Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
20.11.10 . Jill & Lauren zevende op Junior Eurovisie Songfestival
Laura Omloop, de winnares van Junior Eurosong 2009, mocht vanavond de gecombineerde resultaten van de Belgische vakjury en de sms- en televoting bekend maken. De Belgische vakjury bestond uit Bab, Els Germonpré, Caren Meynen, Patrick Hamilton, Cliff Vrancken en Jelle Cleymans.
lees meer
20.11.10 . Doen Jill & Lauren het nog beter dan Laura Omloop?
Doen Jill & Lauren het vanavond met Get Up! nog beter dan Laura Omloop met Zo Verliefd (Yodelo) vorig jaar in Kiev? Laura eindigde vierde en dat was meteen het beste resultaat ooit voor België op het Junior Eurovisie Songfestival. Herbekijk hieronder het winnende optreden van Laura tijdens Junior Eurosong 2009.
lees meer
19.11.10 . Jill & Lauren ambitieus: 'We mikken op de top 5!'
Nog een nachtje slapen en dan is het zo ver: de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2010. Jill en Lauren, de Belgische kandidates, zijn er helemaal klaar voor. Ze zijn ambitieus en hopen op een plaats in de top 5. Morgen treden ze als negende van veertien kandidaten aan met het nummer Get Up!.
lees meer
18.11.10 . Jill & Lauren tevreden met nieuwe blauwe kleedjes
Jill en Lauren, de Belgische kandidates voor het Junior Eurovisie Songfestival, moesten vandaag vroeg uit de veren want er stond alweer een repetitie op het programma. Deze keer droegen ze de kleedjes waarin ze zaterdag tijdens de liveshow zullen optreden. De repetitie verliep heel erg goed.
lees meer
18.11.10 . In beeld: Jill & Lauren en dansers repeteren tweede keer
Vanochtend repeteerden Jill & Lauren in de Minsk Arena samen met hun dansers Jasper Cocquyt, Louis Heeren, Jasper Drumont en Nathan Pruvoost de Belgische inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 Get Up!. Bekijk hieronder de foto's van hun tweede repetitie. (Foto's: Giel Domen, EBU)
lees meer
18.11.10 . Aandelen Tom Dice brengen geld op
Fans die een half jaar geleden 10 euro investeerden in Tom Dice, deden een zeer goeie zaak. Eerstdaags incasseren ze hun eerste dividend: 26 euro. Het aandeel Tom Dice brengt daarmee liefst tweehonderd keer meer op dan het beste spaarboekje van vandaag, berekenden de Corelio-kranten.
lees meer
18.11.10 . Flashback: Oliver Symons wint Junior Eurosong 2008
Na het teleurstellende resultaat van Trust in Rotterdam organiseert de VRT een jaar later met volle moed een nieuwe editie van Junior Eurosong. Junior Eurosong 2008 wordt gewonnen door Oliver Symons met het nummer Shut Up. Een overzicht van de kandidaten en de uitslag vind je op onze Junior Eurosong 2008 pagina.
lees meer
17.11.10 . Jill & Lauren op uitstap met andere kandidaten in Minsk
Nadat ze gisteren voor het eerst repeteerden (bekijk de video hier), kregen Jill en Lauren, de Belgische kandidaten voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 met Get Up!, vandaag een rondleiding door Minsk. Nadien bezochten ze het Titan Entertainment and Trading Center samen met zes andere landen.
lees meer
17.11.10 . Flashback: Trust wint Junior Eurosong 2007 met Anders
De RTBF is niet meer geïnteresseerd in het Junior Songfestival en dus mag de VRT ook in 2007 een kandidaat selecteren. De finale van Junior Eurosong 2007 wordt gewonnen door de groep Trust met het nummer Anders. Een overzicht van de kandidaten en de uitslag vind je op onze Junior Eurosong 2007 pagina.
lees meer
16.11.10 . Jill & Lauren tevreden met eerste repetitie in Minsk
Vandaag hebben Jill en Lauren hun allereerste repetitie in de grote Minsk Arena afgewerkt. Het was meteen een succes. “De zang en het licht waren helemaal in orde, het is alleen nog wat zoeken met de camera’s want die staan natuurlijk helemaal anders dan in België”, aldus Jill & Lauren.
