Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
29.11.06 . Kate Ryan: 'Blij met respons op evolutie'
Naar aanleiding van de release van Kate Ryan's nieuwe single All for you, zochten we de Eurosong 2006 winnares nog eens op. Dat resulteerde in een uitgebreid interview waaruit we vanaf vandaag fragmenten publiceren. Vandaag belichten we de koerswijziging van Kate. Dance evolueerde naar pop en Kate zag dat het goed was.
lees meer
06.11.06 . EBU en TVR leggen laatste hand aan JESF website
In de loop van deze week gaat de nieuwe Junioreurovision.tv online. De officiële website van het Junior Eurovisie Songfestival zal in het Engels en in het Roemeens beschikbaar zijn, maar niet langer in het Frans. Sietse Bakker, Project Manager Internet voor het Junior Eurovisie Songfestival, geeft tekst en uitleg.
lees meer
11.10.06 . TVR, twee maand voor het Junior Songfestival 2006
De afgelopen dagen serveerden we onze bezoekers reeds de hoogtepunten uit het interview dat Belgovision.com had met de Roemeense omroep TVR, ter voorbeschouwing van het Junior Eurovisie Songfestival 2006 dat op 2 december plaats vindt in Boekarest. Het integrale interview kan je hieronder nalezen.
lees meer
29.09.06 . Tess: 'Geen kinderliedjes van Noël leukste liedje'
Zaterdag kiest Nederland een liedje voor het Junior Eurovisie Songfestival 2006. 'Is best wel raar. Je gaat nu toch oud nieuws worden,' reageert Tess Gaerthé in het tweede deel van ons interview. Morgen wordt haar opvolger bekend en dat zou volgens Tess wel eens Noël met Geen kinderliedjes kunnen zijn.
lees meer
28.09.06 . Tess: 'Veel lol in Hasselt, bij ons geen enorme druk'
Zowat een jaar geleden nam Tess Gaerthé, een Nederlands meisje uit het Vlaamse Putte, deel aan de finale van het Junior Nationaal Songfestival en werd ze verkozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Hasselt. Belgovision.com sprak met Tess en blikt terug.
lees meer
03.08.06 . Edward af Sillén: 'Kate Ryan live en met dansers'
Eén van de principes van de Schlager Pride is dat het publiek ter plaatse pas ontdekt wie er op het podium verschijnt. Exclusief voor Belgovision.com maakte Edward af Sillén, producer en regisseur van de Schlager Pride, uitzonderlijk een naam bekend: Kate Ryan! Zijn relaas lees je in volgend interview.
lees meer
22.07.06 . DWB: 'Weg met Terry Wogan, volg Belgisch concept'
Begin deze week publiceerden we de terugblik op Eurosong 2006 door de Britten Paul Drew, Greig Watts en Pete Barringer, het team achter de inzendingen van Katerine en Eve Kempbell. Belgovision.com vroeg het Diablo Music trio ook hoe het Verenigd Koninkrijk uit het slop kan geraken op het Songfestival.
lees meer
17.07.06 . Watts, Drew en Barringer blikken terug op Eurosong
In deel één van ons interview blikken de Britse songschrijvers Greig Watts, Paul Drew en Pete Barringer terug op hun Eurosong-inzendingen gebracht door Eve Kempbell en Katerine. Wat maakt de Belgische markt zo interessant voor het Diablo Music trio en welke plannen hebben ze met Reborn?
lees meer
06.07.06 . Sietse Bakker verlaat esctoday.com voor EBU
Vandaag maakte de EBU bekend dat de Nederlander Sietse Bakker er voortaan de functie van Project Manager Internet voor het Eurovisie en Junior Eurovisie Songfestival bekleedt. Belgovision.com sprak met de esctoday.com Chief Editor, die de onafhankelijke website op 1 augustus zal verlaten.
lees meer
18.05.06 . Burgemeester Tessenderlo: 'De perfecte ambassadrice'
Tessenderlo staat vanavond op zijn kop. De thuisbasis van Kate zal het Songfestival op de Markt op groot scherm volgen. Dat Katrien op heel wat steun kan rekenen op het thuisfront mocht reeds herhaaldelijk blijken. Een reden te meer om Jan Verheyden, burgemeester van Tessenderlo, aan het woord te laten.
