Preview Clips Eurovision 2012Word onze fan op Facebook


 
25.05.08 . Bestel de DVD van het Eurovisie Songfestival 2008
Het compilatiealbum van het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado is al even te koop in ons land. Binnenkort volgt er een DVD met alle shows en heel wat extra's. Wil je de DVD als eerste in je brievenbus ontvangen? Bestel hem dan nu reeds via Eurovisionshop.tv, de officiële shop van het Eurovisie Songfestival.
lees meer
23.05.08 . Beluister Free, het nieuwe album van Kate Ryan
Op 30 mei ligt Free van Kate Ryan in de winkel, maar hieronder kan je het album nu al beluisteren! Free bevat naast de vele nieuwe nummers ook een duet met de Spaanse zangeres Soraya, de Franse covers Voyage Voyage, Ella Elle L'a en Toute Première Fois, en I Surrender, dat eerder door het Britse trio Clea werd uitgebracht.
lees meer
23.05.08 . Ultratop.week 21: Ella Elle L'a hoogste nieuwkomer
Ella Elle L'a, de nieuwe single van Kate Ryan, is deze week de hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen. In Wallonië komt het nummer de Ultratip 30 binnen. Andere nieuwkomers in Vlaanderen zijn Nicole & Hugo, Wendy Van Wanten en Belle Perez in de Ultratop en Sébastien Télier in de Ultratip.
lees meer
23.05.08 . Beluister de Zweedse versie van Magical Sensation
Deze zomer brengt de Zweedse groep Sarek haar derde album uit. Daarop staat het nummer Magiska Sekunder, de Zweedse versie van Magical Sensation, het lied waarmee Katy Satyn deelnam aan Eurosong 2008. Hoe Magical Sensation in het Zweeds klinkt, kan je nu reeds ontdekken op www.myspace.com/sarekmusic.
lees meer
16.05.08 . Kate Ryan stelt nieuw album Free voor op 2 juni
Free, het nieuwe album van Kate Ryan, wordt op 26 mei uitgebracht in Spanje en Zweden. België volgt op 30 mei. Free zal in meer dan 22 landen op de markt komen. Op het album staan uiteraard de singles Voyage Voyage, L.I.L.Y. en de Europese hit in wording Ella Elle L'a. Op 2 juni stelt Kate Ryan het album voor aan de pers.
lees meer
16.05.08 . Ultratop.week 20: Katerine hoogste nieuwkomer
Katerine stond de afgelopen weken in de kijker op iTunes met haar nieuwe single Shut Your Mouth en dat hielp haar blijkbaar om deze week de hoogste nieuwkomer te worden in de Ultratop 50. Op 1 in de Ultratip 30 staat Kate Ryan met haar nieuwe single Ella Elle L'a en ook Nicole & Hugo duiken op met hun Pastorale.
lees meer
16.05.08 . Album Eurovisie Songfestival 2008 nu te koop
Het compilatiealbum van het Eurovisie Songfestival is nu te koop! Wie hem per post wil ontvangen, kan hem via Eurovisionshop.tv bestellen. Na het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado volgt er een dvd. Deze kan je nu al voorbestellen in de officiële shop van het Eurovisie Songfestival.
lees meer
15.05.08 . Zweden in de ban van Kate Ryan en Ella Elle L'a
Vorige week kwam ze de Zweedse single charts binnengestormd op 12, deze week klimt Kate Ryan naar nummer 2! Opmerkelijk is dat Ella Elle L'a er nog niet op single is uitgebracht. De hoge chartpositie is dus enkel en alleen te danken aan legale downloads. Ella Elle L'a is meteen ook Kate's grootste hit in Zweden.
lees meer
09.05.08 . Ultratop.week 19: Katerine op 1 in Ultratip 30
Katerine is de nieuwe nummer 1 in de Ultratip 30. Dat betekent dat we haar nieuwe single Shut Your Mouth hoogstwaarschijnlijk volgende week in de Ultratop 50 mogen verwachten. Daarin gaan Sandrine, Ishtar, Nelson, Brahim en alle andere Eurosong-artiesten er deze week op achteruit.
lees meer
05.05.08 . Kate Ryan op nummer één in Zweedse iTunes chart
Kate Ryan staat op één in de iTunes chart in Zweden. Ella Elle L'a, haar nieuwe single, vertoefde er al enkele dagen in de top 5, maar vandaag geeft de Vlaamse zangeres artiesten als Duffy, Madonna en Leona Lewis het nakijken. Een veelbelovende start en een teken dat Ella Elle L'a misschien wel de Europese zomerhit wordt.
