Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
31.12.09 . Oudejaarsconcert Clouseau en Natalia in Sportpaleis
Net als vorig jaar viert Clouseau de overgang van 2009 op 2010 in het Sportpaleis van Antwerpen. Natalia is dit jaar de bijzondere genodigde tijdens het bruisende concert waarmee Clouseau het nieuwe jaar muzikaal inluidt. De show wordt vanaf 22u30 ook live uitgezonden op En.
lees meer
29.12.09 . Kerstspecial De Rode Loper met Kate Ryan en Christoff
Begin december stond Kate Ryan vijf keer op het podium van het Julgalan in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Kate was er de internationale gaste in de Kerstshow met Markoolio, EMD, Linda Bengtzing en E-Type. De Rode Loper volgde Kate voor een Kerstspecial die vanavond op En wordt uitgezonden.
lees meer
28.12.09 . Junior Eurosong 2010: Inschrijvingen nog niet van start!
"De geplande evaluatie van het Junior Eurovisie Songfestival 2009 is nog niet helemaal afgerond. Voorlopig dienen dus ook geen songs te worden ingestuurd," luidt de reactie van de VRT op de geruchten dat de deelname van Belgi aan het Junior Eurovisie Songfestival 2010 in Minsk ter discussie staat. Meer nieuws volgt.
lees meer
28.12.09 . Nog geen zekerheid over jurering in show Tom Dice
Tom Dice is nog volop aan het schrijven aan meerdere nummers die in aanmerking kunnen komen voor het Eurovisie Songfestival 2010. Ondanks tegenstrijdige berichten, is er volgens En-Netwoordvoerder Bjrn Verdoodt nog niet beslist of Vlaanderen mee zal mogen bepalen met welk nummer Tom Dice naar Oslo gaat.
lees meer
25.12.09 . Mika en Hadise in laatste Peter Live van het seizoen
Vanavond zendt En de laatste Peter Live van het seizoen. Peter neemt afscheid in stijl en haalt nog n keer de grote kanonnen boven in het Peter Live slotgala. Lady Linn, Hadise, Buurman, Hans Otten, Roos Van Acker en niemand minder dan superster Mika wuiven Peter Live uit.
lees meer
18.12.09 . Robbie Williams, Sandrine en Brahim in Peter Live
Peter Live op En pakt vanavond uit met grootse namen: Vaya Con Dios, Goedele Liekens, Yevgueni, Brahim, Sandrine en natuurlijk de lang verwachte Robbie Williams maken hun opwachting in de show. Brahim en Sandrine brengen samen een eerbetoon aan de beroemdste overledene van 2009, Michael Jackson.
lees meer
14.12.09 . Shiri Maimon op Erev Galabal in Antwerpen op 23 januari
Shiri Maimon, de zangeres die Isral vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 2005 met het nummer Hasheket Shenish'ar, treedt op tijdens het Erev Galabal, een bijeenkomst van de Joodse gemeenschap in Belgi. Het Erev Galabal vindt op zaterdag 23 januari plaats in het Radisson Park Lane hotel in Antwerpen.
lees meer
11.12.09 . DRL-special: Kate Ryan in Zweden, Christoff in Duitsland
Vanavond staat Kate Ryan voor de vijfde en laatste keer op het podium van het Julgalan in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Kate was er de internationale gaste in de Kerstshow met Markoolio, EMD, Linda Bengtzing en E-Type. De Rode Loper volgde Kate voor een Kerstspecial die op 29 december wordt uitgezonden.
lees meer
09.12.09 . Bart Peeters presenteert Eurosong-show rond Tom Dice
Op een persconferentie heeft En haar voorjaarsprogrammering voor 2010 voorgesteld. En pakt de komende maanden uit met tien nieuwe titels en een show waarin Tom Dice zijn nummer(s) voor het Eurovisie Songfestival 2010 zal voorstellen. En zendt de twee halve finales en de finale in Oslo uit op 25, 27 en 29 mei 2010.
lees meer
07.12.09 . De Slimste Mens 2010 met Karen (K3) en Marcel Vanthilt
Vanavond gaat de achtste reeks van De Slimste Mens Ter Wereld van start op En. In de eerste aflevering nemen Sabine Hagedoren, Maaike Cafmeyer en Ann De Bie het tegen elkaar op. Later doen ook Karen Damen van K3 en Eurosong-jurylid Marcel Vanthilt een gooi naar de titel van De Slimste Mens 2010.