lees meer
14.05.06 . Eurovision.tv en Esctoday.com interviewen Kate Ryan
Kate Ryan krijgt vandaag heel wat aandacht in de internationale media. s' Werelds twee meest bezochte songfestivalwebsites Eurovision.tv en Esctoday.com hadden een interview met de Belgische vertegenwoordigster in Athene. Via de volgende links kan je het resultaat bekijken.
lees meer
09.05.06 . Kate Ryan en haar Zweedse songschrijvers
Woensdag 10 mei vertrekt de Belgische delegatie riching Athene. Alvorens het zo ver is publiceren we nog een laatste interview met Kate Ryan op Belgische bodem. De Zweedse songwriters van Je t'adore, Niklas Bergwall en Niclas Kings, vertellen hoe de samenwerking met Kate Ryan tot stand is gekomen.
lees meer
30.03.06 . Kate Ryan: 'De zwengelknie? Wordt een verrassing!'
"Zoals het nu is, is hij er zo goed als uit," aldus Kate Ryan over de zwengelknie, het gespreksonderwerp van de week. Of dat ook betekent dat de beruchte beweging het podium van Athene niet zal halen, blijft echter afwachten. "Het zal een verrassing blijven voor Vlaanderen of we hem gaan doen of niet."
lees meer
21.02.06 . Kate Ryan: 'Je t'adore lijkt op ABBA, ik weet het'
"Je t'adore is geschreven door Zweden, mijn twee backing vocals zijn Zweeds en zelf zie ik er ook nogal Zweeds uit." En oh ja: "Ze zeggen dat mijn nummer op ABBA lijkt, ik weet het." Kate Ryan aan het woord over haar Songfestivaldeelname, over haar comeback en over holebi's.
lees meer
17.02.06 . Talitha: 'Eindelijk de erkenning die Kaye verdient'
Eurosong 2006 betekent niet alleen voor Kaye Styles de doorbraak bij het grote publiek. Ook voor Talitha, die telkens weer live de backing vocals bij Profile voor haar rekening neemt, is het de eerste kennismaking met het grote publiek. Talitha is de nieuwste urban scene ontdekking van platenfirma Mostiko.
lees meer
17.02.06 . Barbara Dex: 'Dit geeft een serieuze adrenalinestoot'
Afgelopen zondag bezorgden de kijkers van Eén Barbara Dex het maximum aantal punten in de televoting, een teken dat Barbara's lied Crazy zondag tot de kanshebbers op de overwinning behoort. In afwachting van de grote finale van Eurosong 2006 vroeg Belgovision.com Barbara Dex om een laatste reactie.
lees meer
15.02.06 . Patrick Hamilton: 'Ik aanvaardde Petra's uitdaging'
Zondag staat La Sakhra met Wonderland in de finale van Eurosong 2006. Eerder vertelde de zangeres in een interview met Belgovision.com hoe ze naar songschrijver Patrick Hamilton toe stapte met de vraag een lied voor Eurosong te schrijven. Wij deden hetzelfde maar stelden Patrick Hamilton andere vragen.
lees meer
08.02.06 . Peter Evrard: 'Marcel is een man naar m'n hart'
Tijdens de derde voorronde van Eurosong 2006 eindigde hij tweede na Kate Ryan. Peter Evrard kreeg echter wel het maximum van de Eén-kijkers voor zijn lied Coward. Ook aan Peter Evrard vroegen we een reactie op zijn jurycommentaren, om zijn plannen voor de halve finale en de wildcard.
lees meer
07.02.06 . Barbara Dex: 'Marcel had het niet bij het juiste eind'
Geheel onverwacht won Barbara Dex de tweede voorronde van Eurosong 2006. Met het lied Crazy overtuigde ze de jury en het publiek met een krachtige vocale performance. Tijdens de tweede halve finale wil Barbara dat alles nog eens over doen. Enkel een nieuwe outfit sluit Barbara niet uit.
lees meer
03.02.06 . Afi: 'Er worden een aantal zaken veranderd'
Eerder deze week bleek reeds dat de meeste deelnemers aan de eerste halve finalisten slechts weinig aan hun act zullen veranderen. Afi, die derde eindigde in de tweede voorronde, lijkt zondag het meest gewijzigd voor de dag te zullen komen, maar wat er allemaal zal veranderen houdt ze als verrassing.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!