Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
27.10.09 . French Connection van Kate Ryan scoort in Canada
Je kan de laatste tijd niet naast Kate Ryan en haar nieuw album French Connection kijken. Tijdens haar cd-voorstelling vorige week kreeg ze nog een hele resem awards voor haar succes in het buitenland (platinum in Zweden, goud in polen, multiplatinum in Spanje,...). Nu is er goed nieuws uit Canada.
lees meer
26.10.09 . Karen, Kristel en Josje scoren platina met MaMaSé
De eerste single van K3 in de nieuwe formatie is goed voor platina in Nederland. Karen, Kristel en het nieuwe blonde Nederlandse lid Josje verkochten meer dan 20.000 exemplaren van de single MaMaSé en mochten daarvoor een platina plaat in ontvangst nemen tijdens hun concert in Ahoy Rotterdam.
lees meer
23.10.09 . Ultratop.week 43: Laura weer in top 10 met Zo Verliefd
K3 staat ook deze week op één in de Ultratop met MaMaSé. Laura Omloop, de winnares van Junior Eurosong 2009, staat opnieuw in de top tien met haar single Zo Verliefd (Yodelo). Kate Ryan komt de Ultratop binnen met Évidemment. In de Waalse Ultratip debuteren Agnes Carlsson en Lara Fabian met hun nieuwe singles.
lees meer
20.10.09 . Kate Ryan promoot French Connection uitvoerig op TV
Vanavond stelt Kate Ryan in de Stadsfeestzaal in Antwerpen French Connection voor, haar gloednieuw album met daarop uitsluitend Franstalige nummers. De komende weken zal Kate Ryan uitvoerig promotie maken voor French Connection en maakt ze haar opwachting in verschillende televisieprogramma's.
lees meer
16.10.09 . Ultratop.week 42: K3 op één met MaMaSé
Zoals we eerder berichtten staat de nieuwe single van K3 deze week op de eerste plaats van de Ultratop 50 in Vlaanderen. Terwijl het album van Junior Eurosong 2009 nog steeds op één staat in de album charts, daalt Laura Omloop in de single charts met Zo Verliefd. Kate Ryan komt de Ultatip 30 binnen met Évidemment.
lees meer
15.10.09 . K3 na acht jaar weer op één in Ultratop met MaMaSé
Dat het nieuwe K3-lid Josje Huisman als opvolgster van Kathleen Aerts bijzonder goed aanslaat, is nu ook in de hitparade duidelijk. In de Ultratop 50 van komende zaterdag stijgt de nieuwe K3-single MaMaSé van de derde naar de eerste plaats. Daarmee heeft K3 voor het eerst in acht jaar weer een nummer één-hit te pakken.
lees meer
10.10.09 . Junior Eurosong 2009 album op één in Ultratop 50
Het compilatiealbum van Junior Eurosong 2009 bezet deze week de eerste plaats in de Ultratop 50 album charts. De Juniors springen over Celebration van Madonna, For Bitter Or Worse van Anouk en The Boy Who Knew Too Much van Mika. Eerder kregen de Juniors al een gouden plaat voor het album.
lees meer
09.10.09 . Ultratop.week 41: K3 debuteert op 3 met MaMaSé
Papillon van Editors komt uit het niets binnen op de eerste plaats in de Ultratop 50 in Vlaanderen. De nieuwe K3 met Josje Huisman doet het net iets minder goed, maar debuteert toch op de derde plaats met MaMaSé. Laura Omloop jodelt lustig verder en stijgt naar de zevende plaats.
lees meer
07.10.09 . Beluister Evidemment en het nieuw Kate Ryan album
Eind oktober brengt Kate Ryan het volledig Franstalige hitalbum French Connection uit. De release wordt voorafgegaan door een nieuwe coverversie van Evidemment van France Gall. De nieuwe single en enkele nummers uit French Connection kan je nu reeds beluisteren op Kate's Poolse website www.kate-ryan.com.pl.
lees meer
02.10.09 . Ultratop.week 40: Laura nieuw op 24 met Zo Verliefd
Laura Omloop, de winnares van Junior Eurosong 2009, is de tweede hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen met Zo Verliefd, het nummer waarmee ze België op 21 november mag vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2009 in Kiev. In de Ultratip duikt Mamasé, de nieuwe single van K3 op.
