Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
10.08.07 . Nieuw album en goud voor Belle Perez in Nederland
Op 17 augustus brengt Belle Perez een nieuw album uit in Nederland. Greatest Latin Hits bevat zoals de titel al laat vermoeden de grootste Spaanse hits van Belle en een extra DVD met videoclips en karaoke versies. Morgen ontvangt de Belgische zangeres een gouden plaat voor de verkoop van Gotitas De Amor.
lees meer
07.08.07 . Secret Wish brengt debuutsingle Flick Of A Switch uit
Paul Drew, Pete Barringer en Greig Watts laten opnieuw van zich horen. Het Brits songschrijvertrio schreef de debuutsingle van de nieuwe Vlaamse formatie Secret Wish. De sound van het nummer Flick Of A Switch, dat je via www.myspace.com/secretwishsw kan beluisteren, doet erg aan Madonna en Kylie Minogue denken.
lees meer
04.08.07 . Kate Ryan brengt Alive opnieuw uit in Polen met DVD
Kate Ryan brengt haar hitalbum Alive opnieuw uit in Polen. De Polen worden door de Belgische zangeres getrakteerd op een extra DVD met daarop maar liefst elf videoclips en een picture gallery van Kate. Morgen trekt Kate Ryan opnieuw naar Polen voor een optreden in de stad Szczecin.
lees meer
03.08.07 . Ultratop.week 31: Sergio nieuw op 42
Drie voormalige Eurovisie Songfestival-deelnemers staan deze week in de Ultratop 50. Sergio komt de charts binnen op nummer 42 met zijn Vlaamse schlager Ik Laat Je Los. De Nederlandse zanger Gerard Joling maakt een grote sprong vooruit met Maak Me Gek en Kate Ryan klimt verder richting top 5 met Voyage Voyage.
lees meer
28.07.07 . Vlaamse artiesten scoren in Nederlandse charts
Het gaat goed met de Vlaamse artiesten in de Nederlandse charts. K3 staat deze week in de top 10 van de Mega Top 100. Belle Perez is op haar terugweg, maar Kate Ryan zorgt voor een opmerkelijk debuut. Voyage Voyage komt in Nederland pas over twee weken uit, maar staat nu al op de 61ste plaats dankzij legale downloads.
lees meer
27.07.07 . Ultratop.week 30: Gerard Joling hoogste nieuwkomer
Het gaat goed met de songfestivalartiesten in de Vlaamse Ultratop. Kate Ryan klimt naar de negende plaats met Voyage Voyage, Gerard Joling is de hoogste nieuwkomer met Maak Me Gek en ook de kleine Thor! klimt naar nummer 23. In de Ultratip maakt Sergio ondertussen zijn opwachting met Ik Laat Je Los.
lees meer
25.07.07 . Pim brengt nieuwe single Vogelvrij uit bij Studio 100
Dat Pim op 6 augustus een nieuwe single uitbrengt, las je eerder op deze website. Ondertussen maakte de zanger een einde aan de geheimzinnigheid rond zijn nieuwe platenfirma. Pim maakte bekend een platencontract te hebben getekend bij Studio 100. De Star Academy en Eurosong deelnemer zit nu onder hetzelfde dak als K3.
lees meer
23.07.07 . Eurovisie Songfestival-lied Molitva eindelijk op single
Twee maand na de overwinning van Marija Šerifović op het Eurovisie Songfestival in Helsinki, lijkt er dan toch een single release van haar nummer Molitva aan te komen. Vooralsnog blijkt het schijfje met niet minder dan negen versies van het nummer enkel op de Duitstalige markt te zullen worden uitgebracht.
lees meer
20.07.07 . Ultratop.week 29: Kate Ryan hoogste nieuwkomer
Terwijl Stan Van Samang Rihanna Feat. Jay-Z van de eerste plaats in de Ultratop stoot, komt Kate Ryan met haar nieuwste single Voyage Voyage de hitparade als hoogste nieuwkomer binnen gestormd op nummer 16. In Franstalig België stijgt de Eurosong 2006 winnares drie plaatsjes in de Ultratip.
lees meer
17.07.07 . You Spin Me Round van Danzel op single op 6 augustus
Op 6 augustus brengt Danzel zijn nieuwe single You Spin Me Round (Like A Record) uit. Bij het nummer hoort een videoclip die begin deze maand in Discotheek Carré te Willebroek werd opgenomen. Ondertussen scoort Danzel nog steeds in Polen, waar hij net als Kate Ryan, Milk Inc en Sylver een veelgevraagde gast is.
