Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
02.02.10 . Junior Eurosong 2010 verhuist van En naar Ketnet
Junior Eurosong is terug in 2010. En en Ketnet gaan op zoek naar nieuw muzikaal talent dat in de voetsporen van Laura zal treden. Naar jaarlijkse traditie zal het succesvolle Junior Eurovisie Songfestival op 20 november te zien zijn op En. De zoektocht naar de geschikte kandidaat verhuist dit jaar naar Ketnet.
lees meer
28.01.10 . Rednex op I Love The 90's - The Party 2010 in Hasselt
De Zweedse groep Rednex treedt op zaterdag 10 april op tijdens de derde editie van de I Love The 90's - The Party in de Ethias Arena in Hasselt. Rednex is vooral bekend van de hit Cotton Eye Joe, maar nam ook deel aan Melodifestivalen en aan de Roemeense nationale finale voor het Eurovisie Songfestival.
lees meer
27.01.10 . Dans mee met KetnetPOP 3 in Hangar 58 te Bokrijk
Sinds 17 januari loopt KetnetPOP 3: The Making Of op Ketnet. KetnetPOP 3 vindt plaats tijdens de paasvakantie in Hangar 58 in Bokrijk. Kobe en Melvin van Ketnet zijn echter nog op zoek naar jonge dansers die mee op het podium willen staan tijdens de KetnetPOP-concerten. Inschrijven kan tot 3 februari via Ketnet.be.
lees meer
25.01.10 . Soetkin Baptist verlaat Ishtar
Zangeres Soetkin Baptist van de folkgroep Ishtar heeft de band verlaten, samen met enkele andere groepsleden. Baptist wil andere muzikale wegen bewandelen. Ishtar won Eurosong 2008 en vertegenwoordigde Belgi op het Eurovisie Songfestival 2008 in Belgrado met het nummer O Julissi.
lees meer
21.01.10 . No Puedo van Urban Trad van diskwalificatie gespaard
Urban Trad wilde zowel voor Vlaanderen als voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo, maar hun inzending No Puedo werd noch door de VRT noch door de TROS geselecteerd. Een geluk bij een ongeluk, want No Puedo dat al vorige zomer op concerten werd gespeeld, breekt de regels van de EBU.
lees meer
15.01.10 . De Generatieshow: Eerste Generatieshow op En
Vanaf vanavond nemen vijf generaties van Bekende Vlamingen het tien weken lang tegen elkaar op in De Generatieshow, een herosche strijd om wie het meeste weet over legendarische tv-programma's en films, gnante modeverschijnselen en alle mogelijke gadgets en trends van de jaren zestig tot nu.
lees meer
14.01.10 . Zeg niet langer RTBF, maar rtbf.be
Met haar nieuwe naam die woensdag op een persconferentie werd voorgesteld, verwijst rtbf.be naar het steeds belangrijker wordende digitale netwerk van de Franstalige omroep, naast radio en televisie. "Dit is geen anekdotische verandering," vat algemeen bestuurder Jean-Paul Philippot de vernieuwing samen.
lees meer
09.01.10 . My Name Is Michael gestart op VTM en RTL4
VTM en RTL4 zijn van start gegaan met de zoektocht naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson, die de King Of Pop op een overtuigende en indrukwekkende manier kunnen neerzetten. Koen Wauters en Nicolette Van Dam presenteren. Dan Karaty, Ronny Mosuse, Albert Verlinde en Berget Lewis zetelen in de jury.
lees meer
07.01.10 . K3-sitcom met Karen, Kristel en Josje in de maak
Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van K3 worden binnenkort de sterren van hun eigen sitcom. 'Het wordt een komische reeks voor jong en oud, iets als FC De Kampioenen,' verklapte Kristel aan Peter Van de Veire op MNM. Vanaf wanneer en op welke zenders de sitcom zal lopen, is nog niet bekend.
lees meer
04.01.10 . Malena Ernman speelt opera in De Munt in Brussel
Vanaf 16 maart treedt Malena Ernman, de Zweedse kandidate op het Eurovisie Songfestival 2009, drie weken lang op in De Munt in Brussel. Malena Ernman vertolkt er de rol van Idamante in 'Idomeneo, Re Di Creta', een opera van Mozart in een eigentijdse en verrassende versie van regisseur Ivo van Hove.
lees meer
01.01.10 . Gelukkig nieuwjaar! Wat brengt 2010?
