Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
24.04.08 . Nieuwe single Belle Perez heet Dime Que Tu Quieres
De nieuwe single van Belle Perez is in aantocht! Vanaf 16 mei ligt hij in de winkels. Dime Que Tu Quieres is de eerste single uit het Gipsy album dat op 20 juni verschijnt. Wie benieuwd is hoe de nieuwe Belle Perez hit in wording klink, krijgt nu reeds een voorsmaakje op Belle's officile website.
lees meer
22.04.08 . Alle hits en videoclips van Emly Starr op Love Is Elastic
Emly Starr, de zangeres die ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 1981 met het nummer Samson, heeft al haar hits verzameld op het album Love Is Elastic. Op het schijfje staan achttien nummers, waaronder de originele en de Engelstalige versie. Op de bonus-DVD vind je videoclips en tv-optredens.
lees meer
21.04.08 . Your Heart Belongs To Me van Hind uit op single
In Nederland verschijnt de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado, Your Heart Belongs To Me van zangeres Hind, vandaag op single. Op de single staat naast de gewone versie van Your Heart Belongs To Me ook een instrumentale versie van het nummer.
lees meer
18.04.08 . Ultratop.week 16: Christoff niet langer op n
Geen goed nieuws voor de Eurosong-artiesten in de Ultratop 50 deze week. Allen moeten ze enkele posities inleveren. Christoff wordt van de troon gestoten door Frans Bauer en Laura Lynn met Al Duurt De Nacht Tot Morgenvroeg, maar ook Ishtar, Nelson, Kate Ryan, Brahim, Sandrine en Natalia gaan achteruit.
lees meer
18.04.08 . Vierde album Kate Ryan heet Free
Vandaag maakte ARS Entertainment de titel van het vierde album van Kate Ryan bekend. Free wordt de opvolger van Different, Stronger en Alive. Zoals we eerder berichtten, wordt het nieuwe album voorafgegaan door de nieuwe single Ella Elle L'a. Daarvoor neemt Kate binnenkort een videoclip op.
lees meer
16.04.08 . Ella, Elle L'a van Kate Ryan verschijnt op 6 mei
Dat Ella, Elle L'a de nieuwe single van Kate Ryan wordt, las je vorige maand al in primeur op Belgovision.com. Ella Elle L'a wordt op vrijdag 6 mei uitgebracht. Niet alleen in ons land, want Kate's platenfirma Universal zorgt er voor dat Ella Elle L'a vanaf 9 mei ook in heel wat andere Europese landen verkrijgbaar is.
lees meer
11.04.08 . Ultratop.week 15: Christoff is nieuwe nummer n
Schlagerprins Christoff stoot deze week door naar de top van de Ultratop 50 met zijn nieuwste hit Een Ster en verwijst O Julissi Na Jalini van Ishtar naar de tweede plaats. Nieuw in de Ultratop 50 is Bab. De populaire finaliste van Junior Eurosong 2007 scoort met haar nieuwe single Zo Is Er Maar En.
lees meer
11.04.08 . Maak je eigen karaoke videoclip en be a winner!
Eurovision.tv heeft de tweede editie van Be A Winner, de officile karaoke wedstrijd van het Eurovisie Songfestival op YouTube, gelanceerd. Tot 2 mei kan je je zelf gemaakte en gezongen videoclip van n van de nummers voor Belgrado inzenden. Een online poll op www.youtube.com/eurovision bepaalt de winnaar.
lees meer
10.04.08 . Beluister Katerine's nieuwe single Shut Your Mouth
Op 28 april brengt Katerine haar nieuw nummer Shut Your Mouth digitaal uit. Op 5 mei ligt de single ook in de platenwinkel. Shut Your Mouth werd geschreven en geproducet door Yves Galliard. Daniel Bovie, FTW en Mon 'S Jegers zorgden voor de remixes die je nu al kan beluisteren op www.myspace.com/mostiko.
lees meer
09.04.08 . Isabelle A stelt De Macht Der Gewoonte voor op 31 mei
Op 31 mei stelt Isabella A haar nieuw Nederlandstalig album voor in de Ancienne Belgique in Brussel. Tickets voor de showcase zijn verkrijgbaar via www.abconcerts.be. De Macht Der Gewoonte is de titel van het album waaraan Isabelle A de afgelopen maanden werkte samen met Alex Callier van Hooverphonic als producer.
