Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
29.07.08 . Antje Monteiro covert Natalia in het Nederlands
Risin' van Natalia staat op het punt een hit te worden in Nederland. Niet in de originele versie, maar in de Nederlandstalige coverversie van de Nederlandse zangeres en presentatrice Antje Monteiro. Jij Zal Altijd Van Mij Zijn, zoals het nummer in het Nederlands heet, kwam deze week de Nederlandse hitlijsten binnen op nummer 78.
lees meer
29.07.08 . Everything & More van Natalia nu met drie bonustracks
Everything & More van Natalia ligt opnieuw in de winkelrekken in een nieuwe versie. Aan de originale tracklist van het album werden drie nummers toegevoegd. Naast haar zomerhit Drop A Little en Where She Belongs, de titelsong van de telenovela Sara, vind je er nu ook de nooit eerder uitgebrachte slow All That I Am op.
lees meer
28.07.08 . Lisa del Bo op promotietour met dansalbum
Ter promotie van haar jongste album Dansen, Plezier Voor Twee trekt Lisa del Bo vanaf 3 september tien dagen lang langsheen de Vlaamse dansscholen. Dat doet ze niet alleen. Lisa zal er telkens een dansdemonstratie geven met haar danspartner Guy Jottay, bekend van Sterren Op De Dansvloer.
lees meer
28.07.08 . Het Beste Uit Tien Om Te Zien 2008 uit op 1 augustus
Vanaf vrijdag 1 augustus ligt Het Beste Uit Tien Om Te Zien 2008 in de winkelrekken. Op het album vind je de 21 nummers die de zomer in Blankenberge dit jaar kleur gaven, waaronder de zomerhits van Kate Ryan, K3, Nicole & Hugo, Milk Inc, Sylver, Christoff, Lindsay, Regi & Tom Helsen en Belle Perez.
lees meer
28.07.08 . Vandaag en morgen nieuwe opnames Tien Om Te Zien
Vandaag en morgen worden aan de jachthaven in Blankenberge de vijfde en zesde aflevering van Tien Om Te Zien ingeblikt. Verschillende Eurosong-artiesten worden op het podium verwacht Nelson is de Supertip in aflevering 5 met zijn nieuwe single Girl Like You. Hieronder vind je de volledige line-up.
lees meer
25.07.08 . Ultratop.week 30: Dima Bilan boekt winst in Ultratip 30
Er zit deze week maar weinig beweging in de Ultratop 50. Alle Eurosong-artiesten gaan er slechts enkele plaatsjes op vooruit of achteruit, op Bart Kall na. Hij boekt elf plaatsen winst met zijn nieuwe single Dansen In Bahia. In de Ultratip 30 stijgt de Russische zanger Dima Bilan met Believe naar nummer 18.
lees meer
24.07.08 . Wie treedt er op in de zesde Tien Om Te Zien?
Op dinsdag 29 juli wordt op de zeedijk in Blankenberge de zesde aflevering van Tien Om Te Zien van dit seizoen opgenomen. Nelson, die in de vijfde aflevering tot Supertip werd gebombardeerd, is opnieuw van de partij, net als Christoff, Sarah, K3 en Bart Kall die eveneens een Eurosong-verleden hebben.
lees meer
24.07.08 . Sarah stelt eerste Nederlandstalige single voor in TOTZ
Sinds deze week ligt de eerste Nederlandstalige single van Sarah in de winkels. Hey Liefste heet het nummer dat ze op dinsdag 29 juli in hoogzwangere toestand zal voorstellen tijdens de opnames van Tien Om Te Zien. In augustus verwachten Sarah en haar vriend Pallieter Van Buggenhout hun eerste kindje.
lees meer
24.07.08 . Ella Elle L'a twee maal goud in Spanje
Kate Ryan mag opnieuw twee gouden platen aan haar collectie toevoegen. Nadat Ella Elle L'a deze week in Zweden de kaap van 10.000 verkochte singles passeerde, is de zomerhit ook in Spanje goed voor goud. Niet alleen in de download charts staat Kate op 1. Ella Elle L'a is momenteel ook de populairste ringtone in Spanje.
lees meer
22.07.08 . Brahim brengt nieuw album Evolution uit op 08.08.2008
Niet de openingsceremonie van de Olympische Spelen, noch een trouwpartij staan met stip aangeduid in de agenda van Brahim. Wel de release van zijn nieuwste album Evolution! De single Dance All Night - komende woensdag Supertip in de vierde aflevering van Tien Om Te Zien - is de voorbode van het album.
