Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
08.07.08 . Wendy Van Wanten zorgt voor ambiance met Amai
De afgelopen weken werd de muzikale carrière van Wendy Van Wanten door de media nog in vraag gesteld, maar met haar nieuwe single Amai bewijst de zangeres meteen dat ze nog lang niet uitgezongen is. Amai van Wendy Van Wanten kan je via deze link beluisteren of downloaden op iTunes.
lees meer
07.07.08 . Sandrine Supertip in derde aflevering Tien Om Te Zien
Op maandag 14 juli wordt in Blankenberge de derde aflevering van Tien Om Te Zien van deze zomer opgenomen. VTM nodigde weer een resem Eurosong-artiesten uit, van Lisa Del Bo en Isabelle A over Christoff en K3 tot Sandrine en Clouseau. De derde aflevering wordt uitgezonden op woensdag 16 juli.
lees meer
04.07.08 . Ultratop.week 27: Nieuwe singles in de charts
's Zomers scoren er traditioneel meer Vlaamse producties in de Ultratop 50. De Dalton Sisters en Christoff zijn de nieuwkomers deze week. Belle Perez duikt opnieuw op nadat haar zomersingle tijdelijk niet beschikbaar was in de winkels. In de Ultratip 20 maken Sandrine en Laura hun opwachting met hun nieuwe singles.
lees meer
03.07.08 . EMI brengt best of album van Kate Ryan uit
Kate Ryan is momenteel razendpopulair in Vlaanderen en daar wil ook haar vorige platenfirma EMI graag een graantje van meepikken. EMI bracht deze week een best of album van Kate Ryan op de markt. Op Essential vind je alle hits die Kate scoorde voor ze de overstap maakte naar ARS Entertainment / Universal Music.
lees meer
01.07.08 . Kaye Styles gaat internationaal met Upside Down
Vandaag wordt Kaye Styles' nieuwe single Upside Down gereleased in Belgie via iTunes en andere download shops. Het nummer is een samenwerking met de Amerikaanse rapper Young Piff. De opvolger van Shawty komt deze zomer uit in meer dan twintig landen! De videoclip van Upside Down kan je hieronder bekijken.
lees meer
27.06.08 . Ultratop.week 26: K3 tweede hoogste nieuwkomer
De nieuwe K3-single De Revolutie komt vanuit het niets de Ultratop 50 binnen op de zestiende plaats. Enkel de Jonas Brothers doen beter deze week met SOS. De andere Eurosong-artiesten verliezen allen terrein. Sébastien Tellier, Belle Perez en Natalia verdwijnen deze week uit de Ultratop 50.
lees meer
27.06.08 . Blow Me Away is de nieuwe single van 2 Fabiola
Blow Me Away is de nieuwe single van 2 Fabiola. Pat Krimson wordt sinds kort bijgestaan door zangeressen Viola en Loredana. Viola nam met de groepjes Natural High en Indiana deel aan Eurosong in 1999 en 2002. Loredana stelde zich samen met Pat Krimson kandidaat voor Eurosong 2008 maar werd niet geselecteerd.
lees meer
26.06.08 . ARS brengt Believe van Dima Bilan uit op single
Believe, de Russische inzending en tevens het winnende lied van het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado, wordt op maandag 7 juli op single uitgebracht in België. Platenfirma ARS Entertainment verworf de rechten van de het nummer van Dima Bilan en brengt Believe zowel digitaal als op single uit.
lees meer
25.06.08 . Zondag extra Ketnet Pop concert in De Zuiderkroon
Wegens het grote succes van de eerste editie van Ketnet Pop tijdens de afgelopen paasvakantie, geven verschillende voormalige deelnemers aan Eurosong For Kids en Junior Eurosong op zondag 29 juni nog eens het beste van zichzelf voor wie het eerder dit jaar gemist heeft. De Zuiderkroon in Antwerpen is de place to be.
lees meer
24.06.08 . DVD van het Eurovisie Songfestival 2008 nu te koop
Sinds deze week ligt de DVD van het Eurovisie Songfestival 2008 in de winkel. Op drie schijfjes vind je de beide halve finales en de finale, de videoclips van de landen die in de top 10 eindigden in de finale, een interview met de Russische winnaar Dima Bilan en nog enkele extra's. De DVD is ook te koop via Eurovisionshop.tv.