lees meer
25.09.09 . Ultratop.week 39: Zo Verliefd van Laura in de Ultratip
Zaterdagavond beslissen de kijkers van Junior Eurosong 2009 wie ons land mag vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2009. Topfavoriete is Laura Omloop. Met Zo Verliefd komt ze deze week zelfs de Ultratip 30 binnen op nummer 25. Ook het groepslied Een Echte Revelatie slaat aan.
lees meer
18.09.09 . Ultratop.week 38: Matig succes voor Clouseau en Natalia
Leve België van Clouseau is al in zijn tweede week op de terugweg. De broertjes Wauters zakken van 16 naar 35. Ook Natalia, momenteel in de spotlights als topfavoriete om België te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2010, heeft al succesvollere singles gehad. Feeling verlaat de Ultratop 50.
lees meer
17.09.09 . Kate Ryan covert Philippe Cataldo, Lio en France Gall
Op 23 oktober brengt Kate Ryan haar gloednieuw conceptalbum French Connection uit in België. Het album bevat haar grootste Franse hits, remakes van haar eerste hits Désenchantée en Libertine en nieuwe dancecovers van Franse hits zoals Les Divas Du Dancing, Sage Comme Une Image en Evidemment.
lees meer
12.09.09 . Ultratop.week 37: Clouseau scoort in heel België
De nieuwe single van Clouseau heeft z'n voor- en tegenstanders, maar zowel in Vlaanderen als in Wallonië komt Leve België deze week de Ultratop binnen. Het wekelijks overzicht van de Eurosong- en Songfestivalartiesten in de single charts in Vlaanderen en Wallonië krijg je hieronder voorgeschoteld.
lees meer
05.09.09 . Ultratop.week 36: Guustjes Vliegtuiglied stijgt naar 14
Voormalig Junior Eurosong deelnemer Guustje maakt deze week met zijn Vliegtuiglied een sprong van 35 naar 14 in de Ultratop 50 in Vlaanderen. Ook Bart Kaëll gaat de goede richting uit en na enkele weken in de Ultratip te hebben vertoefd, komt Natalia met Feeling de Ultratop 50 binnen op 36.
lees meer
29.08.09 . Ultratop.week 35: Guustje en Alright scoren een hit
Dat deelnemen aan Junior Eurosong de start van een bloeiende muzikale carrière kan betekenen, bewijzen Guustje en Chloé, Mona en Didier van Alright. Allen staan ze een jaar na hun deelname aan Junior Eurosong in de Ultratop 50 genoteerd met respectievelijk het Vliegtuiglied en een cover van Mamma Mia.
lees meer
26.08.09 . Mama Sé wordt eerste single nieuwe K3
Mama Sé wordt de allereerste single van K3 in de nieuwe bezetting. De single met een wel erg toepasselijke titel nu Karen Damen en haar vriend Antony Van der Wee van The Ditch in verwachting zijn van hun eerste kindje, wordt begin oktober uitgebracht, wanneer K2 Zoekt K3 afloopt en het nieuwe K3-lid gevonden is.
lees meer
21.08.09 . Fairytale Ultratophit na Ultratopflops Molitva en Believe
Fairytale van Alexander Rybak is één van de grotere hits die het Eurovisie Songfestival in Vlaanderen opleverde sinds de start van de officiële Ultratop. De Noor scoorde de eerste nummer één hit sinds Wild Dances van Ruslana in 2004, maar Fairytale stond relatief gezien niet zo lang in de Ultratop genoteerd.
lees meer
21.08.09 . Ultratop.week 34: Hadise en Natalia blijven in Ultratip
Hadise met Fast Life en Natalia met Feeling staan in de hoogste regionen van de Ultratip 30 maar slagen er voorlopig niet in om tot de lijst met de 50 best verkopende singles van Vlaanderen door te stoten. Agnes Carlsson en Kathleen verlaten de Ultratop 50 met Release Me en Zumba Yade.
lees meer
18.08.09 . Snazz covert Brand New Feeling van Dora
De Vlaamse zanger Snazz heeft een nieuwe single uit. Brand New Feeling klinkt bekend in de oren. Het nummer dat werd geschreven door Mark Paelinck, Mihai Alexandru en Jamie Winchester, nam in 2006 met succes deel aan de nationale selecties voor het Eurovisie Songfestival in Roemenië.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!