Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
25.05.10 . Tom Dice special De Rode Loper om 20u40 op En
Om 20u40 vanavond zendt En een extra uitzending van De Rode Loper uit die helemaal gewijd is aan de deelname van Tom Dice aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2010 die om 21u van start gaat. Ook donderdag en zaterdag zendt En een special van De Rode Loper uit vlak voor de live shows.
lees meer
25.05.10 . Belgisch drama in halve finales Eurovisie Songfestival
Wordt het vanavond een historische dag voor Belgi op het Eurovisie Songfestival? Voor de zesde keer probeert ons land zich via de halve finales te kwalificeren voor de finale van het Eurovisie Songfestival. Kan Tom Dice wat Nuno Resende, Kate Ryan, the KMG's, Ishtar en Copycat de voorbije jaren niet lukte?
lees meer
25.05.10 . Tom Dice op groot scherm in De Koperen Leeuw in Eeklo
De halve finale van het Eurovisie Songfestival 2010 wordt live uitgezonden op groot scherm in De Koperen Leeuw in Eeklo, de thuisbasis van Tom Dice. De geplande uitzending in het College O.L.V. Ten Doorn gaat niet door. Fans van Tom kunnen vanavond vanaf 20u terecht in De Koperen Leeuw aan de Tieltstesteenweg.
lees meer
25.05.10 . Andr Vermeulen spuwt gal uit over beslissing VRT
Het zou dit jaar de twintigste keer op rij geweest zijn dat Andr Vermeulen van ter plaatse commentaar mocht geven bij het Eurovisie Songfestival, maar wegens besparingen bij de VRT moet Andr Vermeulen vanavond, woensdag en zaterdag vanuit Brussel commentaar geven bij het Eurovisie Songfestival.
lees meer
24.05.10 . Succesvolle eerste generale repetitie voor Tom Dice
In de Telenor Arena in Oslo is de eerste generale repetitie voor de eerste halve finale voor het Eurovisie Songfestival 2010 aan de gang. Zonet trad Tom Dice voor Belgi aan met Me And My Guitar. Een geslaagde generale repetitie zorgde meteen ook voor de meest enthousiaste reactie in de zaal tot dusver.
lees meer
24.05.10 . RTBF blikt terug op zege Sandra Kim in Bergen
Op 3 mei 1986 won Sandra Kim het Eurovisie Songfestival in de Noorse stad Bergen. In Ce Jour-L: Le 03 mai 1986, Sandra Kim remporte l'Eurovision, blikt de RTBF vanavond terug op de zege van Sandra Kim en de zware taak die ze de Franstalige omroep bezorgde: de organisatie van het Eurovisie Songfestival in 1987.
lees meer
23.05.10 . Belgavox 2010 met Sandra Kim, Copycat en Tom Dice
Na het succes van het eerste Belgavox Concert, vorig jaar in mei, komt er n week voor de verkiezingen een tweede editie. Op zondag 6 juni geven van 13 tot 18 uur meer dan 38 Belgische artiesten op het Paleizenplein in Brussel letterlijk hun stem aan meer solidariteit en dialoog in Belgi.
lees meer
21.05.10 . Songfestivalspecials De Rode Loper op 25, 27 en 29 mei
Op 25, 27 en 29 mei nestelt heel Europa zich voor de televisie voor het 55ste Eurovisie Songfestival. De Rode Loper blikt voor elke uitzending vooruit met een speciale extra aflevering. Om kinderen de kans te geven de show te bekijken, zal Ketnet de finale heruitzenden op woensdag 2 juni om 14u00.
lees meer
21.05.10 . Bookmakers zien Tom Dice eerste halve finale winnen
Tom Dice heeft indruk gemaakt op de bookmakers. Van alle kandidaten heeft hij volgens de bookmakers de grootste kans om de eerste halve finale te winnen. Tom overtuigde op de repetities meer dan de kandidaten uit Turkije, Slovakije en Griekenland, die voor hij naar Oslo vertrok nog hoger genoteerd stonden.
lees meer
20.05.10 . Facebook fans willen Tom Waes naar Songfestival
De schlager Dos Cervezas van Tom Waes is goed op weg om de zomerhit van 2010 te worden. De song is het meest gedownloade nummer op iTunes en komt binnen op nummer 1 in de Vlaamse Top 10. Meer dan 20.000 fans op Facebook zien in Waes de ideale vertegenwoordiger voor ons land op het Eurovisie Songfestival.
