Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
11.02.12 . Video . Compact Disco - Sound Of Our Hearts (Hongarije)
Compact Disco vertegenwoordigt Hongarije in de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe. Compact Disco won de finale van A Dal met Sound Of Our Hearts. In de tweede stemronde van de Hongaarse finale versloeg de groep Gábor Heincz, Caramel en het trio Linda, Ben & Viktor Király. # Rate The Song
lees meer
05.02.12 . Video . Kurt Calleja - This Is The Night (Malta)
Kurt Calleja vertegenwoordigt Malta op het Eurovisie Songfestival 2012. Met This Is The Night won hij de finale van Malta Eurosong 2012. Claudia Faniello werd tweede met Pure, Amber derde met Answer With Your Eyes. De Vlaamse song You Make Me Go Uh Uh van Deborah C ft. Leila James werd voorlaatst. # Rate The Song
lees meer
29.01.12 . Video . Anggun - Echo (You And I) (Frankrijk 2012)
Warner Music France heeft de Franse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2012 uitgebracht op single. Echo (You And I) is de titel van het nummer dat werd geschreven door William Rousseau en Jean-Pierre Pilot en in het Frans en Engels wordt gezongen door Anggun. # Rate The Song
lees meer
25.01.12 . Video . Ivi Adamou - La La Love (Cyprus 2012)
Ivi Adamou vertegenwoordigt Cyprus op het Eurovisie Songfestival 2012 met het nummer La La Love. Dat werd vanavond door het publiek en een vakjury bepaald tijdens de Cypriotische nationale finale waarin Ivi Adamou drie songs voorstelde: Call The Police, La La Love en You Don't Belong Here. # Rate The Song
lees meer
24.01.12 . Video . Bakoe klaar voor grote show met loting morgen
Woensdag draagt Düsseldorf de symbolische sleutel over aan Bakoe, vindt de loting plaats die bepaalt in welke halve finale de 37 halve finalisten aantreden en stelt Ictimai TV het artwork van het Eurovisie Songfestival 2012 voor. Ruslana, Safura, Aysel, Lena, Alexander Rybak en Ell/Nikki treden op! # live stream om 17u
lees meer
23.01.12 . Video . Naakte Jedward tweeling hit op YouTube
De Ierse tweelingbroertjes Jedward hebben een nieuwe hit te pakken op YouTube. Niet met hun nieuwe single maar met een act waarbij John en Edward Grimes volledig uit de kleren gaan op de tonen van I'm Sexy And I Know It. De clip werd op een week tijd al meer dan 200.000 keer bekeken. Bekijk hieronder hun 'jexy' video.
lees meer
21.01.12 . Video . Soluna Samay - Should've Known Better (DK)
Soluna Samay vertegenwoordigt Denemarken op het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe met het nummer Should've Known Better. In de superfinale van Dansk Melodi Grand Prix 2012 versloeg ze Jesper Nohrstedt met Take Our Hearts en Christian Brøns & Patrik Isaksson met Venter. # Rate The Song
lees meer
14.01.12 . Video . Fourlicious - Over You (Videoclip)
Vorig jaar brak de groep Jameerah met haar manager maar Tanja Dexters, Elisa Guarraci, Jasmine Sendar en Nelly Bojahr gaan gewoon door onder een nieuwe naam: Fourlicious. Hun eerste nieuwe single heet Over You. Bij het nummer hoort ook een gloednieuwe videoclip. Die kan je hieronder bekijken.
lees meer
13.01.12 . Video . The Voice: Axelle naar liveshows, Claudia out
Axelle Aerts heeft zich in de battles van The Voice Van Vlaanderen geplaatst voor de live shows. Axelle versloeg Kate in het nummer Telephone van Lady Gaga en Beyoncé. Claudia Decaluwé moest het onderspit delven tegen de Nederlandse Yvette. Zij zongen Dancing In The Streets van Martha & The Vandellas.
lees meer
05.01.12 . Video . Fragmenten liedjes Nationaal Songfestival 2012
Beluister een kort fragmentje van Chocolatte van Raffaëla Paton, You And Me van Joan Franka, Take Me As I Am van Ivan Peroti, We Can Overcome van Pearl Jozefzoon, Undercover Lover van Tim Douwsma en Children Of The World van Kim de Boer tijdens de persvoorstelling van het Nationaal Songfestival. # Facebook Poll
lees meer
29.12.11 . Video . Rona Nishliu - Suus (Albanië)
Rona Nishliu heeft het 50ste Festivali i Kengës gewonnen en mag Albanië vertegenwoordigen in de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan. Het winnend nummer van het Festivali i Kengës heet Suus en wordt mogelijk nog naar het Engels vertaald voor het Eurovisie Songfestival.
