Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
12.09.08 . De Hemel In Het Klad van Bart Peeters meteen goud
De Hemel In Het Klad, het nieuwe album van Eurosong-presentator Bart Peeters, is na amper twee dagen verkoop meteen goed voor een gouden plaat. Het album verovert deze week ook meteen vanuit het niets de eerste plaats in de Ultratop 50 van de best verkopende albums in Vlaanderen.
lees meer
11.09.08 . Beluister Dichterbij, het nieuwe album van Wim Soutaer
Wim Soutaer, de zanger die momenteel als coach te zien is in Junior Eurosong 2008, heeft zijn derde album Dichterbij uitgebracht. Dichterbij is de opvolger van Een Nieuw Begin en Twee, albums die goed waren voor platina en goud. Ook met Dichterbij komen de de liefhebbers van Nederlandstalige pop aan hun trekken.
lees meer
05.09.08 . Ultratop.week 36: Kate in Vlaamse en Waalse Ultratip
I Surrender, de nieuwste single van Kate Ryan, komt deze week de Ultratip binnen in zowel Vlaanderen als WalloniŽ. Met de singles van Belle Perez gaat het de laatste tijd iets minder. Ook Amame verdwijnt al na ťťn week uit de Ultratop 50. Welke Eurosong-artiesten in de hitlijsten staan, ontdek je hieronder.
lees meer
03.09.08 . Nieuwe versies van oude hits in Tien Om Te Zien
De afgelopen weken hebben de beste producers van Vlaanderen verschillende oldies onder handen genomen en in een hedendaags jasje gestopt. Het resultaat van hun remix hoor je vanavond in een speciale aflevering van Tien Om Te Zien. Ook Liefde Is Een Kaartspel van Lisa del Bo werd in een nieuw jasje gestoken.
lees meer
02.09.08 . Internationale release I Surrender op 29 september
Dankzij Universal Music zal de nieuwe single van Kate Ryan opnieuw in zowat heel Europa worden uitgebracht. De internationale release van I Surrender staat gepland voor 29 september. In Zweden en Duitsland zal de single al iets eerder verkrijgbaar zijn. Hieronder kan je de videoclip van I Surrender bekijken.
lees meer
29.08.08 . Ultratop.week 35: Belle Perez en Katerine in de top 50
Belle Perez en Katerine komen deze week de Ultratop 50 binnen met hun nieuwste singles. Belle Perez doet het met een 39ste plaats voor Amame net iets beter dan Katerine. Zij komt de charts binnen op nummer 41 met Ultrasonic. Alle andere Eurosong-artiesten in de Ultratop 50 verliezen terrein.
lees meer
28.08.08 . Natalia domineert Ultieme Tien Om Te Zien Top 20
Woensdagavond maakte VTM de Ultieme Tien Om Te Zien Top 20 bekend. Die wordt gedomineerd door Natalia. Haar fans stemden I Want You Back naar de top van het lijstje waarin nog vele andere voormalige Eurosong-deelnemers een plekje konden bemachtigen. Hieronder vind je de volledige top 20.
lees meer
27.08.08 . Album Junior Eurosong 2008 vanaf vrijdag te koop
Vanaf 29 augustus ligt het album van Junior Eurosong 2008 in de winkel. Daarop staan de tien nummers van de kandidaten en het themalied Heyo. Bovendien zit er ook een tweede schijfje bij met karaokeversies van alle nummers. De liedjes zullen bovendien gedownload kunnen worden via muziekwinkels op het internet.
lees meer
26.08.08 . Unlocked, het tweede album van Danzel, nu uit
Unlocked, het tweede album van Danzel, is nu verkrijgbaar. De opvolger van The Name Of The Jam! bevat hits als My Arms Keep Missing You, You Spin Me Round (Like A Record) en Clap Your Hands, maar ook Undercover, het nummer waarmee hij in 2006 aan de Poolse selecties voor het Eurovisie Songfestival deelnam.
lees meer
22.08.08 . Ultratop.week 34: Katerine in de Ultratip met Ultrasonic
Afgelopen woensdag stelde Katerine haar nieuwe single voor in Tien Om Te Zien. Ultrasonic komt deze week de Ultratip 30 binnen op nummer 27. Katerine vergezelt er Brahim, die met zijn nieuwste single Dance All Night maar niet bij de 50 best verkopende singles van Vlaanderen weet te geraken.