lees meer
04.12.09 . Natalia Druyts en Kevin Janssens uit elkaar
Na anderhalf jaar is het sprookje tussen zangeres Natalia Druyts en acteur Kevin Janssens definitief voorbij. Natalia's manager Bob Savenberg bevestigt de breuk. Eerder deze week kwam Natalia nog in het nieuws als koppelaarster van Tess Goossens aan haar vorige platenbaas Guy Goedgezelschap.
lees meer
04.12.09 . Indrukwekkende affiche Schlagerfestival 2010 in Hasselt
Op zaterdag 3 en paasmaandag 5 april 2010 zal de Ethias Arena in Hasselt opnieuw volstromen voor Het Schlagerfestival, d jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van schlagers en meezingers. Tickets voor de vijfde editie zijn nu reeds te koop via Sherpa.be. Wie er op de affiche staat, ontdek je hieronder.
lees meer
03.12.09 . KetnetPOP 3: Maak kennis met de twaalf kanidaten
Vandaag stelde Ketnet de twaalf deelnemers aan KetnetPOP 3 voor. Maak hieronder kennis met Laura Omloop, Margo Raats, Jill Van Vooren, Guust Vandenbussche, Laura Tesoro, Toon Smet, Jasper Publie, Tim Tielemans, Thomas Van Achteren, Thomas Cerpentier, Lauren De Ruyck en Anke Babeliowsky.
lees meer
03.12.09 . KetnetPOP 3 met Laura Omloop in Hangar 58 in Bokrijk
Aan jong muzikaal talent is er in Vlaanderen geen gebrek. Dat bewees Laura Omloop nog maar net in Kiev. Haar volgende muzikale avontuur - KetnetPOP 3 - komt eraan! Samen met Margo, Anke, Thomas, Tim, Thomas, Toon, Jasper, Guust, Lauren, Laura en Jill leeft ze zich vanaf december uit in Limburg.
lees meer
30.11.09 . Niet Te Geloven, Nicole & Hugo in de theaters en op cd
Het beroemdste duo van Vlaanderen, Nicole & Hugo, is klaar voor de theaterzalen met het programma Niet Te Geloven. De theatertour die op 11 februari van start gaat, bestaat uit songs uit meer dan 40 jaar carrire. Samen met de theatertour Niet Te Geloven verscheen onlangs ook de nieuwe, gelijknamige cd.
lees meer
30.11.09 . K2 terug K3 special deze week op VTM Kzoom en VTM
Met de komst van Josje is K3 weer compleet! Benieuwd hoe het met deze nieuwe K3 gaat na de finale van K2 Zoekt K3? Kijk dan vanaf vandaag naar VTM Kzoom want deze week kan je dagelijks de avonturen van Karen, Kristel en Josje op televisie bekijken. Zondag zendt VTM de volledige K2 terug K3 special uit.
lees meer
27.11.09 . ARS en Adriaan Van Landschoot willen Eurosong terug
De interne selectie van Tom Dice voor het Eurovisie Songfestival 2010 lokt zowel positieve als negatieve reacties. Manager en ontdekker Adriaan Van Landschoot en Patrick Busschots van platenfirma ARS/Universal dat dit jaar geen geld uit Eurosong kan slaan, laten zich negatief uit in De Standaard.
lees meer
27.11.09 . EMI, Kate Ryan en Jos Van Oosterwijck pro Tom Dice
VRT trok woensdag een kruis over Eurosong. Het kijkcijferkanon moet plaats ruimen voor Tom Dice. De interne selectie van de X-Factor finalist uit Eeklo lokt zowel positieve als negatieve reacties. Erwin Goegebeur van EMI, Kate Ryan en Jos Van Oosterwijck laten zich positief uit in De Standaard.
lees meer
26.11.09 . Albani: Festivali i Kngs op 24, 25, 26 en 27 december
Op 27 december kiest Albani een kandidaat voor het Eurovisie Songfestival 2010 tijdens de finale van het 48ste Festivali i Kngs. De 38 kandidaten werden verdeeld over twee groepen: n met ervaren artiesten en n voor minder bekende namen. Het Festivali i Kngs 2009 gaat op 24 december van start.
lees meer
26.11.09 . Jani Kazaltzis zorgt voor styling Tom Dice in Oslo
Op weg naar het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo zal Tom Dice door een team van professionals omringd worden. Maurice Engelen - de coach van Tom in X-Factor en diens muzikale partner - zal Tom muzikaal begeleiden. Stylist Jani Kazaltzis neemt de styling van Tom Dice voor zijn rekening.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!