Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
03.02.06 . Niklas en Niclas: 'Niemand kan dit beter dan Kate'
Je t'adore, één van de liedjes in de running om België te vertegenwoordigen in Athene, werd geschreven door de Zweden Niklas Bergwall en Niclas Kings, samen met Kate Ryan en Lisa Greene. Belgovision.com interviewde Niklas en Niclas in samenwerking met onze Zweedse collega's van Gylleneskor.se.
lees meer
03.02.06 . Katerine: 'Choreografie bemoeilijkte het zingen'
Met gemak won Katerine de eerste voorronde van Eurosong 2006. Door een schokkende beweging in de choreografie kon Katerine Watch me move echter niet altijd even loepzuiver zingen en daaruit heeft de Star Academy winnares geleerd. Zondag laat ze de bewuste beweging alvast achterwege.
lees meer
02.02.06 . Kaye Styles: 'Johnny Logan gaf gevoel van appreciatie'
Van de vakjury kreeg hij het maximum van de punten. Uiteindelijk werd Kaye Styles derde in zijn voorronde. Aanstaande zondag treedt Kaye Styles met Profile aan in de eerste halve finale van Eurosong 2006. De goede raad van het support team zal hij alvast niet in de wind slaan.
lees meer
01.02.06 . Kate Ryan: 'Choreografie wordt een beetje aangepast'
Zondagavond sluit Kate Ryan de eerste halve finale van Eurosong 2006. Met Je t'adore won ze de derde voorronde. Kate Ryan en de vakjury waren erg tevreden met Kate's act. Op een kleine choreografische wijziging na zal de kijker zondagavond weinig verandereringen voorgeschoteld krijgen.
lees meer
01.02.06 . Eve Kempbell: 'Ik ga nu natuurlijk voor nog beter!'
Tijdens de vierde voorronde van Eurosong 2006 had de jury heel wat lovende commentaar over voor Eve Kempbell. Met Not right behaalde ze de derde plaats, goed voor rechtstreekse kwalificatie voor de halve finale waarin Eve Kempbell met de tips van het Eurosong 2006 support team nog beter wil presteren.
lees meer
31.01.06 . Jeason: 'Jury schonk me veel vertrouwen in wat ik doe'
Met Dame amor, dame vida eindigde Jeason derde in de eerste voorronde van Eurosong 2006. Vanaf vandaag blikken we voorruit naar de eerste halve finale die zondag plaats vindt. Wat vonden de deelnemers aan de halve finale van de vakjury en zullen ze hun raad aanstaande zondag opvolgen?
lees meer
27.01.06 . Dubbelinterview: Danzel vs. Leonie Kuizenga
Morgenavond zijn de Lage Landen sterk vertegenwoordigd tijdens de Poolse nationale finale. Voor België treedt Danzel aan met Undercover, maar ook Nederland is vertegenwoordigd met Leonie Kuizenga. De zangeres dingt er met Love is what we all need naar het Poolse ticket voor Athene. Danzel versus Leonie...
lees meer
26.01.06 . Helena Fontyn: 'We dansen ook mee in Danzels act'
Vandaag vertrekt Danzel richting Polen waar hij zaterdagavond in de nationale finale aantreedt. Morgen volgt de rest van de Belgische delegatie waaronder X-Factor finaliste Helena Fontyn, die één van de drie backing vocalisten is in Danzels act. Belgovision.com sprak met Helena over het Songfestival.
lees meer
25.01.06 . Petra (La Sakhra): 'Eén stelde naamsverandering voor'
Petra nam zowel in 1993 als in 1999 deel aan de finale van Eurosong. In 2006 doet ze het met een nieuwe stijl en een nieuwe naam: La Sakhra! Wonderland, het lied waarmee ze in voorronde vier aantreedt, werd geschreven door Vincent Pierins en Patrick Hamilton. Belgovision.com sprak met La Sakhra.
lees meer
25.01.06 . Interview: Danzel licht deelname aan Poolse finale toe
Morgen vertrekt Danzel richting Polen waar hij aanstaande zaterdag een van de 15 finalisten is in de Poolse nationale finale. Op vrijdag reist de rest van het team af. Wordt Danzel de Poolse vertegenwoordiger in Athene met zijn lied Undercover? Belgovision.com polste naar Danzels verwachtingen.
