Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
17.08.09 . Nicole & Hugo, Guust, Kate en Katerine in Hit The Road
Vanavond strijkt Hit The Road neer op het Louis De Naeyerplein in Willebroek. Nicole & Hugo stellen er hun nieuwe single Laat De Liefde voor en ook Guustje, die vorig jaar aan Junior Eurosong 2008 deelnam met het nummer Ik Hou Van Muziek, brengt voor de eerste keer zijn nieuwe single Het Vliegtuiglied.
lees meer
14.08.09 . Ultratop.week 33: Katerine en Alright nieuw in de charts
Katerine Avgoustakis is deze week de tweede hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen met Treat Me Like A Lady. Het tweede nummer op de single is haar internationale zomerhit Ayo Technology. Ook Alright komt de Ultratop binnen. Alexander Rybak verlaat hem met zijn Fairytale voor de tweede keer.
lees meer
13.08.09 . Ameerah top 10 in Billboard Hot Dance Airplay chart
Belgische artiesten scoren soms beter in het buitenland dan in Vlaanderen. Annemie Coenen aka AnnaGrace kon er met Ian Van Dahl al van meespreken. Ook Ameerah oftewel Astrid Roelants doet het momenteel voortreffelijk in de Billboard Hot Dance Airplay chart in Amerika. The Sound Of Missing You klimt er naar nr 8.
lees meer
07.08.09 . Ultratop.week 32: Promotour helpt Alexander Rybak
De promotietour van Alexander Rybak in ons land levert hem deze week opnieuw winst op in de Ultratop 50. De winnaar van het Eurovisie Songfestival 2009 klimt met Fairytale naar de 32ste plaats. Dm Tek Tek van Hadise, de nummer vier in Moskou, is daarentegen uit de Ultratop 50 verdwenen.
lees meer
07.08.09 . 25 jaar na haar dood nieuw compilatiealbum Ann Christy
Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Ann Christy kwam te overlijden. Op 7 augustus 1984 verloor de zangeres op 38-jarige leeftijd de strijd tegen baarmoederhalskanker. 25 jaar na haar dood werden al de grootste hits van Ann Christy gebundeld op een parel van een dubbel-cd: Gelukkig Zijn.
lees meer
31.07.09 . Ultratop.week 31: Jameerah klimt naar nummer 25
Pitbull verovert opnieuw de eerste plaats in de Ultratop 50. Lindsay is de hoogste nieuwkomer met Ik Lig Nog Steeds Van Jou Te Dromen. Tanja Dexters en de meisjes van Jameerah maken een mooie sprong van 46 naar 25 met All Eyes On Me en de Noor Alexander Rybak komt de Ultratop opnieuw binnen met Fairytale.
lees meer
31.07.09 . Gouden plaat voor Wise Girl van Natalia op Suikerrock
Natalia trekt deze zomer doorheen Vlaanderen met haar nieuwste CD Wise Girl. De concerten kunnen telkens rekenen op een grote publieksopkomst en veel lovende kritieken. Aanstaande zondag 2 augustus speelt Natalia op Suikerrock in Tienen. Daar wacht Natalia eveneeens een gouden plaat voor haar album Wise Girl.
lees meer
28.07.09 . Alright brengt ABBA-cover Mamma Mia uit op 3 augustus
In Hit The Road stelde Alright vorige week haar debuutsingle Mamma Mia voor. De Nederlandstalige coverversie van de ABBA-hit werd door Chlo Ditlefsen, Mona Van Bever en Didier Houttequiet uit Junior Eurosong en Joni Van Swalm uit Thomas Tube op VTM ingezongen en komt op 3 augustus op single uit.
lees meer
26.07.09 . Dm Tek Tek van Hadise verovert Japan
Met de ringtone van Dm Tek Tek scoorde ze reeds een monsterhit in Japan. Vanaf 5 augustus is het Eurovisie Songfestivalnummer van Hadise ook als single te verkrijgen in Japan. EMI Music Japan pakt uit met een tv-commercial en een Japanese website om Hadise naar de top van de single charts te brengen.
lees meer
24.07.09 . Ultratop.week 30: Kathleen scoort zomerhit
Kathleen Aerts aast op de Radio 2 Zomerhit trofee met haar eerste solosingle sinds ze K3 verliet. Zumba Yade stijgt van de 33ste naar de 11de plaats in de Vlaamse single charts. Fairytale van Alexander Rybak, de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2009, en Babacar van Kate Ryan verdwijnen uit de Ultratop 50.