lees meer
08.04.08 . Shout It Out van de Paranoiacs nu gratis downloadbaar
Als allerlaatsten van de vijf finalisten van Eurosong 2008 brengen de Paranoiacs hun nummer uit. Dat doen ze in een doe-het-zelf versie en met de steun van het weekblad P-Magazine, dat Shout It Out gratis aanbiedt als download en een singlehoesje ontwierp dat je zelf in elkaar kan knutselen.
lees meer
04.04.08 . Ultratop.week 14: Ishtar voelt hete adem van Christoff
In de Vlaamse Ultratop 50 staat Ishtar deze week voor de tweede week op rij op de eerste plaats. Er wacht hen echter zware concurrentie, want niemand minder dan tweevoudig Eurosong deelnemer Christoff komt de hitparade binnengestormd op twee met Een Ster, zijn Nederlandstalige versie van DJ tzi's hit Ein Stern.
lees meer
30.03.08 . Bestel album en DVD Eurovisie Songfestival 2008 nu
Ook dit jaar brengt de EBU een album uit met daarop alle deelnemende liedjes aan het Eurovisie Songfestival 2008. Wil je hem als eerste kunnen beluisteren van zodra hij wordt uitgebracht? Bestel hem dan nu op www.eurovisionshop.tv. Daar kan je eveneens de DVD van het Eurovisie Songfestival 2008 voorbestellen.
lees meer
27.03.08 . Ishtar is nieuwe nummer n in Ultratop 50
O Julissi Na Jalini, de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2008, klimt deze week van de zevende naar de eerste plaats in de Ultratop 50 in Vlaanderen. Net als bij de voorbije twee edities - met Xandee en Kate Ryan als winnaars - levert Eurosong ook dit jaar een nummer n hit op.
lees meer
21.03.08 . Ultratop.week 12: Ishtar debuteert op 7 met O Julissi
Eurosong 2008 blaast de Ultratop 50 nieuw leven in. Ishtar komt de single charts binnen gestormd op de zevende plaats. Ook Sandrine, Brahim en Nelson scoren. Van de vijf finalisten van Eurosong 2008 ontbreken enkel de Paranoiacs. Halve finalisten Geena Lisa en Katy Satyn debuteren in de Ultratip 30.
lees meer
18.03.08 . Single en videoclip Lonely Heart On Wheels nu uit
Lonely Heart On Wheels, het nummer waarmee A Butterfly Mind de halve finales van Eurosong 2008 bereikte, is sinds maandag op single verkrijgbaar. Voor het nummer werd ondertussen ook een videoclip opgenomen die je hieronder kan bekijken. Op 31 maart ligt het full album met dezelfde titel in de winkelrekken.
lees meer
15.03.08 . Kate Ryan covert Ella, Elle L'a van France Gall
Kate Ryan maakt zich op voor een nieuwe Europese hit. De opvolger van Voyage Voyage, dat in meer dan 20 landen werd uitgebracht, is opnieuw een cover. Deze keer koos Kate Ryan voor Ella, Elle L'a, een nummer van France Gall uit 1987. De single en het vierde Kate Ryan album worden in april uitgebracht.
lees meer
14.03.08 . Zo Is Er Maar En, de nieuwe single van Bab
Bab Buelens, eind vorig jaar nog finaliste in Junior Eurosong 2007, heeft een gloednieuwe single uit. De opvolger van Laat Mij Gerust heet Zo Is Er Maar En, net zoals het gelijknamige programma met alleen Nederlandstalige muziek Zo Is Er Maar En - De Cup dat momenteel op Ketnet wordt uitgezonden.
lees meer
14.03.08 . Ultratop.week 11: Wachten op de Eurosong-singles
Aangezien de meeste Eurosong-nummers pas vandaag op single verschijnen, is het nog even wachten op hun intrede in de Ultratop 50. Net als de voorbije weken zorgen Kate Ryan en Natalia voor de Eurosong-noot in de charts. Beiden moeten deze week echter wel terrein prijs geven.
lees meer
13.03.08 . Singles Tanja Dexters en Katy Satyn morgen uit
Wie zich deze week de Eurosong 2008 singles van Tanja Dexters of Katy Satyn wou aanschaffen, kwam van een kale reis thuis. Door productieproblemen moest de release noodgedwongen met een week worden uitgesteld. Zowel Addicted To You als Magical Sensation worden uitgebracht op het label House Of Management.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!