Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
06.10.10 . Nieuw seizoen Peter Live start op vrijdag 15 oktober
Op vrijdag 15 oktober gaat een nieuw seizoen van Peter Live van start op Eén. Peter van de Veire kondigt alvast de beste artiesten uit binnen- en buitenland aan in zijn programma dat ook dit jaar boordevol livemuziek zal zitten. Er komt dit jaar ook een Will Tura special en een spetterende oudejaarsshow.
lees meer
04.10.10 . 69 inzendingen op Akamusic/RTBF website na 2 weken
Twee weken na de start van de Belgische selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 staat Steve Linden op 1 in de chart op Eurovision.rtbf.be. Met 8.655 EUR heeft hij bijna de helft van de nodige 20.000 EUR verzameld om zich te kwalificeren voor de finale. Léa Clément staat tweede, Gautier Reyz derde.
lees meer
02.10.10 . Wie zijn de concurrenten van Jill, Lauren, Senna & Anna?
Met de selectie van Jill & Lauren en Get Up! in België en Senna & Anna met My Family in Nederland zijn alle kandidaten voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 bekend. Bekijk alle inzendingen op onze Junior Eurovisie Songfestival 2010 pagina. De liedjes van Letland en Zweden moeten nog worden voorgesteld.
lees meer
01.10.10 . Wie zijn Jill Van Vooren en Lauren De Ruyck?
Jill Van Vooren en Lauren De Ruyck vertegenwoordigen België op het Junior Eurovisie Songfestival 2010 met het nummer Get Up. De kijkers van de reality soap op Ketnet konden de afgelopen weken als uitgebreid kennis maken met het duo. Voor de anderen volgt hieronder een korte biografie.
lees meer
01.10.10 . Poll: 'DnA wint Junior Eurosong, Jill & Lauren tweede'
Bijna 4000 bezoekers van Belgovision.com brachten de afgelopen weken hun stem uit in onze Junior Eurosong 2010 poll. Die werd gewonnen door DnA met Power Aan De Kids. Ook Jill & Lauren kregen een massa stemmen. De twee duo's zijn vermoedelijk de grootste kanshebbers op het Belgisch ticket naar Minsk.
lees meer
01.10.10 . Ymke, Ferre, Jill & Lauren of DnA naar Minsk?
Vanavond om 17.45 uur maakt de kijker op Ketnet live de finale mee van Junior Eurosong 2010. Vier finalisten - Ymke, Ferre, Jill & Lauren en DnA zingen live hun liedje. Aan het einde van de liveshow deelt de vakjury de helft van de punten uit. De andere helft van de punten komen van de kijkers via televoting.
lees meer
30.09.10 . Ymke naar finale Junior Eurosong 2010 met Vive La Fête
In de laatste voorronde van Junior Eurosong 2010 overtuigde Ymke moeiteloos de jury met haar nummer Vive La Fête. Luís haalde het niet met zijn ingetogen lied In Mijn Dromen. Daarmee zijn de vier finalisten bekend. Ymke, Ferre, Jill & Lauren en DnA gaan morgen allemaal voor het felbegeerde ticket naar Minsk.
lees meer
30.09.10 . Duel 4: Ymke - Vive La Fête vs Luís - In Mijn Dromen
In het vierde en laatste duel van Junior Eurosong 2010 op Ketnet neemt Ymke het vanavond met het nummer Vive La Fête op tegen Luís met het lied In Mijn Dromen. De vakjury bepaalt wie vrijdagavond de vierde finalist wordt. Eerder deze week plaatsten DnA, Ferre en Jill & Lauren zich al voor de finale.
lees meer
29.09.10 . Jill & Lauren naar finale Junior Eurosong met Get Up!
Jill & Lauren staan vrijdag in de finale van Junior Eurosong 2010. Ze haalden het in het derde duel met hun liedje Get Up! van Emile die Diep In Mijn Lijf zong. Jill & Lauren zijn na DnA en Ferre de derde finalist. Donderdag zetten Ymke en Luís hun beste beentje voor in de laatste voorronde.
lees meer
29.09.10 . Udo wil/mag niet deelnemen aan Songfestivalselecties
Naar aanleiding van de commotie die de laatste dagen is ontstaan over een vermeende deelname van Udo en het nummer J'imagine aan Eurosong voor de RTBF heeft de artiest besloten om via Sony Music kort te reageren. Hieronder kan je het persbericht van Udo en zijn platenfirma lezen.
