Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
31.05.10 . VRT: Geen Eurosong 2012, opnieuw interne selectie
Ook in 2012 komt er geen Eurosong, maar opnieuw een interne selectie om de Belgische kandidaat voor het Eurovisie Songfestival 2012 te kiezen. Dat laat de VRT vandaag in de kranten optekenen. Eurosong werd dit jaar met succes afgeschaft om een einde te maken aan de slechte Vlaamse resultaten op het Songfestival.
lees meer
31.05.10 . Tom Dice vanavond te gast in Villa Vanthilt op En
Vanavond start een nieuw seizoen Villa Vanthilt op En. De villa van Marcel, een televisiestudio in een botsautokraam, staat de komende vijf weken neerpoot op het Kolonel Dusartplein in het centrum van Hasselt. Vanaf 26 juli staat de villa een maand opgesteld op de Grote Markt van Kortrijk.
lees meer
30.05.10 . Tom Dice trots op winst in halve finale en zesde plaats
"Ik ben heel tevreden. Dit is zelfs beter dan ik vooraf had gedacht," zegt Tom Dice de ochtend nadat hij in Oslo voor het beste Vlaamse resultaat op het Eurovisie Songfestival ooit zorgde. "Je ziet toch die andere landen en het niveau lag erg hoog dit jaar. Als je dan zesde wordt, is dat een goed resultaat."
lees meer
30.05.10 . Wie gaf Tom Dice punten in de halve finale en de finale?
In welke landen werd Me And My Guitar het meest gesmaakt? Tom Dice won de eerste halve finale waarin hij van alle landen minstens 4 punten kreeg en vijf keer 12 points verzamelde. In de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 waarin hij zesde eindigde, verzamelde Tom 143 punten, waaronder 12 points uit Duitsland.
lees meer
29.05.10 . Tom Dice gaat voor plaats in de top 4 of zelfs nog hoger
Tom Dice is helemaal klaar voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 waarin hij Belgi vertegenwoordigt met het nummer Me And My Guitar. "Ik geef alles wat ik heb op het moment zelf. Hopelijk eindig ik op 4 of zelfs nog hoger," zegt Tom vlak voor de finale waarin hij straks als zevende optreedt.
lees meer
29.05.10 . Bart Peeters en Els De Schepper in Rode Loper special
Net als afgelopen dinsdag en donderdag voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival zendt De Rode Loper vanavond om 20u40 voor de start van de finale een Songfestivalspecial van het programma uit. Daarin beoordelen Bart Peeters, Showbizz Bart, Els De Schepper en Anja Daems de finalisten.
lees meer
29.05.10 . Tom Dice topfavoriet bij de internationale pers
Tom Dice heeft zichzelf met Me And My Guitar tot n van de topfavorieten van de internationale pers gebombardeerd om het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo vanavond te winnen. Belgovision.com zet enkele krantencommentaren uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op een rijtje.
lees meer
29.05.10 . Katja Retsin maakt Belgische punten bekend in finale
Vanavond aan het einde van de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 maakt Katja Retsin de resultaten van de Belgische vakjury en televoting bekend. Voor Nederland worden de punten bekend gemaakt door Yolanthe Cabau van Kasbergen, de presentatrice van het Nationaal Songfestival 2010.
lees meer
28.05.10 . EBU geeft RTBF geen toelating voor plannen 2011
De Referentiegroep van het Eurovisie Songfestival geeft de RTBF geen toelating om nu al met haar selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 van start te gaan. De RTBF moet zoals het reglement voorschrijft wachten tot 1 oktober. De RTBF vraagt nu om de 1 oktber regel naar 1 september te vervroegen.
lees meer
28.05.10 . Tom Dice Facebook: 'Stond op met keelpijn... PANIEK!'