lees meer
30.04.08 . Bestel album en dvd Eurovision Songfestival 2008 online
Het compilatiealbum van het Eurovisie Songfestival 2008 is klaar en wie hem via www.eurovisionshop.tv besteld heeft, mag hem eerstdaags in de brievenbus verwachten. Na het Eurovisie Songfestival volgt er een dvd en ook deze kan je nu reeds voorbestellen in de officiële shop van het Eurovisie Songfestival.
lees meer
30.04.08 . Ishtar stelt album O Julissi voor
Gisteren werd het gloednieuwe album van Ishtar voorgesteld in Kasteel Oudeberg in Geraardsbergen, de thuisbasis van frontvrouw Soekin Baptist. Het album kreeg de titel O Julissi, naar het gelijknamige nummer waarmee Ishtar op 20 mei aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2008 deelneemt.
lees meer
28.04.08 . Bobbejaan Schoepen in duet met Geike (Hooverphonic)
Op 19 mei brengt Bobbejaan Schoepen (83), de allereerste Vlaamse kandidaat op het Eurovisie Songfestival in 1957, een gloednieuw album uit. Het album kwam tot stand in samenwerking met drie grote Vlaamse artiesten: zangeres Geike Arnaert van Hooverphonic, Daan en Axelle Red.
lees meer
25.04.08 . Kate Ryan's songschrijvers schrijven voor Charlotte
Als er één artieste was waarmee de Zweedse songschrijvers van Kate Ryan nog wouden samenwerken, was het Charlotte Perrelli. Sinds deze week is het album Hero van de Zweedse kandidate voor Belgrado verkrijgbaar in Zweden. Daarop prijkt het nummer Not Alone van Kate's songschrijvers Niklas Bergwall en Niclas Kings.
lees meer
25.04.08 . Ultratop.week 17: Sandrine maakt reuzesprong
Nu haar Eurosong 2008 nummer I Feel The Same Way ook digitaal te verkrijgen is, maakt Sandrine een reuzesprong in de Vlaamse single charts. De zangeres stijgt van nummer 43 naar nummer 4. Enkel Madonna & Justin, Laura Lynn & Frans Bauer en Christoff gingen deze week nog vaker over de toonbank.
lees meer
24.04.08 . Nieuwe single Belle Perez heet Dime Que Tu Quieres
De nieuwe single van Belle Perez is in aantocht! Vanaf 16 mei ligt hij in de winkels. Dime Que Tu Quieres is de eerste single uit het Gipsy album dat op 20 juni verschijnt. Wie benieuwd is hoe de nieuwe Belle Perez hit in wording klink, krijgt nu reeds een voorsmaakje op Belle's officiële website.
lees meer
22.04.08 . Alle hits en videoclips van Emly Starr op Love Is Elastic
Emly Starr, de zangeres die ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 1981 met het nummer Samson, heeft al haar hits verzameld op het album Love Is Elastic. Op het schijfje staan achttien nummers, waaronder de originele en de Engelstalige versie. Op de bonus-DVD vind je videoclips en tv-optredens.
lees meer
21.04.08 . Your Heart Belongs To Me van Hind uit op single
In Nederland verschijnt de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado, Your Heart Belongs To Me van zangeres Hind, vandaag op single. Op de single staat naast de gewone versie van Your Heart Belongs To Me ook een instrumentale versie van het nummer.
lees meer
18.04.08 . Ultratop.week 16: Christoff niet langer op één
Geen goed nieuws voor de Eurosong-artiesten in de Ultratop 50 deze week. Allen moeten ze enkele posities inleveren. Christoff wordt van de troon gestoten door Frans Bauer en Laura Lynn met Al Duurt De Nacht Tot Morgenvroeg, maar ook Ishtar, Nelson, Kate Ryan, Brahim, Sandrine en Natalia gaan achteruit.
lees meer
18.04.08 . Vierde album Kate Ryan heet Free
Vandaag maakte ARS Entertainment de titel van het vierde album van Kate Ryan bekend. Free wordt de opvolger van Different, Stronger en Alive. Zoals we eerder berichtten, wordt het nieuwe album voorafgegaan door de nieuwe single Ella Elle L'a. Daarvoor neemt Kate binnenkort een videoclip op.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!