lees meer
23.01.06 . Ali vs Laura: 'Belong to you in R&B en pop rock versie'
Een opmerkelijk duo treedt aan in de vierde voorronde van Eurosong 2006. Mostiko artiesten Ali Tcheelab en Laura Ramaekers zingen voor de gelegenheid samen het lied I belong to you belong to me, geschreven door Laura's vaste songschrijver Jamy M. Bagheri. Belgovision.com sprak met Ali vs Laura.
lees meer
19.01.06 . Kate Ryan: 'Je t'adore komt uit in heel Europa'
Kate Ryan, één van Vlaanderens bekendste artiesten in het buitenland, deinst er niet voor terug om als internationale ster aan Eurosong deel te nemen. Dat doet ze met Je t'adore, een lied dat ze schreef samen met de Zweden Niklas Bergwall en Niclas Kings en Lisa Greene. Belgovision.com sprak met Kate Ryan.
lees meer
18.01.06 . Axel Devries: 'Taal maakt niet uit als je mensen raakt'
Volgens Axel Devries wordt het tijd dat Vlaanderen nog eens een Nederlandstalig liedje naar het Eurovisie Songfestival stuurt. Daarom zond hij Alleen jij in voor Eurosong 2006. Tekst en muziek van Alleen jij werden geschreven door Ronald Vanhuffel, Tracy Atkins en Jürgen Coppieters, alias Axel Devries.
lees meer
17.01.06 . Valérie Mouton: 'Sofie raadde me Eurosong aan'
In Idool 2004 schopte Valérie Mouton het tot de laatste 30 kandidaten. Eurosong 2006 is de volgende stap naar de roem. Valérie Mouton opent de derde voorronde met I can't go on like this, een lied geschreven door zangeres Sofie en Hervé Martens. Belgovision.com vroeg Valérie om enkele korte reacties.
lees meer
12.01.06 . Tommy : 'De muzikale weergave van een liefdesgevoel'
Op 15 januari treedt singer songwriter Tommy Vlaeminck aan in de tweede voorronde van Eurosong 2006. Dat doet hij met een lied van eigen hand dat de titel The best time of my life meekreeg. Belgovision.com sprak met Tommy over zijn deelname aan Eurosong 2006.
lees meer
10.01.06 . Zenna blikt tevreden terug op eerste voorronde
Afgelopen zondag bereikten Sammy Merayah en Magnolia Pinto de vijfde plaats in de eerste voorronde van Eurosong 2006. Geen rechtstreekse kwalificatie voor de halve finales dus, maar toch blikt Zenna tevreden terug op de eerste voorronde en kijkt het duo hoopvol uit naar de toekomst.
lees meer
10.01.06 . Barbara Dex: 'Solo, stevig en fantastische muzikanten'
Barbara Dex kan de eerste vrouwelijke artieste worden die de Vlaamse kleuren op het Eurovisie Songfestival een tweede maal mag verdedigen. Barbara doet mee aan Eurosong 2006 met een lied van André Remkes en Alidus Hidding, die in 2004 met haar een duo vormde. Belgovision.com sprak met Barbara Dex.
lees meer
09.01.06 . Casa Creola: 'Spaans beperkt tot de titel'
Casa Creola opent voorronde twee van Eurosong 2006 met Easy esta noche, een lied geschreven door Marc Paelinck en Jamie Winchester. Belgovision.com sprak met Casa Creola zangeres Edwige Veermeer, die bekendheid genoot dankzij haar deelname aan Miss België en als zangeres van de danceformatie The Oh!
lees meer
04.01.06 . Katerine: 'Watch me move is een zeer sterk nummer'
Star Academy winnares Katerine sluit de eerste voorronde van Eurosong 2006 af op 8 januari. Dat doet ze met Watch me move, een lied dat werd geschreven door Mark Frisch en Anthony Galatis. Met haar Griekse roots heeft Katerine Avgoustakis een extra troef in handen. Belgovision.com sprak met haar.
lees meer
01.01.06 . Vanessa Chinitor: 'Fris, up-tempo en mysterieus tintje'
Vanessa Chinitor gaat voor een tweede deelname aan het Eurovisie Songfestival. Voor Eurosong 2006 koos ze een lied uit van de Maltese songschrijvers Gerard James Borg en Philip Vella. Met Beyond you treedt ze aan in de eerste voorronde op 8 januari. Belgovision.com sprak met Vanessa Chinitor.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!