Preview Clips Eurovision 2012Word onze fan op Facebook


 
03.12.11 . Video . Molly Sandťn, Sirusho en Vladimir in Jerevan
Molly Sandťn, Sirusho en Vladimir Arzumanyan treden vanavond op tijdens de intervalact van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Molly Sandťn zingt Spread A Little Light, Sirusho zingt Qele Qele en Vladimir zingt Mama. Een voorsmaakje van hun optreden kan je hieronder bekijken.
lees meer
02.12.11 . Video . Eerste generale repetitie Junior Songfestival
Vandaag vonden in Jerevan, de hoofdstad van ArmeniŽ, de eerste twee generale repetities voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011 plaats. Morgen vanaf 19u30 strijden 13 kinderen, waaronder Femke Verschueren voor BelgiŽ en Rachel Traets voor Nederland, voor de overwinning op het negende Junior Eurovisie Songfestival.
lees meer
01.12.11 . Video . Tweede repetitie Femke op Junior Songfestival
Vandaag repeteren Femke en de Nederlandse kandidate Rachel voor de tweede keer op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Benieuwd naar hun act en outfit voor de show van zaterdag? Bekijk hieronder de repetities van MacedoniŽ, Nederland, Wit-Rusland, Zweden, GeorgiŽ en BelgiŽ.
lees meer
30.11.11 . Video . Tweede repetitiedag voor Junior Songfestival
Rusland, Letland, MoldaviŽ, ArmeniŽ, Bulgarije, Litouwen en OekraÔne repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Hieronder kan je hun repetitie bekijken en kennis maken met hun act en outfits voor de grote finale van zaterdag.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie Femke met Een Kusje Meer
Femke Verschueren en haar vier danseresjes repeteerden vandaag voor het eerst in de Armeense hoofdstad Jerevan, waar zaterdag het Junior Eurovisie Songfestival 2011 plaats vindt. Dat deden ze voorlopig nog niet in hun bolletjesjurkjes. Bekijk hieronder de eerste repetitie van Femke.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie GeorgiŽ en Rusland in Jerevan
Ook GeorgiŽ en Rusland, twee voormalige winnaars op het Junior Eurovisie Songfestival, repeteerden vandaag voor het eerst in Jerevan. GeorgiŽ wordt vertegenwoordigd door de groep CANDY met het nummer Candy Music. Rusland wordt voor de tweede keer vertegenwoordigd door Katya Ryabova met Romeo And Juliet.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie Wit-Rusland en Zweden
Ook Wit-Rusland en Zweden repeteerden vandaag voor het eerst in de Armeense hoofdstad Jerevan voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011. Lidiya Zablotskaya vertegenwoordigt Wit-Rusland met het nummer Angely Dobra. Voor Zweden treedt Erik Rapp aan met het nummer Faller.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie Rachel met Teenager in Jerevan
Nederland repeteerde vandaag voor het eerst op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan, de hoofdstad van ArmeniŽ. De Nederlandse Rachel Traets is met haar nummer Teenager een van de grote favorieten voor de eindzege. Bekijk hieronder de eerste Nederlandse repetitie.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie Litouwen, OekraÔne, MacedoniŽ
De volgende landen die repeteerden voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011 zijn Litouwen, OekraÔne en MacedoniŽ. Litouwen wordt vertegenwoordigd door Paulina Skrabytė met Debesys (The clouds). Voor OekraÔne zingt Kristall het nummer Europe. Voor MacedoniŽ treedt Dorijan Dlaka aan met Zimi Ovoj Frak.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie ArmeniŽ en Bulgarije in Jerevan
Ook ArmeniŽ en Bulgarije repeteerden vanochtend voor het eerst voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011 dat op zaterdag 3 december plaats vindt in Jerevan. Gastland ArmeniŽ wordt vertegenwoordigd door Dalita met Welcome To Armenia. Ivan Ivanov zingt Superhero voor Bulgarije.
lees meer
29.11.11 . Video . Eerste repetitie Letland en MoldaviŽ in Jerevan
In de Armeense hoofdstad Jerevan zijn vanochtend de repetities voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011 van start gegaan. Bekijk hieronder de eerste repetitie van Letland, vertegenwoordigd door Amanda Bashmakova met Moondog, en MoldaviŽ, vertegenwoordigd door Lerika met No, No.
lees meer
27.11.11 . Video . Femke Verschueren - Een Kusje Meer (BelgiŽ)
Femke Verschueren uit Morkhoven vertegenwoordigt BelgiŽ op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Een Kusje Meer. Dat werd geschreven door Peter Gillis, Vincent Goeminne en Femke Verschueren zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Belgische inzending.
lees meer
27.11.11 . Video . Kristall - Europe (OekraÔne)
Kristina Kocheharova aka Kristall uit Kiev vertegenwoordigt OekraÔne op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Europe, dat door Kristina Kochegarova zelf werd geschreven. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de OekraÔense inzending.
lees meer
26.11.11 . Video . Ivan Ivanov - Superhero (Bulgarije)
Ivan Ivanov uit Gorna Oryahovitsa vertegenwoordigt Bulgarije op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Superhero. Dat werd geschreven door Ivan Ivanov zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Bulgaarse inzending Superhero.
lees meer
26.11.11 . Video . Rachel Traets - Teenager (Nederland)
Rachel Traets uit Wouw vertegenwoordigt Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Teenager, geschreven door Willem Laseroms, Joachim Vermeulen Windsant, Maarten Hove en Rachel zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van Teenager.
lees meer
25.11.11 . Video . Dalita - Welcome To Armenia (ArmeniŽ)
Dalita Avanessian uit Jerevan vertegenwoordigt ArmeniŽ op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Welcome To Armenia. Dat werd geschreven door Dalita Avanessian zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Armeense inzending.
lees meer
25.11.11 . Video . Katya Ryabova - Romeo And Juliet (Rusland)
Katya Ryabova uit Yubileiny vertegenwoordigt Rusland voor de tweede keer op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Romeo And Juliet. Dat werd geschreven door Katya Ryabova zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Russische inzending.
lees meer
22.11.11 . Video . Lerika - No, No (MoldaviŽ)
Valeria Engalycheva aka Lerika vertegenwoordigt MoldaviŽ op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer No, No. Dat werd geschreven door Eugen Doibani. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Moldavische inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
20.11.11 . Video . Amanda Bashmakova - Moondog (Letland)
Amanda Bashmakova uit Aluksne vertegenwoordigt Letland op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Moondog. Dat werd geschreven door Janis Lusens, Guntars Racs en Amanda Bashmakova zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Letse inzending.
lees meer
18.11.11 . Video . Maak kennis met Laura Van den Bruel aka Iris
Vanmiddag werd Iris door de Vlaamse zender Eťn voorgesteld als de Belgische vertegenwoordigster voor het Eurovisie Songfestival 2012 dat volgend jaar in mei in Bakoe wordt gehouden. Eurovision.tv was er bij en sprak met Laura Van den Bruel aka Iris. Bekijk het interview met Iris hieronder.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!