lees meer
23.12.11 . Video . The Voice: Exit Elisa Guarraci en Sonia Pelgrims
Na Claudia Decaluwé en Katy Satyn waagden opnieuw twee Eurosongartiesten hun kans in The Voice van Vlaanderen. Elisa Guarraci (Eurosong 2008 / Jameerah / Fourlicious) die The Edge Of Glory van Lady GaGa zong en de ervaren Sonia Pelgrims (Eurosong 1987) werden door de coaches naar huis gestuurd.
lees meer
21.12.11 . Video . Femke en de Juniors zingen voor Music For Life
Ook Femke en de kandidaten van Junior Eurosong 2011 steunen Music For Life. Vandaag gaven ze een dakconcert op het dak van het Glazen Huis in Gent. Femke zong Een Kusje Meer, het nummer waarmee ze deelnam aan het Junior Eurovisie Songfestival in Jerevan, en samen met de Juniors zong ze Kei Vet Cool.
lees meer
20.12.11 . Video . Chloé gaat door in The Voice Belgique
Chloé Ditlefsen trad vanavond aan in de blind auditions van The Voice Belgique op de RTBF. Twee coaches draaiden zich om. Chloé koos voor Quentin Mosimann. Chloé nam deel aan Junior Eurosong 2008 met Un Nouveau Rêve en stond in de Belgische finale voor het Eurovisie Songfestival 2011 met Just One Chance.
lees meer
20.12.11 . Video . Kate Ryan feat. Narco - Broken (Videoclip)
De nieuwe videoclip van Kate Ryan is klaar en staat op YouTube. Broken is de tweede single uit het album Electroshock dat Kate in het voorjaar van 2012 zal uitbrengen. Ook de Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton ontdekte de clip van Broken en linkte hem op zijn drukbezochte Facebookpagina.
lees meer
17.12.11 . Video . Claudia Decaluwé en Katy Satyn in The Voice
Twee voormalige Eurosongkandidaten traden vrijdag aan in de blind auditions van The Voice van Vlaanderen. Claudia Decaluwé (Eurosong 2002 met Spark - Someday) plaatste zich voor de volgende ronde en werkt samen met coach Natalia. Voor Katy Satyn (Eurosong 2008 - Magical Sensation) eindigde The Voice.
lees meer
13.12.11 . Video . Sinplus - Unbreakable (Zwitserland 2012)
Het duo Sinplus heeft de Zwitserse nationale finale voor het Eurovisie Songfestival 2012 gewonnen en mag naar Bakoe met het nummer Unbreakable. De broers Ivan en Gabriel Broggini eindigden voor Chiara Dubey en Ivo. Lys Assia, de allereerste Eurovisie Songfestivalwinnares, kwam niet verder dan een achtste plaats.
lees meer
13.12.11 . Video . Kate Ryan in The Voice van Roemenië
Terwijl VTM op zoek gaat naar The Voice van Vlaanderen gaat ook Roemenië op zoek naar de beste stem van het land in Vocea Romaniei. Afgelopen weekend was Kate Ryan te gast in de show. Bekijk hieronder haar optreden met het nummer Voyage Voyage op de Roemeense televisie.
lees meer
04.12.11 . Video . Reactie Junior Songfestivalwinnaressen CANDY
Na een spannende strijd met Rachel uit Nederland, Lidiya Zablotskaya uit Wit-Rusland en Katya Ryabova uit Rusland won CANDY de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. De meisjes van CANDY waren dan ook dolblij met hun overwinning. Bekijk hieronder hun eerste reactie na de show.
lees meer
04.12.11 . Video . Molly Sandén - Spread A Little Light (Download)
Molly Sandén stond in 2006 voor Zweden op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival met met Det Finaste Någon Kan Få. Dit jaar trad ze op tijdens de intervalact in Jerevan. Het nummer dat ze zong, Spread A Little Light, werd vorige week op single uitgebracht. Download Spread A Little Light via deze link op iTunes.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!