lees meer
29.09.10 . Belgovision.com vijf jaar online
Vandaag exact 5 jaar geleden werd Belgovision.com gelanceerd. In een mum van tijd groeide deze website uit tot de meest bezochte Belgische songfestivalwebsite, waarvoor dank aan alle bezoekers. Sinds enkele maanden heeft Belgovision.com ook een fanpagina op Facebook. Wordt fan van Belgovision.com via deze link.
lees meer
29.09.10 . Udo stijgt naar vier in Waalse Songfestivalselecties
Nadat Belgovision.com Udo afgelopen zondag ontmaskerde als de zanger van J'imagine, de inzending van Double Vie voor het Eurovisie Songfestival 2011, verschenen er heel wat artikels over Udo in de pers. Op de website van Akamusic en RTBF steeg Udo ondertussen naar de vierde plaats.
lees meer
29.09.10 . Duel 3: Emile - Diep In Mijn Lijf vs Jill & Lauren - Get Up!
Vanavond zendt Ketnet het derde duel van Junior Eurosong 2010 uit. Daarin neemt Emile het met Diep In Mijn Lijf op tegen Jill & Lauren met Get Up! De vakjury bepaalt wie naar de finale mag. De jury bestaat uit Walter Grootaers, Ralf Mackenbach, Jelle van Dael van Lasgo, Stan Van Samang en Laura, Eva & Thor.
lees meer
28.09.10 . Ferre verslaat Emma in tweede duel Junior Eurosong
Ferre Windey is de tweede finalist van Junior Eurosong 2010. In de tweede battle versloeg hij Emma. Met zijn liedje Met Mijn Ogen Toe haalde hij het bij de vakjury nipt van Emma met Jamanee. De jury bestaat uit Walter Grootaers, Ralf Mackenbach, Jelle van Dael van Lasgo, Stan Van Samang en Laura, Eva & Thor.
lees meer
28.09.10 . Duel 2: Emma - Jamanee vs Ferre - Met Mijn Ogen Toe
Vanavond zendt Ketnet het tweede van vier duels van Junior Eurosong 2010 uit. Daarin neemt de jongste kandidate Emma het met het liedje Jamanee op tegen Ferre die Met Mijn Ogen Toe zingt. De vakjury bepaalt wie naar de finale van Junior Eurosong 2010 mag. Kristien Maes presenteert de show.
lees meer
27.09.10 . DnA naar finale Junior Eurosong met Power Aan De Kids
Daan en Anne-Sophie, oftewel DnA, zijn de eerste finalisten van Junior Eurosong 2010 met Power Aan De Kids. In het eerste duel versloegen ze Ine die Kusje Van Mij zong met 4 stemmen tegen 1. De jury bestaat uit Walter Grootaers, Ralf Mackenbach, Jelle van Dael van Lasgo, Stan Van Samang en Laura, Eva & Thor.
lees meer
27.09.10 . Duel 1: DnA - Power Aan De Kids vs Ine - Kusje Van Mij
Vanaf vanavond tot en met donderdag 30 september treden elke dag twee kandidaten van Junior Eurosong 2010 in duel. Het Limburgse duo DnA met Power Aan De Kids en de Kempische Ine met Kusje Van Mij bijten vandaag de spits af. De vakjury bepaalt wie naar de finale mag. Kristien Maes presenteert.
lees meer
27.09.10 . Udo bekent dubbelleven in Wallonië op MNM
Tijdens de Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM bevestigde Udo vanochtend het nieuws waarmee Belgovision.com gisteravond uitpakte. Udo is de zanger van het nummer J'imagine waarmee Double Vie deelneemt aan de Waalse selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011. Beluister het interview op MNM.be.
lees meer
26.09.10 . Udo naar Eurovisie Songfestival 2011 met J'imagine?
Is X-Factor winnaar Udo Mechels kandidaat om België volgend jaar namens de RTBF te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011? Belgovision.com herkende alvast zijn stem in het nummer J'imagine, ingezonden voor de Belgische selecties van Akamusic en RTBF onder de projectnaam Double Vie.
lees meer
26.09.10 . Maak kennis met Ymke van Junior Eurosong 2010
De term ‘podiumbeest’ lijkt wel uitgevonden voor de Kempische Ymke Verschueren (°20/05/1997). Ze volgt een dansles, gaat naar de muziekschool, doet aan drama en voordracht en speelt piano. Daarnaast speelt ze ook nog eens in de liveband van de muziekacademie van Herentals.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!