lees meer
16.11.10 . Flashback: Thor Salden wint Eurosong For Kids 2006
In 2006 is het weer de beurt aan Vlaanderen om een kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival te selecteren. De finale van Eurosong For Kids 2006 wordt gewonnen door Thor Salden met Een Tocht Door Het Donker. Een overzicht van de kandidaten en de uitslag vind je op onze Eurosong For Kids 2006 pagina.
lees meer
15.11.10 . Jill & Lauren namen Unicef-lied op in de Minsk Arena
Jill & Lauren hebben er hun eerste nachtje in Minsk opzitten. “Het hotel is heel mooi en we hebben de grootste kamer van de Belgische delegatie. En gelukkig maar, want ze ligt al helemaal overhoop”. Vandaag brachten ze heel wat tijd door in de Minsk Arena, een van de grootste en modernste arena’s van Europa.
lees meer
15.11.10 . In beeld: Jill & Lauren maken kennis met de Minsk Arena
Maandagochtend maakte de Belgische delegatie voor het eerst kennis met de Minsk Arena, waar zaterdag het Junior Eurovisie Songfestival 2010 plaats vindt. Jill & Lauren namen er vanochtend hun postcard op die voor hun optreden zal worden uitgezonden. Bekijk hieronder de eerste foto's van het podium.
lees meer
15.11.10 . Maandag in Minsk: Opname postcard en Unicef-song
Vandaag worden in de Wit-Russische hoofdstad Minsk de postcards voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 opgenomen. Dat zijn de korte filmpjes die zaterdagavond tijdens de show vlak voor ieder optreden vertoond zullen worden. Ook Jill & Lauren moeten er zich samen met hun dansers in voorstellen.
lees meer
15.11.10 . Flashback: Lindsay Daenen wint Eurokids 2005
Omdat het Junior Eurovisie Songfestival in 2005 in Hasselt plaats vindt, gaan de VRT en de RTBF samen op zoek naar een kandidaat. De finale van Eurokids 2005 wordt gewonnen door Lindsay Daenen met Mes Rêves. Een overzicht van de kandidaten en de uitslag vind je op onze Eurokids 2005 pagina.
lees meer
14.11.10 . Ralf en Anna & Senna vergezelden Jill & Lauren
Vanochtend vroeg zijn Jill & Lauren, de Belgische kandidaten voor het Junior Eurovisie Songfestival, vertrokken naar Minsk, de hoofdstad van Wit-Rusland. In het vliegtuig kregen ze gezelschap van Ralf Mackenbach, de winnaar van vorig jaar, en Anna & Senna, met My Family de Nederlandse kandidaten van dit jaar.
lees meer
14.11.10 . In beeld: Jill en Lauren aangekomen in Minsk
Na een tussenlanding in Praag zetten Jill en Lauren deze namiddag hun eerste passen op Wit-Russische bodem. De Junior Eurovisie Songfestivalbus bracht de Belgische delegatie onder leiding van Maarten Verhaeghen naar het hotel in Minsk alwaar Jill en Lauren al meteen hun eerste internationale interview mochten geven.
lees meer
14.11.10 . Programma Jill & Lauren op Junior Songfestival in Minsk
Vanochtend vertrokken Jill & Lauren met de Belgische delegatie richting Minsk, Wit-Rusland, waar ze in de late namiddag zullen landen. Een privé-bus brengt hen naar het hotel waarna het kennismaken met de andere kandidaten kan beginnen. Ontdek hieronder wat er de rest van de week op het programma staat.
lees meer
14.11.10 . Flashback: Free Spirits wint Eurokids 2004
In 2004 mag de RTBF voor het eerst een kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival selecteren. De Waalse tegenhanger van Eurosong For Kids heet Eurokids. Eurokids 2004 wordt gewonnen door Free Spirits met Accroche-Toi. Een overzicht van de kandidaten en de uitslag vind je op onze Eurokids 2004 pagina.
lees meer
14.11.10 . Jill en Lauren vertekken naar Junior Songfestival 2010
Zondagochtend rond de klok van 7 vertrekt de Belgische delegatie richting Minsk, waar zaterdag het Junior Eurovisie Songfestival 2010 plaats vindt. Afgelopen vrijdag gaven Jill en Lauren hun laatste optreden en interview op Belgische bodem tijdens Peter Live. Bekijk hun optreden met Get Up! hieronder.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!