Preview Clips Eurovision 2012Word onze fan op Facebook


 
20.12.08 . I Surrender van Kate Ryan Dance Smash in Nederland
Door het ongezien internationaal succes van Ella Elle L'a werd de release van de opvolger I Surrender op de lange baan geschoven. In Nederland ligt de nieuwe single van Kate Ryan nu eindelijk toch in de winkel. De Nederlandse radiozender Radio 538 heeft hem alvast tot Dance Smash van de week gebombardeerd.
lees meer
19.12.08 . Ultratop.week 51: Wie staat op nummer 1 met Kerst?
Britney Spears, Beyoncé, Amy Macdonald, P!nk, Kate Perry of het duet tussen Tom Helsen en Geike Arnaert? De race naar de nummer 1 op Kerstmis is ingezet! Zo goed als zeker wordt het geen Eurosong-artiest. Zij verliezen deze week allen terrein in de Ultratop 50. Christoff blijft de hoogst genoteerde op nummer 13.
lees meer
12.12.08 . Ultratop.week 50: Opnieuw winst voor Oliver
De Eurosong-artiesten - Christoff, Clouseau en Katerine - gaan er deze week allen op achteruit in de Ultratop 50. Enkel Oliver gaat net als vorige week de goeie richting uit. Shut Up stijgt van 32 naar 29. In de Ultratip 30 maakt de nieuwe single van Belle Perez winst. Tú / You stijgt naar nummer 22.
lees meer
08.12.08 . Natalia neemt nieuw album op in Engeland
Natalia zit niet stil. 37.000 fans genoten de afgelopen weken van haar Singstar Glamorous Tour, maar Natalia's gedachten zijn ondertussen al bij het nieuwe album dat ze volgend jaar zal uitbrengen. Daarvoor vertrok ze zondag richting Engeland waar ze de komende weken nieuwe nummers zal opnemen.
lees meer
05.12.08 . Ultratop.week 49: Kerstsingle Christoff hoogste nieuwe
Witte Kerstmis / White Christmas, het kerstduet tussen Christoff en Bing Crosby, is deze week de hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen op nummer 4. Oliver komt de charts opnieuw binnen met Shut Up en in de Ultratip 30 verwelkomen we Belle Perez met de tweetalige single Tú / You.
lees meer
05.12.08 . All I Want For Christmas gratis kerstsingle Katerine
Het langverwachte tweede album van Katerine Avgoustakis is nu verkrijgbaar! Op zaterdag 6 december stelt Katerine het album Overdrive voor in discotheek Versuz in Hasselt. Op zondag 7 december heeft Katerine nog een verrassing in petto voor haar fans: de gratis kerstsingle All I Want For Christmas Is You.
lees meer
05.12.08 . Platina voor de Zeven Zonden van Christoff
Het album Zeven Zonden van Christoff ging reeds meer dan 20.000 keer over de toonbank, goed voor platina! Dit maakt Christoff, na Milk Inc., de best verkopende artiest in Vlaanderen. Het platina album wordt vanmiddag overhandigd op de persvoorstelling van Zeven Zonden - Limited Edition op de Grote Markt van Aalst.
lees meer
28.11.08 . Ultratop.week 48: Kerstsingle van Christoff in Ultratip
Kerstmis komt er aan en dat zullen we ongetwijfeld ook in de hitlijsten gaan merken de komende weken. Christoff komt als eerste op de proppen met zijn kerstsingle. Witte Kerstmis / White Christmas, zijn duet met Bing Crosby, komt deze week de Ultratip 30 binnen op de 22ste plaats.
lees meer
24.11.08 . Album Junior Eurovisie Songfestival 2008 nu te koop
Het album van het Junior Eurovisie Songfestival 2008 in Limassol is nu ook in Vlaanderen te koop. Je kan het album ook bestellen via Eurovisionshop.tv. Op het album staan de vijftien liedjes die op 22 november aan het festival in Limassol deelnamen, waaronder Shut Up van Oliver en het winnend lied Bzzz van Bzikebi.
lees meer
21.11.08 . Ultratop.week 47: Katerine nieuw in de charts
Katerine komt de Ultratop 50 binnen op 41 met Upon The Catwalk, een nummer uit haar komend album Overdrive waarover we vorige week een uitgebreid interview met Katerine publiceerden. Oliver staat niet meer in de Ultratop 50. Met zijn single Shut Up verdween hij vorige week uit de charts.
