Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
15.03.11 . Maarten Verhaeghen nieuw lid Songfestivalstuurgroep
VRT-producer Maarten Verhaeghen is vandaag in Düsseldorf verkozen tot lid van de stuurgroep van het Eurovisie Songfestival. Hij zal er mee de toekomst van een van de grootste televisie-evenementen ter wereld mogen bepalen. Verhaeghen is producer van Eurosong en Junior Eurosong in Vlaanderen.
lees meer
07.03.11 . Junior Eurosong liedjes op Ketnet-karaoke op Ketnet.be
Ketnet heeft Ketnet-karaoke gelanceerd, een gloednieuwe toepassing op de website Ketnet.be waarbij je kan meezingen met je favoriete nummers uit verschillende Ketnet-programma's, waaronder Junior Eurosong. Je vindt alle nummers begeleid door de liedjestekst op Karaoke.ketnet.be.
lees meer
06.03.11 . Outfits videoclip Witloof Bay outfits voor Düsseldorf?
Tijdens de opnames van de videoclip van With Love Baby maakten de leden van Witloof Bay van de gelegenheid gebruik om de persfoto's voor het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf te maken. Klik op onderstaande foto om de hele set foto's te bekijken. Copyright Altabena Photography.
lees meer
06.03.11 . Gaststeden Vlaanderen Muziekland 2011 bekend
Deze zomer organiseren Vlaanderen Feest! en De TV Makers weer een reeks concerten onder de noemer Vlaanderen Muziekland. Op 12 augustus neemt Radio 2 de fakkel over voor een achtste show, Radio 2 Zomerhit 2011, live vanop het strand van Westende. Eén zendt zowel Vlaanderen Muziekland als Radio 2 Zomerhit uit.
lees meer
04.03.11 . Tom Dice, Laura en Ian Thomas op Pennenzakkenrock
Pennenzakkenrock, het grootste kinderrockfestival van de Benelux, heeft een eerste lading namen gelost. Songfestivalsensatie Tom Dice, danceformatie Sylver, Junior Eurosong winnares Laura Omloop en de Vlaamse Justin Bieber Ian Thomas zijn de blikvangers op dinsdag 28 juni aan het Zilvermeer in Mol.
lees meer
21.02.11 . Belle Perez, Sil, Udo en Lady Linn zingen J'aime La Vie
Peter Van de Veire en Eva Daeleman eren Sandra Kim op MNM deze week. Maandag brengt Belle Perez een eigen versie van J'aime La Vie, dinsdag is dat Sil, woensdag Udo en donderdag Lady Linn. Vrijdag komt Sandra Kim zelf langs op MNM om 25 jaar J'aime La Vie te vieren in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow.
lees meer
16.02.11 . RTBF: Witloof Bay volledig reglementair naar Düsseldorf
Op het internet circuleerden dinsdag de wildste geruchten over de mogelijke diskwalificatie van Witloof Bay met With Love Baby voor het Eurovisie Songfestival 2011 omdat het nummer al voor 1 september 2010 zou zijn uitgebracht. Jean-Michel Germys, verantwoordelijke bij de RTBF, ontkent de geruchten met klem.
lees meer
15.02.11 . Alice in Wonderland met K3 eerste musical in 3D (video)
Alice in Wonderland, de nieuwe musical met de meidengroep K3 en Nicole & Hugo, wordt de eerste musical met 3D-technologie. Daarmee zorgt Studio 100 voor een wereldprimeur. De toeschouwers zullen een speciale 3D-bril moeten dragen. Alice in Wonderland gaat op 9 april in première in Antwerpen.
lees meer
13.02.11 . Witloof Bay won ook de halve finale op VivaCité
De smaak van de vakjury in de finale (Sandra Kim, Viktor Lazlo, Jean-Pierre Hautier en Charles Gardier) was echter totaal verschillend van die van de radiojury's van de RTBF in de halve finale. Dat blijkt uit de resultaten die door de RTBF werden bekendgemaakt. Bekijk alle resultaten op onze overzichtspagina.