lees meer
19.05.10 . Begrafenis Bobbejaan Schoepen wordt spektakel
De precieze datum voor de uitvaart van Bobbejaan Schoepen is nog niet bekend. Dat het een spektakel wordt wel. De familie van Bobbejaan wil geen klassieke begrafenis, maar een huldedienst met veel muziek. Bobbejaan Schoepen overleed afgelopen maandag op 85-jarige leeftijd na een hartstilstand.
lees meer
19.05.10 . RTBF vraagt spoedbehandeling 1 oktober regel in Oslo
Op woensdag 26 mei komt de Referentiegroep van het Eurovisie Songfestival bijeen in Oslo. Op vraag van de RTBF wordt de 1 oktober regel besproken. De RTBF wil een verduidelijking van die regel zodat het een dag later probleemloos haar selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 kan aanvangen.
lees meer
18.05.10 . Tom Dice op Pennenzakkenrock en Maanrock
Zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival levert Tom Dice ongetwijfeld een drukke zomer op. Zo werd Tom al geboekt voor Pennenzakkenrock dat op donderag 24 juni wordt gehouden aan het Zilvermeer in Mol en voor de vijftiende editie van Maanrock die plaats vindt in Mechelen op 21 en 22 augustus.
lees meer
17.05.10 . Bobbejaan Schoepen (85) overleden aan hartstilstand
Vanochtend is de Vlaamse zanger Bobbejaan Schoepen in het Sint-Elisabethziekenhuis in Turnhout overleden aan een hartstilstand. Bobbejaan Schoepen - pseudoniem voor Modest Hyppoliet Joanna Schoepen - was de allereerste Vlaamse vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival in 1957 met het lied Straatdeuntje.
lees meer
17.05.10 . VRT tevreden met eerste repetitie Tom Dice in Oslo
Tom Dice heeft vanochtend in Oslo een eerste keer zijn nummer Me And My Guitar gerepeteerd. Als enige mag hij op een kleiner apart podium voor het grote podium optreden, tussen het publiek. De VRT hoopt dat hij hiermee zal opvallen. Zijn outfit voor de show werd op maat gemaakt door de Antwerpse ontwerper Guy David.
lees meer
17.05.10 . Tom Dice treedt op in blauwe outfit van Guy David
Zijn outfit voor het Songfestival droeg Tom Dice nog niet tijdens zijn eerste repetitie. Toch kon er in de Telenor Arena al een glimp worden opgevangen van de kledij die Tom tijdens de halve finale zal dragen: een donkerblauwe broek en vestje boven een lichtblauw hemd. Bekijk hieronder de eerste Belgische repetitie.
lees meer
16.05.10 . RTBF moet plannen voor Songfestival 2011 aanpassen
De RTBF moet haar plannen voor de Belgische selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 aanpassen. Het concept waarbij artiesten vanaf 25 mei via de website van Akamusic een demo kunnen uploaden om vr 30 september 20.000 EUR bijeen te sprokkelen voor een selectie, is in strijd met de regels van de EBU.
lees meer
16.05.10 . Tom Dice vertrekt naar Eurovisie Songfestival in Oslo
Tom Dice neemt deze namiddag het vliegtuig naar Oslo waar hij op dinsdag 25 mei de Belgische kleuren verdedigt tijdens de eerste halve finale van het 55ste Eurovisie Songfestival. Wie Tom wil aanmoedigen en uitwuiven wordt om 12u verwacht in de vertrekhal van Brussels Airport in Zaventem.
lees meer
13.05.10 . Do Re Mix KetnetPOP 3 Live On Stage op Ketnet
Op 8 en 9 april vond de derde reeks van de KetnetPOP concerten plaats met Laura Omloop en verschillende andere Junior Eurosong kandidaten. Ketnet zendt die concerten vandaag en morgen in twee delen integraal uit in Do Re Mix KetnetPOP 3 Live On Stage. De presentatie is in handen van Kobe Van Herwegen.
lees meer
12.05.10 . Jimmy Colman en Mtys Blanckaert backings in Oslo
Tom Dice wordt op het komende Eurovisie Songfestival in Oslo buiten beeld bijgestaan door twee achtergrondzangers: Jimmy Colman en Mtys Blanckaert. Laatstgenoemde is in onderstaande video samen met Tom Dice te zien en te horen tijdens een akoestisch optreden van het nummer Bleeding Love op TVL.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!