lees meer
19.07.09 . Alexander Rybak komt naar Hit The Road in Lommel
Alexander Rybak is op maandag 27 juli te gast in de opname van de vijfde aflevering van Hit The Road op het Hertog Janplein in Lommel. Maar eerst is er nog de vierde aflevering die morgen op de Grote Markt in Sint-Niklaas wordt ingeblikt. Daarin stelt het Junior Eurosong groepje Allright haar debuutsingle Mamma Mia voor.
lees meer
17.07.09 . Ultratop.week 29: Jameerah debuteert in Ultratop 50
Blackout, de nieuwe single van Milk Inc. en tevens de titeltrack van de komende concertreeks in het Sportpaleis, is de nieuwe nummer n in de Ultratop 50 single charts in Vlaanderen. Fairytale van Alexander Rybak maakt in z'n negende week opnieuw een sprong vooruit en Jameerah komt de Ultratop binnen.
lees meer
12.07.09 . Wie treedt op tijdens Zomeraperitief 2009 aan de kust?
Zomeraperitief 2009, de kusttournee van de Nationale Loterij, gaat vandaag van start in Blankenberge. Tot 16 augustus kan je een resem artiesten aan het werk zien langsheen de Vlaamse kust. De presentatie is afwisselend in handen van Vronique De Kock, Tess Goossens, Luc Appermont, Ronny Daelman en Guillaume Devos.
lees meer
10.07.09 . Ultratop.week 28: Jameerah en Hadise in de Ultratip 30
Agnes Carlsson blijft in zowel Vlaanderen als Walloni de hoogst genoteerde Eurosong-artiest. De hoogste nieuwkomer in de Vlaamse single charts is Milk Inc. met Blackout. Jij Bent Van Mij van Niels Destadsbader is de tweede hoogste nieuwkomer. De positie van de Eurosong-artiesten kan je hieronder raadplegen.
lees meer
04.07.09 . Katerine stelt Treat Me Like A Lady voor in Hit The Road
Vanavond stelt Katerine Avgoustakis tijdens de opnames van Hit The Road in Sint-Truiden haar nieuwe single Treat Me Like A Lady voor. Het nummer uit haar meest recente album werd in een nieuw kleedje gestoken en kreeg de sound van haar huidige internationale single Ayo Technology mee. Hem downloaden kan nu al op iTunes.
lees meer
03.07.09 . Ultratop.week 27: Agnes Carlsson opnieuw in de top tien
Na haar promotrip in Belgi komt Agnes Carlsson opnieuw de top tien van de Ultratop 50 in Vlaanderen binnen met Release Me. Hadise, Kate Ryan en Alexander Rybak verliezen enkele posities. De Noorse winnaar van het Eurovisie Songfestival stijgt wel naar 43 in de album charts met het album Fairytales.
lees meer
01.07.09 . Vanavond eerste Hit The Road vanuit Geraardsbergen
Vanavond om 20u presenteert Udo op VTM de eerste aflevering van het nieuwe muziekprogramma Hit The Road. Op het podium staan onder anderen Nelson, Tanja Dexters met haar meidengroep Jameerah, Kathleen van K3, Kate Ryan en Christoff. Brahim en Clouseau brengen een eerbetoon aan Michael Jackson en Yasmine.
lees meer
26.06.09 . Ultratop.week 26: Top 10 hit voor miljonair Christoff
Christoff heeft opnieuw een top 10 hit te pakken in Vlaanderen. Met het nummer Miljonair stoor hij door naar de negende plaats in de Ultratop 50. Babacar, de zomersingle van Kate Ryan, stijgt naar de achttiende plaats. Agnes, Hadise en Alexander Rybak moeten elk enkele plaatsjes prijs geven.
lees meer
21.06.09 . Debuutsingle All Eyes On Me van Jameerah nu te koop
All Eyes On Me, de debuutsingle van Jameerah, is sinds deze week te koop. De nieuwe internationale meidingroep met Tanja Dexters, Elisa Guarraci, Jasmine Sendar en Nelly Bojahr werd vorige maand op een exclusief feestje in Cannes aan de internationale pers voorgesteld. Voor een fotoshoot trokken de meisjes naar Brazili.
lees meer
21.06.09 . Kahraman is nieuwste album van Hadise in Turkije
Na Fast Life in Vlaanderen heeft Hadise ook een nieuw album in Turkije uitgebracht. Kahraman is de titel van het album en de gelijknamige Turkse versie van het nummer Hero. Op Kahraman staan dertien voornamelijk Turkse liedjes en enkele Engelstalige nummers uit het nieuwste Engelstalige album van Hadise, Fast Life.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!