lees meer
19.07.08 . Zonnebril is de nieuwe single van Bab
Bab Buelens, n van de populairste deelnemeemsters uit Junior Eurosong 2007, brengt op 22 juli haar tweede single uit. De opvolger van Zo Is Er Maar En heet Zonnebril en is de voorbode van Bab's eerste album dat we in het najaar mogen verwachten. Daarop zal ook haar Junior Eurosong-lied Laat Mij Gerust staan.
lees meer
18.07.08 . Ultratop.week 29: Christoff dicht bij nummer n
Christoff stormt deze week door naar de tweede plaats in de Ultratop 50. Daarmee springt hij over zijn zus Lindsay die eveneens in de top 10 terug te vinden is met Van 's Morgens Vroeg Tot 's Avonds Laat. In de Ultratip 30 maakt Dima Bilan een bescheiden verschijning. Believe debuteert op 26.
lees meer
18.07.08 . Nelson Supertip in Tien Om Te Zien met Girl Like You
Op maandag 28 juli wordt op de zeedijk in Blankenberge de vijfde aflevering van Tien Om Te Zien van dit seizoen opgenomen. Nelson, die eerder dit jaar de finale van Eurosong 2008 bereikte met When I Can't Find Love, stelt er zijn nieuwe single voor. Girl Like You werd meteen tot TOTZ Supertip gebombardeerd.
lees meer
16.07.08 . Matt en Yuri brengen Mooiste Meisje uit op single
Matt en Yuri uit Junior Eurosong hebben samen het liedje Mooiste Meisje opgenomen. De samenweking tussen Matt en Yuri kwam tot stand in de aanloop naar KetnetPOP. Sinds deze week ligt hun single Mooiste Meisje in de winkel. Het liedje dat momenteel op 1 staat in de Kids Top 20 staat, kan je ook downloaden op iTunes.
lees meer
14.07.08 . Tien Om Te Zien vandaag en morgen in Blankenberge
Vandaag en morgen worden aan de jachthaven in Blankenberge de derde en vierde aflevering van Tien Om Te Zien ingeblikt. Verschillende Eurosong-artiesten worden op het podium verwacht Sandrine is de Supertip in aflevering 3 met Like A Bullet. In aflevering 4 is de eer weggelegd voor Brahim met Dance All Night.
lees meer
13.07.08 . Jeason brengt Eurosong 2008 inzending uit op single
Jeason, n van de ontdekkingen uit Eurosong 2006, heeft een nieuwe single uit. Maria is de titel van het lied dat hij vanavond aan de pers voorstelt in Brasserie Loanton in Affligem. Maria is n van de vierentwintig nummers die Jeason eind vorig jaar instuurde voor de selecties voor Eurosong 2008.
lees meer
11.07.08 . Ultratop.week 28: Natalia, Danzel en Bart Kall nieuw
Net als vorige week komen er enkele nieuwe single van voormalige Eurosong-kandidaten de Ultratop en de Ultratip binnen. Natalia scoort het best. Haar nieuwe single Drop A Little komt de Ultratop 50 binnen op 31. Danzel en Bart Kall moeten het voorlopig stellen met een plaatsje in de Ultratip 30.
lees meer
09.07.08 . Brahim Supertip in vierde aflevering Tien Om Te Zien
Op dinsdag 15 juli wordt in Blankenberge de vierde aflevering van Tien Om Te Zien van deze zomer opgenomen. VTM nodigde weer een resem Eurosong-artiesten uit, van K3 en Sandrine over de Dalton Sisters en Natalia tot Leopold 3 en Brahim. De vierde aflevering wordt uitgezonden op woensdag 23 juli.
lees meer
08.07.08 . Christoff stelt nieuwste album Zeven Zonden voor
Maandagavond stelde Christoff in het bijzijn van een resem bekende Vlamingen en de Vlaamse pers zijn nieuwste album Zeven Zonden voor in het Sint-Jansbergklooster in Zelem, nabij Diest. Zeven Zonden, genoemd naar de nieuwste single van Christoff, ligt vanaf vrijdag 11 juli in de winkel.
lees meer
08.07.08 . Kate Ryan verovert eerste plaats in Spaanse charts
Begin mei bereikte Kate Ryan reeds de eerste plaats in de iTunes charts in Zweden. Vandaag stootte de Vlaamse zangeres met Ella Elle L'a ook door naar de top van de Spaanse iTunes charts! Half juli trekt Kate richting Spanje ter promotie van haar nieuwste single, album en duet met de Spaanse ster Soraya Arnelas.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!