Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
13.06.08 . Nieuwe single Danzel heet Clap Your Hands
De afgelopen maanden concentreerde Danzel zich vooral op zijn succes in landen als Rusland, Oekraïne en Polen. Deze zomer staat België weer op zijn agenda. Op 30 juni brengt Danzel zijn nieuwe single Clap Your Hands uit in ons land. De videoclip van het nummer kan je hieronder bekijken.
lees meer
09.06.08 . Ultratop.week 23: Sébastien Tellier scoort met Divine
Sébastien Tellier is de eerste kandidaat van het Eurovisie Songfestival 2008 die de Ultratop 50 in Vlaanderen weet te bereiken. Met zijn nummer Divine komt hij deze week de Vlaamse single charts binnen op nummer 29. De Griekse Kalomira boekt negen plaatsen winst in de Ultratip 30 met Secret Combination.
lees meer
31.05.08 . Kate Ryan debuteert op 10 in Duitse single charts
Na Zweden gaat ook Duitsland plat voor Ella Elle L'a. De nieuwe single van Kate Ryan komt deze week de Duitse single charts binnengestormd op nummer 10. Kate Ryan heeft een groot deel van haar Duits succes te danken aan tv-zender RTL2. Vanavond is Kate erop te zien in het populaire muziekprogramma The Dome.
lees meer
30.05.08 . Ultratop.week 22: Griekse Kalomira in de Ultratip
Na de Fransman Sébastien Telier is de Griekse Kalomira de tweede internationale kandidate uit het Eurovisie Songfestival 2008 die de Ultratip 30 in Vlaanderen bereikt. Secret Combination werd geschreven door de in België geboren Griekse songschrijver Poseidonas Yannopoulos en kreeg 8 punten uit België in de finale.
lees meer
28.05.08 . Afi is terug met nieuwe single Single Day
Star Academy runner-up en Eurosong 2006 deelneemster Afi Oubaibra is het zingen nog niet verleerd. Met de zomer en Tien Om Te Zien in aantocht probeert de zangeres nogmaals om een hit te scoren in Vlaanderen. Single Day is de titel van het nummer dat Afi binnenkort op single uitbrengt.
lees meer
25.05.08 . Bestel de DVD van het Eurovisie Songfestival 2008
Het compilatiealbum van het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado is al even te koop in ons land. Binnenkort volgt er een DVD met alle shows en heel wat extra's. Wil je de DVD als eerste in je brievenbus ontvangen? Bestel hem dan nu reeds via Eurovisionshop.tv, de officiële shop van het Eurovisie Songfestival.
lees meer
23.05.08 . Beluister Free, het nieuwe album van Kate Ryan
Op 30 mei ligt Free van Kate Ryan in de winkel, maar hieronder kan je het album nu al beluisteren! Free bevat naast de vele nieuwe nummers ook een duet met de Spaanse zangeres Soraya, de Franse covers Voyage Voyage, Ella Elle L'a en Toute Première Fois, en I Surrender, dat eerder door het Britse trio Clea werd uitgebracht.
lees meer
23.05.08 . Ultratop.week 21: Ella Elle L'a hoogste nieuwkomer
Ella Elle L'a, de nieuwe single van Kate Ryan, is deze week de hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen. In Wallonië komt het nummer de Ultratip 30 binnen. Andere nieuwkomers in Vlaanderen zijn Nicole & Hugo, Wendy Van Wanten en Belle Perez in de Ultratop en Sébastien Télier in de Ultratip.
lees meer
23.05.08 . Beluister de Zweedse versie van Magical Sensation
Deze zomer brengt de Zweedse groep Sarek haar derde album uit. Daarop staat het nummer Magiska Sekunder, de Zweedse versie van Magical Sensation, het lied waarmee Katy Satyn deelnam aan Eurosong 2008. Hoe Magical Sensation in het Zweeds klinkt, kan je nu reeds ontdekken op www.myspace.com/sarekmusic.
lees meer
16.05.08 . Kate Ryan stelt nieuw album Free voor op 2 juni
Free, het nieuwe album van Kate Ryan, wordt op 26 mei uitgebracht in Spanje en Zweden. België volgt op 30 mei. Free zal in meer dan 22 landen op de markt komen. Op het album staan uiteraard de singles Voyage Voyage, L.I.L.Y. en de Europese hit in wording Ella Elle L'a. Op 2 juni stelt Kate Ryan het album voor aan de pers.