lees meer
14.07.07 . Laat Je Hart Slaan, nieuwe single Mama's Jasje
Mama's Jasje is terug als het duo Peter Van Laet (De Gouden Zeemeermin 1996) en Gunther Van Campenhout (Eurosong 2002). Deze week verscheen hun nieuwste single Laat Je Hart Slaan, een Nederlandstalige cover van Let Your Love Flow van de Bellamy Brothers, die tevens op het succesalbum Hommage III prijkt.
lees meer
13.07.07 . Ultratop.week 28: Kusjesdag hoogste nieuwkomer
K3 zorgt deze week voor de hoogste nieuwkomer. Kusjesdag, de nieuwe single van Karen, Kristel en Kathleen, debuteert op 17 in de Ultratop 50. Eurosong 2006 winnares Kate Ryan slaat een dubbelslag. Haar nieuwste single Voyage Voyage komt zowel in Vlaanderen als in Wallonië de Ultratip 20 binnen.
lees meer
12.07.07 . Christoff stelt nieuw album Blauwe Ogen voor
Woensdagmiddag stelde Christoff zijn nieuwe album Blauwe Ogen voor in Mariekerke. Op het album vind ja naast de hitsingles Eenmaal Komt Voor Jou Die Dag, Ja Jij! en Als Ik In Je Blauwe Ogen Kijk, ook de Duitse versie van laatstgenoemd nummer. In het najaar wil Christoff ook in Duitsland doorbreken!
lees meer
06.07.07 . Ultratop.week 27: Nieuw werk Eurosong-artiesten
De zomer komt er aan en het aantal Vlaamse producties in de Ultratop 50 stijgt zienderogen. Belle Perez (Eurosong 1999 & 2006) en Sha-Na (Eurosong 1993) maken hun intrede in de Ultratop 50 terwijl K3 (Eurosong 1999) en Brahim (Eurosong 2006) de Ultratip 20 binnen komen met hun nieuwe singles.
lees meer
05.07.07 . Drie maal platina voor Clouseau-album Vonken & Vuur
Vonken & Vuur, het hitalbum van Clouseau, heeft de kaap van 60.000 verkochte exemplaren gepasseerd en dat betekent drie keer platina! Koen en Kris Wauters mochten dinsdagavond in Blankenberge een award in ontvangst nemen tijdens de opname van de tweede aflevering van Tien Om Te Zien.
lees meer
30.06.07 . Everything & More van Natalia vijf weken op één
Everything & More, het derde full album van zangeres Natalia, staat deze week voor de vijfde opeenvolgende week op nummer één in de Vlaamse album charts. Natalia is de enige artieste die schlagerkoningin Laura Lynn en haar album Goud Van Hier voorlopig van de eerste plaats kan houden.
lees meer
29.06.07 . Ultratop.week 26: Christoff op twee
Christoff zet zijn zegetocht in de Ultratop verder. Als Ik In Je Blauwe Ogen kijk is momenteel de best verkopende Vlaamse productie. In de single charts moet Christoff enkel Rihanna Feat. Jay-Z laten voorgaan. Ook Tess doet het goed. Haar door Katrina Leskanich geschreven nummer The Wild Side klimt naar 33.
lees meer
26.06.07 . Polaire, de nieuwe single van Urban Trad
Urban Trad, de groep die ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in 2003, heeft een nieuwe single uit. Polaire, één van de vijftien nummers uit het meest recente Urban Trad album Erbalunga, werd tot een single-versie geremixt en vorige week aan de radiostations bezorgd.
lees meer
22.06.07 . Ultratop.week 25: Christoff stunt in de Ultratop
Tweevoudig Eurosong-deelnemer Christoff zorgt deze week voor een kleine stunt in de Ultratop. Met zijn nieuwste single Als Ik In Je Blauwe Ogen Kijk komt hij vanuit het niets de Ultratop binnen gestormd op nummer 6. De single is de voorbode van het full album Blauwe Ogen dat later dit jaar verschijnt.
lees meer
18.06.07 . Sergio stelt Nederlandstalige single Ik Laat Je Los voor
Vandaag stelt Sergio zijn nieuwe single Ik Laat Je Los voor, de voorloper van een Nederlandstalig album dat tegen het einde van het jaar klaar moet zijn. De presentator van De Foute Quiz op VTM kondigde enkele weken geleden al aan dat hij opnieuw ging zingen en dat het deze keer in het Nederlands zou zijn.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!