Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
14.01.12 . Video . Fourlicious - Over You (Videoclip)
Vorig jaar brak de groep Jameerah met haar manager maar Tanja Dexters, Elisa Guarraci, Jasmine Sendar en Nelly Bojahr gaan gewoon door onder een nieuwe naam: Fourlicious. Hun eerste nieuwe single heet Over You. Bij het nummer hoort ook een gloednieuwe videoclip. Die kan je hieronder bekijken.
lees meer
13.01.12 . Video . The Voice: Axelle naar liveshows, Claudia out
Axelle Aerts heeft zich in de battles van The Voice Van Vlaanderen geplaatst voor de live shows. Axelle versloeg Kate in het nummer Telephone van Lady Gaga en Beyoncť. Claudia Decaluwť moest het onderspit delven tegen de Nederlandse Yvette. Zij zongen Dancing In The Streets van Martha & The Vandellas.
lees meer
05.01.12 . Video . Fragmenten liedjes Nationaal Songfestival 2012
Beluister een kort fragmentje van Chocolatte van RaffaŽla Paton, You And Me van Joan Franka, Take Me As I Am van Ivan Peroti, We Can Overcome van Pearl Jozefzoon, Undercover Lover van Tim Douwsma en Children Of The World van Kim de Boer tijdens de persvoorstelling van het Nationaal Songfestival. # Facebook Poll
lees meer
29.12.11 . Video . Rona Nishliu - Suus (AlbaniŽ)
Rona Nishliu heeft het 50ste Festivali i KengŽs gewonnen en mag AlbaniŽ vertegenwoordigen in de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan. Het winnend nummer van het Festivali i KengŽs heet Suus en wordt mogelijk nog naar het Engels vertaald voor het Eurovisie Songfestival.
lees meer
23.12.11 . Video . The Voice: Exit Elisa Guarraci en Sonia Pelgrims
Na Claudia Decaluwť en Katy Satyn waagden opnieuw twee Eurosongartiesten hun kans in The Voice van Vlaanderen. Elisa Guarraci (Eurosong 2008 / Jameerah / Fourlicious) die The Edge Of Glory van Lady GaGa zong en de ervaren Sonia Pelgrims (Eurosong 1987) werden door de coaches naar huis gestuurd.
lees meer
21.12.11 . Video . Femke en de Juniors zingen voor Music For Life
Ook Femke en de kandidaten van Junior Eurosong 2011 steunen Music For Life. Vandaag gaven ze een dakconcert op het dak van het Glazen Huis in Gent. Femke zong Een Kusje Meer, het nummer waarmee ze deelnam aan het Junior Eurovisie Songfestival in Jerevan, en samen met de Juniors zong ze Kei Vet Cool.
lees meer
20.12.11 . Video . Chloť gaat door in The Voice Belgique
Chloť Ditlefsen trad vanavond aan in de blind auditions van The Voice Belgique op de RTBF. Twee coaches draaiden zich om. Chloť koos voor Quentin Mosimann. Chloť nam deel aan Junior Eurosong 2008 met Un Nouveau RÍve en stond in de Belgische finale voor het Eurovisie Songfestival 2011 met Just One Chance.
lees meer
20.12.11 . Video . Kate Ryan feat. Narco - Broken (Videoclip)
De nieuwe videoclip van Kate Ryan is klaar en staat op YouTube. Broken is de tweede single uit het album Electroshock dat Kate in het voorjaar van 2012 zal uitbrengen. Ook de Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton ontdekte de clip van Broken en linkte hem op zijn drukbezochte Facebookpagina.
lees meer
17.12.11 . Video . Claudia Decaluwť en Katy Satyn in The Voice
Twee voormalige Eurosongkandidaten traden vrijdag aan in de blind auditions van The Voice van Vlaanderen. Claudia Decaluwť (Eurosong 2002 met Spark - Someday) plaatste zich voor de volgende ronde en werkt samen met coach Natalia. Voor Katy Satyn (Eurosong 2008 - Magical Sensation) eindigde The Voice.
lees meer
13.12.11 . Video . Sinplus - Unbreakable (Zwitserland 2012)
Het duo Sinplus heeft de Zwitserse nationale finale voor het Eurovisie Songfestival 2012 gewonnen en mag naar Bakoe met het nummer Unbreakable. De broers Ivan en Gabriel Broggini eindigden voor Chiara Dubey en Ivo. Lys Assia, de allereerste Eurovisie Songfestivalwinnares, kwam niet verder dan een achtste plaats.
