Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
13.05.18 . VIDEO . NETTA - TOY (FINALE SONGFESTIVAL 2018)
Sinds de inzending van IsraŽl voor het Eurovisie Songfestival 2018 bekend werd, stond Netta Barzilai op 1 genoteerd bij de Bookmakers. Ondanks dat ze na de eerste halve finale nog voorbijgestoken werd door Cyprus, won Netta in Lissabon met het #MeToo geÔnspireerde nummer Toy. Bekijk hieronder haar optreden in de finale.
lees meer
12.05.18 . Video . Man bestormt SuRie op Songfestivalpodium
Tumult in de finale van het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissabon. Zowat halfweg het optreden van SuRie, de kandidate uit het Verenigd Koninkrijk, bestormde een man het podium, greep de micro van SuRie en schreeuwde 'We demand freedom' tegen de Britse media. SuRie mag op het einde van de show nogmaals zingen maar weigert dat.
lees meer
10.05.18 . Video . Waylon - Outlaw in 'em (Live op Songfestival)
Alexander Rybak is niet de enige voormalige Songfestivaldeelnemer die dit jaar opnieuw aan het Eurovisie Songfestival deel neemt. Ook Waylon is weer van de partij. In 2014 werd hij samen met Ilse de Lange tweede als The Common Linnets, met het lied Calm After The Storm. Dit jaar zingt Waylon Outlaw in 'em. Bekijk hieronder zijn optreden.
lees meer
08.05.18 . VIDEO . SENNEK LIVE OP SONGFESTIVAL (HF 1)
Sennek trad als vierde aan in Lissabon. Ze werkte voor haar act met regisseur Hans Pannecoucke, lichtverantwoordelijke Ignace DíHaese en choreograaf Yves Ruth. Laura Groeseneken zong A Matter of Time in een outfit van Veronique Branquinho en werd bijgestaan door backing vocals Nina Babet, Monique Harcum en Stef Caers.
lees meer
06.05.18 . Video . Madame Monsieur - Mercy (Repetitie Frankrijk)
Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissbon. Bekijk hieronder de officiŽle TV beelden van de tweede repetitie van Frankrijk, dat wordt vertegenwoordigd door Madame Monsieur met het nummer Mercy.
lees meer
06.05.18 . Video . Ermal Meta & Fabrizio Moro (Repetitie ItaliŽ)
Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissbon. Bekijk hieronder de officiŽle TV beelden van de tweede repetitie van ItaliŽ, dat wordt vertegenwoordigd door Ermal Meta & Fabrizio Moro met Non mi avete fatto niente.
lees meer
06.05.18 . Video . Michael Schulte - You let me (Repetitie Duitsland)
Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissbon. Bekijk hieronder de officiŽle TV beelden van de tweede repetitie van Duitsland, dat wordt vertegenwoordigd door Michael Schulte met het nummer You let me walk alone.
lees meer
06.05.18 . Video . Alfred & Amaia - Tu canciůn (Repetitie Spanje)
Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissbon. Bekijk hieronder de officiŽle TV beelden van de tweede repetitie van Spanje, dat wordt vertegenwoordigd door Alfred & Amaia met het nummer Tu canciůn.
lees meer
06.05.18 . Video . SuRie - Storm (Repetitie Verenigd Koninkrijk)
Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissbon. Bekijk hieronder de officiŽle TV beelden van de tweede repetitie van het Verenigd Koninkrijk, dat wordt vertegenwoordigd door SuRie met het nummer Storm.
lees meer
06.05.18 . Video . ClŠudia Pascoal - O jardim (Repetitie Portugal)
Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium het Eurovisie Songfestival 2018 in Lissbon. Bekijk hieronder de officiŽle TV beelden van de tweede repetitie van Portugal. Het gastland wordt vertegenwoordigd door ClŠudia Pascoal met het nummer O jardim.
lees meer
05.05.18 . Video . Tweede repetitie Waylon op Songfestival 2018
Alexander Rybak is niet de enige voormalige Songfestivaldeelnemer die dit jaar opnieuw aan het Eurovisie Songfestival deel neemt. Ook Waylon is weer van de partij. In 2014 werd hij samen met Ilse de Lange tweede als The Common Linnets, met het lied Calm After The Storm. Dit jaar zingt Waylon Outlaw in 'em. Bekijk hieronder zijn tweede repetitie.
