Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
30.06.10 . Acht kandidaten Junior Eurosong 2010 morgen bekend
De voorbije maanden gingen En en Ketnet op zoek naar nieuw muzikaal talent. Uit 1.854 kandidaten werden in totaal 8 jongeren geselecteerd om deel te nemen aan de preselecties van Junior Eurosong 2010. En van hen zal Belgi vertegenwoordigen op het volgende Junior Eurovisie Songfestival in Minsk.
lees meer
28.06.10 . Tom Dice slechts veertiende in televoting Songfestival
Tom Dice heeft zijn zesde plaats in de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 grotendeels te danken aan de professionele jury's. Me And My Guitar kreeg van alle jury's samen slechts twee puntjes minder dan winnares Lena Meyer-Landrut, terwijl Belgi in de televoting slechts veertiende eindigde!
lees meer
25.06.10 . Kate Ryan zingt lied World Outgames 2013 in Antwerpen
Kate Ryan is de eerste proud ambassador van de World Outgames die van 3 tot 11 augustus 2013 in Antwerpen plaatsvinden. Kate zal ook het officile lied van de Olympische Spelen voor holebi's rond het thema Love United zingen. In 2007 zong Kate al het themalied van de EuroGames die ook in Antwerpen plaatsvonden.
lees meer
22.06.10 . Tom Dice zingt Italiaans in eerste Vlaanderen Muziekland
Op vrijdag 9 juli staat Itali centraal in de eerste aflevering van Vlaanderen Muziekland vanop de Grote Markt in Dendermonde. Tom Dice, Andes, Gene Thomas, Ellektra en K3 wagen zich live aan klassiekers als L'Ombelico Del Mondo, Gente Di Mare en Perdono, al brengen ze ook hun eigen grootste hits.
lees meer
19.06.10 . Superidee themalied Junior Eurosong 2010 op Ketnet
Superidee is de titel van het themalied van Junior Eurosong 2010, de Belgische selecties voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 dat eind dit jaar in de Wit-Russische hoofdstad Minsk plaatsvindt. Superidee wordt op 2 juli op single uitgebracht door EMI Belgium. Het is het achtste themalied van de wedstrijd.
lees meer
04.06.10 . Tom Dice op promotour naar Duitsland en Nederland
SonicAngel, het innoverende platenlabel achter Tom Dice, heeft vrijdag zijn eerste internationale plannen bekend gemaakt. Me And My Guitar zal in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk op single worden uitgebracht en in de tweede helft van juli trekt Tom gedurende twee weken op promotour naar Duitsland.
lees meer
03.06.10 . Tom Dice koppel met Poolse backing Weronika Bochat
Tom Dice heeft op het afgelopen Eurovisie Songfestival niet alleen op het podium puik gepresteerd. Hij vond er ook de ware liefde. Op Facebook laat Tom Eeckhout weten een koppel te vormen met Weronika Bochat, n van de Poolse backings. Weronika nam in 2004 ook deel aan het Junior Songfestival met de groep Kwadro.
lees meer
02.06.10 . Tom Dice verpulvert alle records op Belgovision.com
Tom Dice zorgde voor een stormloop op Belgovision.com. In mei kreeg deze website twee keer meer bezoekers over de vloer dan in de vorige recordmaand. Afgelopen weekend lagen de cijfers zelfs drie keer hoger dan bij het vorige record. Ook Alexa.com, onafhankelijke bron van internetverkeer, stelde de stijging vast.
lees meer
31.05.10 . 1.322.872 kijkers voor finale Eurovisie Songfestival 2010
De finale van het Eurovisie Songfestival 2010 die zaterdagavond op En werd uitgezonden werd een ware kijkcijfertopper. Gemiddeld zaten er 1.322.872 kijkers aan het scherm gekluisterd om voor het eerst sinds 2004 een Belg aan het werk te zien in de internationale finale van het Eurovisie Songestival.
lees meer
31.05.10 . VRT: Geen Eurosong 2012, opnieuw interne selectie
Ook in 2012 komt er geen Eurosong, maar opnieuw een interne selectie om de Belgische kandidaat voor het Eurovisie Songfestival 2012 te kiezen. Dat laat de VRT vandaag in de kranten optekenen. Eurosong werd dit jaar met succes afgeschaft om een einde te maken aan de slechte Vlaamse resultaten op het Songfestival.