lees meer
13.12.11 . Video . Kate Ryan in The Voice van RoemeniŽ
Terwijl VTM op zoek gaat naar The Voice van Vlaanderen gaat ook RoemeniŽ op zoek naar de beste stem van het land in Vocea Romaniei. Afgelopen weekend was Kate Ryan te gast in de show. Bekijk hieronder haar optreden met het nummer Voyage Voyage op de Roemeense televisie.
lees meer
04.12.11 . Video . Reactie Junior Songfestivalwinnaressen CANDY
Na een spannende strijd met Rachel uit Nederland, Lidiya Zablotskaya uit Wit-Rusland en Katya Ryabova uit Rusland won CANDY de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. De meisjes van CANDY waren dan ook dolblij met hun overwinning. Bekijk hieronder hun eerste reactie na de show.
lees meer
04.12.11 . Video . Molly Sandťn - Spread A Little Light (Download)
Molly Sandťn stond in 2006 voor Zweden op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival met met Det Finaste NŚgon Kan FŚ. Dit jaar trad ze op tijdens de intervalact in Jerevan. Het nummer dat ze zong, Spread A Little Light, werd vorige week op single uitgebracht. Download Spread A Little Light via deze link op iTunes.
lees meer
03.12.11 . Video . CANDY - Candy Music (Live in Jerevan)
CANDY heeft het Junior Eurovisie Songfestival 2011 gewonnen. Het vijftal uit GeorgiŽ bestaat uit Irina Khechanova, Mariam Gvaladze, Ana Khanchalyan, Gvantsa Saneblidze en Irina Kovalenko. Hun nummer Candy Music schreven ze samen met George Kukhianidze. Bekijk hieronder het optreden van CANDY.
lees meer
03.12.11 . Video . Femke - Een Kusje Meer (Live in Jerevan)
Femke Verschueren trad als dertiende en laatste aan in de grote internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan, ArmeniŽ. Femke zong het nummer Een Kusje Meer waarmee ze eerder dit jaar de finale van Junior Eurosong 2011 won. Bekijk hieronder het optreden van Femke.
lees meer
03.12.11 . Video . Rachel - Teenager (Live in Jerevan)
Rachel Traets trad voor Nederland als negende aan in de grote finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan, ArmeniŽ. Rachel zong het nummer Teenager waarmee ze eerder dit jaar de finale van het Junior Songfestival 2011 in Nederland won. Bekijk hieronder het optreden van Rachel.
lees meer
03.12.11 . Video . Molly Sandťn, Sirusho en Vladimir in Jerevan
Molly Sandťn, Sirusho en Vladimir Arzumanyan treden vanavond op tijdens de intervalact van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Molly Sandťn zingt Spread A Little Light, Sirusho zingt Qele Qele en Vladimir zingt Mama. Een voorsmaakje van hun optreden kan je hieronder bekijken.
lees meer
02.12.11 . Video . Eerste generale repetitie Junior Songfestival
Vandaag vonden in Jerevan, de hoofdstad van ArmeniŽ, de eerste twee generale repetities voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011 plaats. Morgen vanaf 19u30 strijden 13 kinderen, waaronder Femke Verschueren voor BelgiŽ en Rachel Traets voor Nederland, voor de overwinning op het negende Junior Eurovisie Songfestival.
lees meer
01.12.11 . Video . Tweede repetitie Femke op Junior Songfestival
Vandaag repeteren Femke en de Nederlandse kandidate Rachel voor de tweede keer op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Benieuwd naar hun act en outfit voor de show van zaterdag? Bekijk hieronder de repetities van MacedoniŽ, Nederland, Wit-Rusland, Zweden, GeorgiŽ en BelgiŽ.
lees meer
30.11.11 . Video . Tweede repetitiedag voor Junior Songfestival
Rusland, Letland, MoldaviŽ, ArmeniŽ, Bulgarije, Litouwen en OekraÔne repeteren vandaag voor de tweede keer op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Hieronder kan je hun repetitie bekijken en kennis maken met hun act en outfits voor de grote finale van zaterdag.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!