lees meer
04.05.18 . Video . Eerste repetitie Portugal en Big 5 in Lissabon
Portugal, UK, Spanje, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk repeteren voor het eerst op het Songfestival 2018. Bekijk de repetities van ClŠudia Pascoal met O jardim, SuRie met Storm, Alfred & Amaia met Tu canciůn, Michael Schulte met You let me walk alone, Ermal Meta & Fabrizio Moro met Non mi avete fatto niente en Madame Monsieur met Mercy.
lees meer
04.05.18 . Video . Tweede repetitie halve finale 2 Eurovision 2018
In de Altice Arena in Lissabon repeteren de deelnemers aan de tweede halve finale voor het Eurovisie Songfestival 2018 voor de tweede keer op het podium. Onder hen Waylon uit Nederland en voormalig winnaar van het Songfestival Alexander Rybak. De tweede repetities van de eerste halve finale kan je via deze link bekijken. Refresh voor updates.
lees meer
03.05.18 . Video . Netta - Toy (Repetitie Clip Songfestival 2018)
Sinds de inzending van IsraŽl voor het Eurovisie Songfestival 2018 bekend werd gemaakt, staat Netta Barzilai op 1 genoteerd bij de Bookmakers. Haar op het #MeToo geÔnspireerde nummer Toy mocht Netta vandaag voor de tweede keer repeteren op het podium in Lissabon. Bekijk hieronder de tweede repetitie van IsraŽl.
lees meer
03.05.18 . Video . Tweede repetitie Sennek op Songfestival 2018
De tweede repetitie van Sennek in Lissabon zit erop. Ze werkte voor haar act met regisseur Hans Pannecoucke, lichtverantwoordelijke Ignace DíHaese en choreograaf Yves Ruth. Laura Groeseneken zingt A Matter of Time in een outfit van Veronique Branquinho en wordt bijgestaan door backing vocals Nina Babet, Monique Harcum en Stef Caers.
lees meer
03.05.18 . Video . Tweede repetitie halve finale 1 Eurovision 2018
In de Altice Arena in Lissabon repeteren de deelnemers aan de eerste halve finale voor het Eurovisie Songfestival 2018 voor de tweede keer. Blikvangers in de eerste halve finale zijn de favorieten Netta Barzilai uit IsraŽl, Mikolas Josef uit TsjechiŽ, Equinox uit Bulgarije en onze eigen Sennek. Klik hier voor alle eerste repetities van de eerste halve finale.
lees meer
01.05.18 . Video . Eerste repetitie Waylon met Outlaw in 'em
Alexander Rybak is niet de enige voormalige Songfestivaldeelnemer die dit jaar opnieuw aan het Eurovisie Songfestival deel neemt. Ook Waylon is weer van de partij. In 2014 werd hij samen met Ilse de Lange tweede als The Common Linnets, met het lied Calm After The Storm. Dit jaar zingt Waylon Outlaw in 'em. Bekijk hieronder zijn eerste repetitie.
lees meer
01.05.18 . Video . Eerste repetities halve finale 2 Eurovision 2018
In de Altice Arena in Lissabon repeteren de deelnemers aan de tweede halve finale voor het Eurovisie Songfestival 2018 voor het eerst op het podium. Onder hen Waylon uit Nederland en voormalig winnaar van het Songfestival Alexander Rybak. De eerste repetities van de eerste halve finale kan je via deze link bekijken. Refresh deze pagina voor updates.
lees meer
29.04.18 . Video . Favoriete Netta kakelt eerste keer in Lissabon
Sinds de inzending van IsraŽl voor het Eurovisie Songfestival 2018 bekend werd gemaakt, staat Netta Barzilai op 1 genoteerd bij de Bookmakers. Haar op het #MeToo geÔnspireerde nummer Toy mocht Netta vandaag voor het eerst repeteren op het podium in Lissabon. Bekijk hieronder de eerste repetitie van IsraŽl.
lees meer
29.04.18 . Video . Eerste repetitie Sennek op Songfestival 2018
De eerste repetitie van Sennek in Lissabon zit erop. Voor haar act werkte ze samen met regisseur Hans Pannecoucke, lichtverantwoordelijke Ignace DíHaese en choreograaf Yves Ruth. Laura Groeseneken zingt A Matter of Time in een outfit van Veronique Branquinho en wordt bijgestaan door backing vocals Nina Babet, Monique Harcum en Stef Caers.
lees meer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!