Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
Contact
Naam
E-mail
Bericht
 

Over ons

De zomer van 2005… er rijst een grote vraag naar een kwalitatief en objectief alternatief voor het bestaande aanbod aan Belgische Eurovisie Songfestival websites. De eerste plannen voor een nieuwe website worden gesmeed. België, het Eurovisie Songfestival en een internationaal karakter zijn onze kernwoorden. Belgovision.com wordt geboren!

Op 18 augustus 2005 wordt de domeinnaam Belgovision.com geregistreerd. In samenwerking met www.weblounge.be wordt de daaropvolgende weken hard gewerkt aan een website die klaar is om het derde Junior Eurovisie Songfestival in Hasselt en de selecties voor Eurosong 2006 te verslaan. Op 29 september 2005 is het dan eindelijk zo ver: de virtuele wereld maakt kennis met Belgovision.com!

In een mum van tijd wordt Belgovision.com door surfers uit België en ver daarbuiten ontdekt. Voor het eerst kan het Eurovisie Songfestival nieuws uit België ook in het Engels geraadpleegd worden. Alle belangrijke internationale Eurovisie Songfestival websites vinden hun weg naar Belgovision.com en hebben er een nieuwe, verstaanbare en betrouwbare bron bij.

Omdat Belgovision.com gelooft dat samenwerking de snelste weg naar succes is, worden in december 2005 de eerste contacten gelegd met www.12points.be. Zij zorgen voortaan voor een uitgebreid multimedia-aanbod, terwijl Belgovision.com mediapartner wordt van de steeds populairder wordende 12 Points Parties.

Tijdens de Eurovisie Songfestival week in Athene beleeft Belgovision.com één van haar vele hoogtepunten. De website krijgt zo ' n 40.000 unieke bezoekers over de vloer die voor meer dan 150.000 pageviews zorgen. Ondertussen is Belgovision.com uitgegroeid tot de meest bezochte Belgische Eurovisie Songfestival website. Op 29 september 2006 blaast Belgovision.com één kaarsje uit. Dat wordt gevierd met een gloednieuwe website. Deze komt tot stand in samenwerking met het Zweedse bedrijf Gyllene Media.

De bezoekerscijfers blijven in stijgende lijn en ook artiesten, managers en songschrijvers uit binnen- en buitenland ontdekken Belgovision.com. Voor Femme Fatale Betty Owczarek, Tanja Dexters en Katy Satyn zoekt en vindt Belgovision.com in het buitenland een internationaal nummer voor Eurosong 2008. Décadence, Addicted To You en Magical Sensation worden dé smaakmakers van Eurosong 2008.

In 2009 wordt de website stelselmatig uitgebreid met meer informatie over Junior Eurosong, het Eurovisie Songfestival en het Junior Eurovisie Songfestival.
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!