lees meer
31.05.10 . Tom Dice vanavond te gast in Villa Vanthilt op En
Vanavond start een nieuw seizoen Villa Vanthilt op En. De villa van Marcel, een televisiestudio in een botsautokraam, staat de komende vijf weken neerpoot op het Kolonel Dusartplein in het centrum van Hasselt. Vanaf 26 juli staat de villa een maand opgesteld op de Grote Markt van Kortrijk.
lees meer
30.05.10 . Tom Dice trots op winst in halve finale en zesde plaats
"Ik ben heel tevreden. Dit is zelfs beter dan ik vooraf had gedacht," zegt Tom Dice de ochtend nadat hij in Oslo voor het beste Vlaamse resultaat op het Eurovisie Songfestival ooit zorgde. "Je ziet toch die andere landen en het niveau lag erg hoog dit jaar. Als je dan zesde wordt, is dat een goed resultaat."
lees meer
30.05.10 . Wie gaf Tom Dice punten in de halve finale en de finale?
In welke landen werd Me And My Guitar het meest gesmaakt? Tom Dice won de eerste halve finale waarin hij van alle landen minstens 4 punten kreeg en vijf keer 12 points verzamelde. In de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 waarin hij zesde eindigde, verzamelde Tom 143 punten, waaronder 12 points uit Duitsland.
lees meer
29.05.10 . Tom Dice gaat voor plaats in de top 4 of zelfs nog hoger
Tom Dice is helemaal klaar voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 waarin hij Belgi vertegenwoordigt met het nummer Me And My Guitar. "Ik geef alles wat ik heb op het moment zelf. Hopelijk eindig ik op 4 of zelfs nog hoger," zegt Tom vlak voor de finale waarin hij straks als zevende optreedt.
lees meer
29.05.10 . Bart Peeters en Els De Schepper in Rode Loper special
Net als afgelopen dinsdag en donderdag voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival zendt De Rode Loper vanavond om 20u40 voor de start van de finale een Songfestivalspecial van het programma uit. Daarin beoordelen Bart Peeters, Showbizz Bart, Els De Schepper en Anja Daems de finalisten.
lees meer
29.05.10 . Tom Dice topfavoriet bij de internationale pers
Tom Dice heeft zichzelf met Me And My Guitar tot n van de topfavorieten van de internationale pers gebombardeerd om het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo vanavond te winnen. Belgovision.com zet enkele krantencommentaren uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op een rijtje.
lees meer
29.05.10 . Katja Retsin maakt Belgische punten bekend in finale
Vanavond aan het einde van de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 maakt Katja Retsin de resultaten van de Belgische vakjury en televoting bekend. Voor Nederland worden de punten bekend gemaakt door Yolanthe Cabau van Kasbergen, de presentatrice van het Nationaal Songfestival 2010.
lees meer
28.05.10 . EBU geeft RTBF geen toelating voor plannen 2011
De Referentiegroep van het Eurovisie Songfestival geeft de RTBF geen toelating om nu al met haar selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 van start te gaan. De RTBF moet zoals het reglement voorschrijft wachten tot 1 oktober. De RTBF vraagt nu om de 1 oktber regel naar 1 september te vervroegen.
lees meer
28.05.10 . Tom Dice Facebook: 'Stond op met keelpijn... PANIEK!'
"Paniek", schreef Tom Dice gisteren op Facebook. "Stond op met keelpijn". Maar het gaat ondertussen opnieuw beter met Tom Dice, die vandaag op de eerste twee generale repetities voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2010 wordt verwacht. In de tweede beoordelen de vakjury's zijn nummer Me And My Guitar.
lees meer
27.05.10 . Zaterdag afscheid van Bobbejaan in Antwerpen
Zaterdag, de dag dat Tom Dice in Oslo misschien wel het beste Vlaamse resultaat ooit op het Eurovisie Songfestival neerzet, wordt in Antwerpen afscheid genomen van Bobbejaan Schoepen, de allereerste Vlaamse kandidaat. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in een circustent aan de Waagnatie.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!