2009 zit erop. Belgovision.com kreeg het afgelopen jaar zo'n 10% meer bezoekers over de vloer dan in 2008. Op het Eurovisie Songfestival in Moskou bakte Belgi er in 2009 met Copycat echter weer niets van. In het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev zorgde Laura Omloop wel voor een Belgisch succes.
lees meer
31.12.09 . Oudejaarsconcert Clouseau en Natalia in Sportpaleis
Net als vorig jaar viert Clouseau de overgang van 2009 op 2010 in het Sportpaleis van Antwerpen. Natalia is dit jaar de bijzondere genodigde tijdens het bruisende concert waarmee Clouseau het nieuwe jaar muzikaal inluidt. De show wordt vanaf 22u30 ook live uitgezonden op En.
lees meer
29.12.09 . Kerstspecial De Rode Loper met Kate Ryan en Christoff
Begin december stond Kate Ryan vijf keer op het podium van het Julgalan in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Kate was er de internationale gaste in de Kerstshow met Markoolio, EMD, Linda Bengtzing en E-Type. De Rode Loper volgde Kate voor een Kerstspecial die vanavond op En wordt uitgezonden.
lees meer
28.12.09 . Junior Eurosong 2010: Inschrijvingen nog niet van start!
"De geplande evaluatie van het Junior Eurovisie Songfestival 2009 is nog niet helemaal afgerond. Voorlopig dienen dus ook geen songs te worden ingestuurd," luidt de reactie van de VRT op de geruchten dat de deelname van Belgi aan het Junior Eurovisie Songfestival 2010 in Minsk ter discussie staat. Meer nieuws volgt.
lees meer
28.12.09 . Nog geen zekerheid over jurering in show Tom Dice
Tom Dice is nog volop aan het schrijven aan meerdere nummers die in aanmerking kunnen komen voor het Eurovisie Songfestival 2010. Ondanks tegenstrijdige berichten, is er volgens En-Netwoordvoerder Bjrn Verdoodt nog niet beslist of Vlaanderen mee zal mogen bepalen met welk nummer Tom Dice naar Oslo gaat.
lees meer
25.12.09 . Mika en Hadise in laatste Peter Live van het seizoen
Vanavond zendt En de laatste Peter Live van het seizoen. Peter neemt afscheid in stijl en haalt nog n keer de grote kanonnen boven in het Peter Live slotgala. Lady Linn, Hadise, Buurman, Hans Otten, Roos Van Acker en niemand minder dan superster Mika wuiven Peter Live uit.
lees meer
18.12.09 . Robbie Williams, Sandrine en Brahim in Peter Live
Peter Live op En pakt vanavond uit met grootse namen: Vaya Con Dios, Goedele Liekens, Yevgueni, Brahim, Sandrine en natuurlijk de lang verwachte Robbie Williams maken hun opwachting in de show. Brahim en Sandrine brengen samen een eerbetoon aan de beroemdste overledene van 2009, Michael Jackson.
lees meer
14.12.09 . Shiri Maimon op Erev Galabal in Antwerpen op 23 januari
Shiri Maimon, de zangeres die Isral vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 2005 met het nummer Hasheket Shenish'ar, treedt op tijdens het Erev Galabal, een bijeenkomst van de Joodse gemeenschap in Belgi. Het Erev Galabal vindt op zaterdag 23 januari plaats in het Radisson Park Lane hotel in Antwerpen.
lees meer
11.12.09 . DRL-special: Kate Ryan in Zweden, Christoff in Duitsland
Vanavond staat Kate Ryan voor de vijfde en laatste keer op het podium van het Julgalan in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Kate was er de internationale gaste in de Kerstshow met Markoolio, EMD, Linda Bengtzing en E-Type. De Rode Loper volgde Kate voor een Kerstspecial die op 29 december wordt uitgezonden.
lees meer
09.12.09 . Bart Peeters presenteert Eurosong-show rond Tom Dice
Op een persconferentie heeft En haar voorjaarsprogrammering voor 2010 voorgesteld. En pakt de komende maanden uit met tien nieuwe titels en een show waarin Tom Dice zijn nummer(s) voor het Eurovisie Songfestival 2010 zal voorstellen. En zendt de twee halve finales en de finale in Oslo uit op 25, 27 en 29 mei 2010.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!