lees meer
15.08.08 . Ultratop.week 33: Vlaams scoort beter dan Engels
Met dank aan de kortingsbonnetjes in kranten en weekbladen, scheert de Vlaamse schlager weer hoge toppen in de hitlijsten. Bart KaŽll en Christoff zijn deze week de best scorende artiesten in de Ultratop 50. Sandrine en de Dalton Sisters verdwijnen uit de hitlijsten met hun recentste singles.
lees meer
15.08.08 . Tanja Dexters en Brahim lanceren single Cliff Vrancken
Cliff Vrancken van de Vlaamse hiphopgroep K.I.A. heeft zijn zinnen gezet op een comeback. Voor zijn nieuwe single LDVD deed Cliff beroep op twee Eurosong-artiesten. Brahim nam de backing vocals voor zijn rekening en samen met Tanja Dexters nam hij een videoclip voor het nummer op.
lees meer
11.08.08 . Dima Bilan slechtst scorende Songfestival winnaar
Dima Bilan is de slechtst scorende Eurovisie Songfestival winnaar in Vlaanderen sinds de start van de officiŽle Ultratop. Met Believe kwam de Rus niet verder dan een zestiende plaats in de Ultratip 30. Wild Dances van Ruslana blijft de grootste hit die het Eurovisie Songfestival in Vlaanderen opleverde.
lees meer
11.08.08 . Vandaag tot donderdag opnames Tien Om Te Zien
Voor het eerst in de geschiedenis van Tien Om Te Zien worden er vier dagen na elkaar afleveringen ingeblikt in Blankenberge. Vanavond en morgen worden de laatste twee reguliere afleveringen opgenomen. Ter gelegenheid van 20 jaar Tien Om Te Zien worden er woensdag en donderdag nog twee specials opgenomen.
lees meer
08.08.08 . Ultratop.week 32: Bart KaŽll scoort nieuwe hit
Voor het eerst sinds lang staat Bart KaŽll weer in de top 10 van de Vlaamse single charts. Met zijn zomerhit Dansen In Bahia maakt Bart KaŽll deze week een reuzesprong van 28 naar 6. In de Ultratip 30 nemen we afscheid van de Dima Bilan en Believe, het nummer waarmee hij het Eurovisie Songfestival won.
lees meer
08.08.08 . Heyo, het themalied van Junior Eurosong 2008, nu uit
Bij Junior Eurosong 2008 hoort net als bij de vorige edities van Junior Eurosong en Eurosong For Kids een themalied. Dat wordt dit jaar opnieuw door de kids zelf gezongen. Heyo is de titel van het nummer dat de Juniors zaterdag voorstellen tijdens Radio 2 Zomerhit in Westende, maar nu al in de winkel ligt.
lees meer
07.08.08 . Tien Om Te Zien vierdaagse in Blankenberge
Tien Om Te Zien blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Voor het eerst staan er tien opnamedagen gepland tijdens de zomer. De laatste vier afleveringen worden op 11, 12, 13 en 14 augustus opgenomen op de zeedijk in Blankenberge. Een overzicht van wie er allemaal zal optreden vind je hieronder.
lees meer
05.08.08 . Belle Perez stelt nieuwe single Amame voor op Zomerhit
Nu zaterdag stelt Belle Perez haar nieuwe single Amame voor op het podium van Radio 2 Zomerhit in Westende. Vanaf 15 augustus is de single ook in de muziekwinkel te verkrijgen. Na Djolei Djolei en Dime Que Tu Quieres is Amame de derde single uit Belle's jongste album Gipsy.
lees meer
04.08.08 . I Surrender, Kate Ryan's opvolger voor Ella Elle L'a
Na een mogelijke trionf op Radio 2 Zomerhit 2008 zaterdag in Westende, wacht Kate Ryan de aartsmoeilijke taak om met de opvolger van Ella Elle L'a het succes van deze internationale zomerhit te evenaren. I Surrender, de vierde single uit het album Free, is vanaf volgende week verkrijgbaar.
lees meer
01.08.08 . Ultratop.week 31: Nieuwe top 10 hit voor Natalia
Natalia is deze week de best scorende Eurosong-artieste in de Ultratop 50 in Vlaanderen. Met haar zomersingle Drop A Little stijgt ze naar de zevende plaats in de single charts, waarin ook Christoff, Kate Ryan, K3, Bart KaŽll, 2 Fabiola, de Dalton Sisters en Nicole & Hugo genoteerd staan.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!