Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
23.01.08 . Eva Darche: 'Geloof in kracht en boodschap van mijn lied'
Tussen de vijf kandidaten in de eerste voorronde van Eurosong 2008 bevindt zich één nieuwe naam: Eva Darche. De zangeres uit Kessel-Lo laat het echter niet aan haar hart komen. Ze gelooft immers dat het publiek op het beste nummer zal stemmen en niet op de bekendste kop. Belgovision.com sprak met Eva Darche.
lees meer
22.01.08 . Raeven: 'Suikerspinnetjes worden rock chicks'
Dana en Daisy Nieddu nemen deel aan voorronde één van Eurosong met Shut Down The Heatmachine. Raeven is geen project enkel en alleen voor Eurosong, blijkt uit het interview dat Belgovision.com met Raeven had. De videoclip van hun toekomstige single kan je bekijken op www.raeven.tv en er zijn plannen voor een full album!
lees meer
19.01.08 . Femme Fatale : 'Durf eens uit de band springen'
Als afsluiter van de eerste voorronde zijn alle ogen op haar gericht. Femme Fatale Betty is er alvast helemaal klaar voor, maar vraagt zich toch af of Vlaanderen wel durft op haar te stemmen. Voor een typisch Songfestivalnummer zijn we bij haar alvast op het verkeerde adres. Belgovision.com sprak met Femme Fatale.
lees meer
19.01.08 . Tanja Dexters: 'Een héél catchy Eurosong-nummer'
In de tweede voorronde van Eurosong 2008 zijn alle ogen op Tanja Dexters gericht. Bij haar tweede Eurosong-deelname komt ze op de proppen met een nummer van de Zweedse topcomponisten Ljunggren, Wikström en G:son dat ook een heuse homo-hit belooft te worden. Belgovision.com sprak met Tanja Dexters.
lees meer
16.01.08 . Tabitha Cycon: 'Pop-gospel met vijf backing vocals'
Voormalig Idool-kandidate Tabitha Cycon neemt deel aan Eurosong 2008 met een opvallend pop-gospel nummer. Het is meteen ook de voorbode van de sound van de nummers die we op het album mogen verwachten dat Tabitha in het najaar hoopt uit te kunnen brengen. Belgovision.com sprak met Tabitha Cycon.
lees meer
14.01.08 . Katy Satyn: 'Magisch en sensationeel'
We kennen haar uit Star Academy waarin ze derde werd na Katerine en Afi, maar vanaf nu is ook Eurosong aan haar naam verbonden. Ze vond haar nummer bij de songschrijvers van de Zweedse groep Sarek en belooft een magische en sensationele act, net als het lied Magical Sensation. Belgovision.com sprak met Katy Satyn.
lees meer
09.01.08 . Brahim: 'Deze keer ga ik er echt voor'
In de eerste voorronde van Eurosong 2008 moet Brahim met What I Like About You zijn mannetje staan tussen vier vrouwelijke acts. Met het nummer P.O.W.E.R. bereikte Brahim de finale van Eurosong in 2006, maar dit jaar gaat hij resoluut voor de overwinning. Belgovision.com sprak met Brahim.
lees meer
08.01.08 . Zoete wraak voor Cisco Kid in Litouwse Eurosong
Vanochtend gaf Dynamite/Cisco Kid meer uitleg bij hun deelname aan Eurosong in Litouwen in een interview met Peter Van De Veire op Studio Brussel. Cisco Kid mag uitzonderlijk deelnemen aan de Litouwse selecties omdat Erika, de vrouw van frontman Francis Van Mechelen die ook deel uit maakt van de groep, Litouwse is.
lees meer
08.01.08 . Esther: 'Fier op onze Vlaamse taal'
Als enige van de twintig kandidaten zingt Esther in het Nederlands. Maar houdt Esther de Engelse versie van Game Over, geschreven door het trio A. Ross, J. McLaughin en D. James, achter de hand voor Belgrado? De D. staat trouwens voor David James en niet voor Duncan van boysband Blue. Belgovision.com sprak met Esther.
lees meer
17.12.07 . Betty als Femme Fatale richting Eurosong
In 2004 nam ze onder het pseudoniem Biba Binoche al eens deel aan Eurosong, maar haar Je Chante Pour Toi haalde toen de finale niet. Dit jaar waagt ze haar kans opnieuw en daarvoor doopte ze zich om tot de mysterieuze Femme Fatale. Belgovision.com vroeg Betty Owczarek om een korte reactie.
lees meer
17.12.07 . Katy Satyn opent Eurosong 2008 met Sarek-sound
Het team achter Sarek, de Zweedse folkgroep die twee maal aan Melodifestivalen deelnam, is verantwoordelijk voor het nummer Magical Sensation waarmee Katy Satyn deelneemt aan Eurosong 2008. Belgovision.com vroeg Stina Engelbrecht, zangeres en songschrijfster van Sarek, om een eerste reactie.
lees meer
23.11.07 . Wint Kristof Urbain Eurosong '08 met We're Gonna Win?