lees meer
13.02.11 . Witloof Bay - With Love Baby (Video en Songtekst)
De 100% a cappella groep Witloof Bay bestaat uit sopraan Mathilde Sevrin, alt Florence Huby, tenor Nicolas Dorian, bariton Benoît Giaux, bas Etienne Debaisieux en beatboxer Senjka Danhieux alias RoxorLoops. Samen zingen ze het door Benoît Giaux en RoxorLoops geschreven nummer With Love Baby.
lees meer
13.02.11 . VOLG ONS OP WWW.FACEBOOK.COM/BELGOVISION
lees meer
12.02.11 . Witloof Bay voor België naar Eurovisie Songfestival 2011
De groep Witloof Bay vertegenwoordigt België op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Witloof Bay won de Belgische nationale finale met het nummer With Love Baby. Witloof Bay kreeg het maximum van de punten van zowel de vakjury als van het televotende publiek. Sarina Cohn werd tweede, .fen derde.
lees meer
12.02.11 . Verscherpte controle in Luik na doodsbedreiging finalist
De RTBF en de politie van Luik nemen extra veiligheidsmaatregelen voor de Belgische finale die vanavond in het Palais des Congrès in Luik wordt gehouden naar aanleiding van de doodbedreigingen aan het adres van Gautier Reyz, één van de veertien kandidaten in de show die live op La Une wordt uitgezonden.
lees meer
12.02.11 . POLL: Chloé, Sarina Cohn en Thayss N'Bau favoriet
Chloé is vanavond de favoriet van de Belgovision.com bezoekers in de Belgische finale. Chloé verzamelde 26,6% van de stemmen in onze poll met Just One Chance en wordt op de voet gevolgd door Sarina met Rien En Apparence (22,1%). Daarna volgen Thayss N' Bau (14,0%), Steve Linden (13,1%) en Witloof Bay (8,7%).
lees meer
12.02.11 . POLL: Eurovision 2011: Qui? Stem in onze poll!
Chloé, Alexandre Deschamps, Syla K., Thayss N' Bau, The Blazing, J Cool, .fen, Nelza, Steve Linden, Clac et Les Portes, Sarina, Kaptain Oats, Gautier Reyz of Witloof Bay? Wie moet België vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011? Bekijk alle clips op onze videopagina en stem vóór 18u vanavond.
lees meer
12.02.11 . België kiest lied voor Eurovisie Songfestival 2011
Vanavond wordt in de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! bepaald wie België mag vertegenwoordigen in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. De finale wordt vanaf 20u15 uitgezonden op La Une en online via een live stream op www.rtbf.be/eurovision.
lees meer
11.02.11 . Repetitie Kaptain Oats, Gautier Reyz, Thayss en J Cool
In de Salle des Mille van het Palais des Congrès in Luik wordt volop gerepeteerd voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die morgen plaats vindt. Bekijk de repetities van Kaptain Oats (Reset), Gautier Reyz (Addiction), Thayss N' Bau (Somewhere With You) en J Cool (Dans Ma Chanson) via deze link.
lees meer
11.02.11 . Repetitie Witloof Bay, Nelza, Clac et les Portes en .Fen
In de Salle des Mille van het Palais des Congrès in Luik wordt volop gerepeteerd voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die morgen plaats vindt. Bekijk de repetities van Witloof Bay (With Love Baby), Nelza (Be My Friend), Clac et les Portes (Claquer Les Portes) en .Fen (Yes I Know) via deze link.
lees meer
03.02.11 . Primeur: Startvolgorde RTBF-finale Eurovision 2011
De RTBF heeft de startvolgorde bepaald voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari om 20u15 op La Une wordt uitgezonden Opvallend: de RTBF laat de topfavorieten allen aantreden in de eerste helft van de show. Bekijk hieronder de volledige startvolgorde.
lees meer
02.02.11 . Idool 2011 van start, audities ook online te bekijken
Vanavond om 20u45 gaat Idool 2011 van start op VTM. Koen en Kris Wauters presenteren. Zanger Koen Buyse van Zornik, producer Wouter Van Belle, muzikant Jean Blaute en Joepie-hoofdredactrice Sylvia Van Driessche zitten in de jury. Meer dan 400 audities zijn nu al online te bekijken op de website Fameorshame.vtm.be.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!