lees meer
16.05.08 . Ultratop.week 20: Katerine hoogste nieuwkomer
Katerine stond de afgelopen weken in de kijker op iTunes met haar nieuwe single Shut Your Mouth en dat hielp haar blijkbaar om deze week de hoogste nieuwkomer te worden in de Ultratop 50. Op 1 in de Ultratip 30 staat Kate Ryan met haar nieuwe single Ella Elle L'a en ook Nicole & Hugo duiken op met hun Pastorale.
lees meer
16.05.08 . Album Eurovisie Songfestival 2008 nu te koop
Het compilatiealbum van het Eurovisie Songfestival is nu te koop! Wie hem per post wil ontvangen, kan hem via Eurovisionshop.tv bestellen. Na het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado volgt er een dvd. Deze kan je nu al voorbestellen in de officiële shop van het Eurovisie Songfestival.
lees meer
15.05.08 . Zweden in de ban van Kate Ryan en Ella Elle L'a
Vorige week kwam ze de Zweedse single charts binnengestormd op 12, deze week klimt Kate Ryan naar nummer 2! Opmerkelijk is dat Ella Elle L'a er nog niet op single is uitgebracht. De hoge chartpositie is dus enkel en alleen te danken aan legale downloads. Ella Elle L'a is meteen ook Kate's grootste hit in Zweden.
lees meer
09.05.08 . Ultratop.week 19: Katerine op 1 in Ultratip 30
Katerine is de nieuwe nummer 1 in de Ultratip 30. Dat betekent dat we haar nieuwe single Shut Your Mouth hoogstwaarschijnlijk volgende week in de Ultratop 50 mogen verwachten. Daarin gaan Sandrine, Ishtar, Nelson, Brahim en alle andere Eurosong-artiesten er deze week op achteruit.
lees meer
05.05.08 . Kate Ryan op nummer één in Zweedse iTunes chart
Kate Ryan staat op één in de iTunes chart in Zweden. Ella Elle L'a, haar nieuwe single, vertoefde er al enkele dagen in de top 5, maar vandaag geeft de Vlaamse zangeres artiesten als Duffy, Madonna en Leona Lewis het nakijken. Een veelbelovende start en een teken dat Ella Elle L'a misschien wel de Europese zomerhit wordt.
lees meer
30.04.08 . Bestel album en dvd Eurovision Songfestival 2008 online
Het compilatiealbum van het Eurovisie Songfestival 2008 is klaar en wie hem via www.eurovisionshop.tv besteld heeft, mag hem eerstdaags in de brievenbus verwachten. Na het Eurovisie Songfestival volgt er een dvd en ook deze kan je nu reeds voorbestellen in de officiële shop van het Eurovisie Songfestival.
lees meer
30.04.08 . Ishtar stelt album O Julissi voor
Gisteren werd het gloednieuwe album van Ishtar voorgesteld in Kasteel Oudeberg in Geraardsbergen, de thuisbasis van frontvrouw Soekin Baptist. Het album kreeg de titel O Julissi, naar het gelijknamige nummer waarmee Ishtar op 20 mei aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2008 deelneemt.
lees meer
28.04.08 . Bobbejaan Schoepen in duet met Geike (Hooverphonic)
Op 19 mei brengt Bobbejaan Schoepen (83), de allereerste Vlaamse kandidaat op het Eurovisie Songfestival in 1957, een gloednieuw album uit. Het album kwam tot stand in samenwerking met drie grote Vlaamse artiesten: zangeres Geike Arnaert van Hooverphonic, Daan en Axelle Red.
lees meer
25.04.08 . Kate Ryan's songschrijvers schrijven voor Charlotte
Als er één artieste was waarmee de Zweedse songschrijvers van Kate Ryan nog wouden samenwerken, was het Charlotte Perrelli. Sinds deze week is het album Hero van de Zweedse kandidate voor Belgrado verkrijgbaar in Zweden. Daarop prijkt het nummer Not Alone van Kate's songschrijvers Niklas Bergwall en Niclas Kings.
lees meer
25.04.08 . Ultratop.week 17: Sandrine maakt reuzesprong
Nu haar Eurosong 2008 nummer I Feel The Same Way ook digitaal te verkrijgen is, maakt Sandrine een reuzesprong in de Vlaamse single charts. De zangeres stijgt van nummer 43 naar nummer 4. Enkel Madonna & Justin, Laura Lynn & Frans Bauer en Christoff gingen deze week nog vaker over de toonbank.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!