Voor de Vlaamse en Nederlandse die-heart fans van het Eurovisie Songfestival is hij al lang geen onbekende meer, maar maakt ook het miljoenenpubliek van Eurosong 2008 begin volgend jaar kennis met Kristof Urbain? Kristof waagt zijn kans met We're Gonna Win, een catchy en typisch Eurosong-nummer.
lees meer
22.11.07 . Interview met Wim Claes, negen jaar na Like The Wind
In het verleden schreef Wim Claes reeds Eurosong-nummers voor Vanessa Chinitor, Tanja Dexters en Katia Berlingieri. Ook voor Eurosong 2008 heeft de componist weer verschillende nummers in petto. Belgovision.com sprak met Wim Claes en blikt terug op zijn overwinning met Like The Wind tijdens Eurosong 1999.
lees meer
19.11.07 . Wim Claes rekent op ijzersterke stem van Sasha Rosen
Componeert Wim Claes negen jaar na Like The Wind opnieuw de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival? Samen met de Nederlandse musicalster Sasha Rosen belooft Wim alvast een ijzersterk gezongen en - op algemene vraag van de VRT - 'speciaal' nummer. Belgovision.com sprak met de componist.
lees meer
05.11.07 . Emly Starr brengt verzamelalbum uit in februari 2008
Emly Starr was maandagavond de eerste gaste in Nummer 1, de nieuwe rubriek van het magazine Zina op Ring TV. De zangeres uit het Vlaams-Brabantse Teralfene sprak er over haar deelname aan het Eurovisie Songfestival 1981 met het nummer Samson en over haar verzamelalbum dat begin 2008 wordt uitgebracht.
lees meer
04.11.07 . Kaylie naar Eurosong 2008 met You And Me
De Provincieshow heeft ons de afgelopen weken geleerd dat er naast de gevestigde waarden ook nog veel jong talent rondloopt in Vlaanderen. Tot die categorie mogen we ongetwijfeld de 17-jarige Kaylie uit Limburg rekenen. Eurosong 2008 wordt haar volgende doel. Hoog tijd voor een uitgebreid interview!
lees meer
25.10.07 . Jaela-Jesz van De Provincieshow naar Eurosong 2008?
Eén pakt tegenwoordig het hele jaar door uit met muziek. Meer dan waarschijnlijk maken verschillende deelnemers uit Steracteur, Sterartiest en De Provincieshow in 2008 ook hun opwachting tijdens Eurosong. Belgovision.com sprak met Jaela-Jesz, een aanstormend talent dat vorige week in De Provincieshow aantrad.
lees meer
06.10.07 . Eurosong-hoofdstuk Kaye Styles voor goed afgesloten
Op 13 oktober staan Kaye Styles, Leki, Lunaman, en Cru5h 5 op het podium van de TMF Awards in Hasselt met een Belgische urban scene act. Belgovision.com blikt vooruit op de toekomstplannen van de Eurosong 2006 finalist. Daaruit blijkt dat het Eurosong-hoofdstuk voor Kaye Styles voorgoed afgesloten is.
lees meer
06.09.07 . Jeason opnieuw kandidaat voor Eurosong 2008
De fans van Jeason worden verwend. Nu vrijdag 7 september geeft de Eurosong 2006 ontdekking opnieuw een fanbal. Place to be is zaal Concordia in Ruisbroek. Daarbovenop brengt Jeason zeer binnenkort zijn nieuwe single Que La Detengan uit en ook voor Eurosong 2008 stuurde Jeason al een nummer in.
lees meer
26.08.07 . Belle Perez in Philipshalle Düsseldorf op 17 november
Na het Sportpaleis in Antwerpen, de Heineken Music Hall in Amsterdam en de Ahoy in Rotterdam moet de Philipshalle in het Duitse Düsseldorf er aan geloven. El Mundo Bailando opende de deuren voor Belle Perez in Duitsland en op 17 november geeft ze er haar eerste grote concert op Duitse bodem.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!