"Paniek", schreef Tom Dice gisteren op Facebook. "Stond op met keelpijn". Maar het gaat ondertussen opnieuw beter met Tom Dice, die vandaag op de eerste twee generale repetities voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 wordt verwacht. In de tweede beoordelen de vakjury's zijn nummer Me And My Guitar.
lees meer
27.05.10 . Zaterdag afscheid van Bobbejaan in Antwerpen
Zaterdag, de dag dat Tom Dice in Oslo misschien wel het beste Vlaamse resultaat ooit op het Eurovisie Songfestival neerzet, wordt in Antwerpen afscheid genomen van Bobbejaan Schoepen, de allereerste Vlaamse kandidaat. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in een circustent aan de Waagnatie.
lees meer
26.05.10 . Tom Dice en Hera Bjrk stijgen bij de bookmakers
Tom Dice heeft indruk gemaakt. Waar hij voor de halve finale nog tiende stond bij de bookmakers voor de overwinning in de finale van het Eurovisie Songfestival 2010, staat hij nu op zeven. Ook Hera Bjrk uit IJsland maakt een grote sprong vooruit en wordt de tweede hoogst genoteerde kandidate uit de eerste halve finale.
lees meer
26.05.10 . 693.090 kijkers voor eerste halve finale met Tom Dice
693.090 kijkers stemden gisteren af op En voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2010. Dat waren er 50.000 meer dan vorig jaar toen de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2009 met Copycat en Hadise door 642.178 kijkers werd gevolgd. In 2008 wist Ishtar nog 868.347 kijkers te bekoren.
lees meer
26.05.10 . Kranten vol lof over kwalificatie Tom Dice voor finale
De Vlaamse kranten zijn trots op de prestatie van Tom Dice. "Tom breekt de ban" en "Eindelijk uit het vagevuur", luidt het nadat hij zich met Me And My Guitar wist te plaatsen voor de final. Toch waarschuwen ze ervoor dat hij zich zaterdag ook nog moet bewijzen. De Redactie vatte de commentaren samen.
lees meer
26.05.10 . Tom Dice als zevende in finale Eurovisie Songfestival
Tom Dice treedt zaterdag als zevende aan in de finale van het Eurovisie Songfestival 2010. Dat werd op de persconferentie na afloop van de eerste halve finale geloot. Tom treedt met Me And My Guitar op tussen twee opzwepende nummers: het rocknummer uit Bosni & Herzegovina en de balkanritmes uit Servi.
lees meer
25.05.10 . Barbara Dex en Caren Meynen in Belgische vakjury
Tijdens de eerste halve finale van het Songfestival maakte Andr Vermeulen de Belgische vakjury bekend die vanavond en ook in de finale zaterdag 50% van de Belgische punten bepaalt: Sam Jaspers (Ultratop), Barbara Dex (ESF 1993), Caren Meynen (De Rode Loper), Johan Van Achte (Radio 2) en Maarten Janssen (Eurosong).
lees meer
25.05.10 . Tom Dice special De Rode Loper om 20u40 op En
Om 20u40 vanavond zendt En een extra uitzending van De Rode Loper uit die helemaal gewijd is aan de deelname van Tom Dice aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2010 die om 21u van start gaat. Ook donderdag en zaterdag zendt En een special van De Rode Loper uit vlak voor de live shows.
lees meer
25.05.10 . Belgisch drama in halve finales Eurovisie Songfestival
Wordt het vanavond een historische dag voor Belgi op het Eurovisie Songfestival? Voor de zesde keer probeert ons land zich via de halve finales te kwalificeren voor de finale van het Eurovisie Songfestival. Kan Tom Dice wat Nuno Resende, Kate Ryan, the KMG's, Ishtar en Copycat de voorbije jaren niet lukte?
lees meer
25.05.10 . Tom Dice op groot scherm in De Koperen Leeuw in Eeklo
De halve finale van het Eurovisie Songfestival 2010 wordt live uitgezonden op groot scherm in De Koperen Leeuw in Eeklo, de thuisbasis van Tom Dice. De geplande uitzending in het College O.L.V. Ten Doorn gaat niet door. Fans van Tom kunnen vanavond vanaf 20u terecht in De Koperen Leeuw aan de Tieltstesteenweg.
lees meer
25.05.10 . Andr Vermeulen spuwt gal uit over beslissing VRT
Het zou dit jaar de twintigste keer op rij geweest zijn dat Andr Vermeulen van ter plaatse commentaar mocht geven bij het Eurovisie Songfestival, maar wegens besparingen bij de VRT moet Andr Vermeulen vanavond, woensdag en zaterdag vanuit Brussel commentaar geven bij het Eurovisie Songfestival.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!