lees meer
14.11.08 . Katerine Avgoustakis stelt Overdrive voor in Club Versuz
Het langverwachte tweede album van Katerine Avgoustakis, waarover we deze week een uitgebreid interview publiceerden, is klaar voor release. Niet minder dan 17 songs staan er op Overdrive. Op zaterdag 6 december stelt Katerine het album voor in Club Versuz in Hasselt waarna een signeersessie volgt.
lees meer
14.11.08 . Ultratop.week 46: Nieuwe Clouseau-single nieuw op 17
Clouseau is de op één na hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 met hun nieuwe single Wat Een Leven. Enkel Peter Van de Veire doet beter en komt de charts binnen gestormd op 13 met Neem Me Mee. Oliver met Shut Up, Kate Ryan met I Surrender en Natalia met Drop A Little verdwijnen uit de hitlijsten.
lees meer
14.11.08 . Les Vedettes brengen debuutalbum Disque N° 1 uit
In 2007 nam de Brusselse muzikale majoretteact Les Vedettes deel aan de Franse nationale finale voor het Eurovisie Songfestival. Hun nummer Vive Papa! staat nu op het debuutalbum van Les Vedettes dat de titel Disque N°1 meekreeg. Les Vedettes werkten voor het album opnieuw samen met Philippe Katerine.
lees meer
12.11.08 . Album Junior Eurovisie Songfestival 2008 nu te koop
Vanaf nu kan je het album van het Junior Eurovisie Songfestival 2008 bestellen via Eurovisionshop.tv. Daarop staan de vijftien liedjes die op 22 november aan het festival in Limassol deelnemen. Voorlopig staat er nog geen release in ons land gepland. Bestel het album dus hier online als je hem zeker in je bezit wil krijgen.
lees meer
09.11.08 . Wendy Van Wanten stelt album Durf Te Geloven voor
Met al het gedoe tussen Wendy Van Wanten en de weekbladen, zouden we bijna vergeten dat Wendy ook zangeres is. Dat kan je vanmiddag persoonlijk vaststellen op het eind van De Zevende Dag. Wendy komt er praten over haar langverwacht Nederlandstalig album Durf Te Geloven, dat vanaf morgen te koop is.
lees meer
07.11.08 . Ultratop.week 45: Nieuwe single Clouseau in de Ultratip
Binnenkort gaan ze Crescendo in het Sportpaleis van Antwerpen en hopelijk kan dat ook gezegd worden van hun nieuwste single in de charts. Wat Een Leven van Clouseau komt deze week de Ultratip 30 binnen op nummer 10. In de Ultratop 50 gaan Oliver, Kate Ryan en Natalia sterk achteruit.
lees meer
31.10.08 . Ultratop.week 44: Katerine nieuw in de Ultratip
Oliver moet deze week negen plaatsjes prijs geven in de Ultratop 50 in Vlaanderen. Kate Ryan en Natalia gaan opnieuw de goeie richting uit. In de Ultratip 30 debuteert Katerine met haar nieuwe single Upon The Catwalk die nog niet in de winkel ligt maar al wel gedownload kan worden.
lees meer
24.10.08 . Ultratop.week 43: Vier plaatsen verlies voor Oliver
Slechts drie Eurosongartiesten staan nog in de Ultratop 50 genoteerd. In zijn derde week is Oliver al op zijn terugweg. Shut Up zakt van de negentiende naar de drieëntwintigste plaats. Ook Kate Ryan en Natalia verliezen terrein. In de Ultratip 30 gaat Bart Peeters langzaam maar zeker vooruit.
lees meer
24.10.08 . Deadache, het nieuwe album van Lordi, maandag te koop
Vanaf maandag is het nieuwe album van Lordi verkrijgbaar in ons land. Lordi won het Eurovisie Songfestival 2006 in Athene met Hard Rock Hallelujah en met een opvallende monsterachtige act. Deadache is de titel van Lordi's nieuwste werk, naar de gelijknamige elfde track op het album.
lees meer
18.10.08 . Wat Een Leven van Clouseau voorbode van Crescendo
"Ongezien", noemen Koen en Kris Wauters Crescendo, hun nieuwe show in het Sportpaleis in Antwerpen. Crescendo is de negende concertreeks van Clouseau en gaat op 5 december van start. "Het wordt een show die stil begint en luid zal eindigen," lichten de broertjes een tipje van de sluier op.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!