lees meer
19.06.08 . Zes Eurosong-artiesten in eerste Tien Om Te Zien
Op maandag 30 juni gaan de opnames van het twintigste seizoen van Tien Om Te Zien van start in Blankenberge. Voor de eerste aflevering die op woensdag 2 juli wordt uitgezonden, nodigde Jos Van Oosterwijck heel wat Eurosong-artiesten uit. Zo stellen Sandrine en Natalia er hun nieuwe singles voor.
lees meer
18.06.08 . Boosted, het nieuwe album van Sandrine
Op maandag 23 juni brengt Sandrine haar nieuw album Boosted uit. Het is meteen een dubbelalbum opgebouwd uit twee concepten. Op het eerste schijfje In The Bar vind je onder andere haar Eurosong 2008 nummer I Feel The Same Way. Het tweede schijfje kreeg de titel In The Club. Hieronder vind je de tracklist.
lees meer
18.06.08 . De Dalton Sisters met de tandem naar Amerika
Op maandag 23 juni stellen de Dalton Sisters - bekend van hun deelname aan Junior Eurosong 2007 - hun eerste echte single voor. Met De Tandem Naar Amerika is een swingend nummer in ware Dalton stijl. Bij het nummer hoort ook een videoclip die eind deze maand wordt opgenomen in Plopsaland, De Panne.
lees meer
17.06.08 . Ishtar brengt promotiesingle Cekin Halay uit
Gisteravond stelde de groep Ishtar haar nieuwe single voor in Zomer 2008 op Eén. Universal Music brengt Cekin Halay enkel uit op promotiesingle voor de radiozenders in Vlaanderen. Het nummer ligt dus niet in de platenwinkel, maar kan je wel via verschillende kanalen legaal downloaden.
lees meer
15.06.08 . Mostiko klaar voor de zomer met Katerine en Laura
Platenfirma Mostiko is klaar voor de zomer. Na het succes van Shut Your Mouth heeft Katerine He's Not Like You uitgekozen als opvolger. Ook Laura Ramaekers is terug van even weggeweest met Movin' Out Of This Town. Voorts steunt Mostiko Can You Duet kandidaten Sara & Marino en Adil, die eerder al in Idool opdook.
lees meer
15.06.08 . K3 doet gooi naar zomerhit met De Revolutie
Sinds hun doorbraak in 1999 zorgen Karen, Kristel en Kathleen elk jaar voor een stevige zomerhit. De Revolutie is de titel van het nummer waarmee K3 deze zomer de dijk in Blankenberge in vuur en vlam wil zetten tijdens Tien Om Te Zien. Bij het nummer hoort ook een videoclip en die kan je hieronder bekijken.
lees meer
14.06.08 . Olympische Sylver-single heet One World, One Dream
Enkele weken geleden berichtten we reeds dat Sylver kandidaat is om het themalied van de Olympische Spelen 2008 te zingen. One World, One Dream is de opgelegde titel van het nummer waarmee Sylver als enige internationale groep haar kans waagt in de selecties. Het nummer wordt eveneens de nieuwe Sylver single.
lees meer
14.06.08 . Nieuwe single Sarek heet I Natt Ska Marken Skälva
Het team achter de Zweedse groep Sarek heeft het afgelopen jaar niet alleen aan de Eurosong-inzending Magical Sensation van Katy Satyn gewerkt. Ze werkten ook hard aan het derde Sarek-album dat op 3 september wordt uitgebracht. I Natt Ska Marken Skälva, de eerste single uit dat album, is nu te koop op Klicktrack.com.
lees meer
14.06.08 . Severine Doré stelt nieuwe Franstalige single voor
Severine Doré, één van de markantste deelneemsters van Eurosong 2002, blaast haar zangcarrière nieuw leven in. Vrijdag stelde de blinde zangeres haar nieuwe single L'Amour En Qui Je Crois voor aan boord van de boot Festina Lente in Antwerpen. Het nummer kan je nu reeds downloaden via Belgianmusiconline.be.
lees meer
13.06.08 . Ultratop.week 24: Sébastien Tellier stijgt door
Nu Belle Perez maar liefst 24 plaatsen verliest, is Kate Ryan opnieuw de best scorende Eurosong-artieste in de Ultratop 50. Ook Sébastien Tellier doet het uitstekend en stoot deze week door naar nummer 15. Bovendien komt de Franse kandidaat van het Eurovisie Songfestival 2008 de Waalse Ultratip binnen.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!