Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
22.11.11 . Video . Lerika - No, No (MoldaviŽ)
Valeria Engalycheva aka Lerika vertegenwoordigt MoldaviŽ op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer No, No. Dat werd geschreven door Eugen Doibani. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Moldavische inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
20.11.11 . Video . Amanda Bashmakova - Moondog (Letland)
Amanda Bashmakova uit Aluksne vertegenwoordigt Letland op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Moondog. Dat werd geschreven door Janis Lusens, Guntars Racs en Amanda Bashmakova zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Letse inzending.
lees meer
18.11.11 . Video . Maak kennis met Laura Van den Bruel aka Iris
Vanmiddag werd Iris door de Vlaamse zender Eťn voorgesteld als de Belgische vertegenwoordigster voor het Eurovisie Songfestival 2012 dat volgend jaar in mei in Bakoe wordt gehouden. Eurovision.tv was er bij en sprak met Laura Van den Bruel aka Iris. Bekijk het interview met Iris hieronder.
lees meer
07.11.11 . Video . Lidiya Zablotskaya - Angely Dobra (Wit-Rusland)
Lidiya Zablotskaya uit Mogilev vertegenwoordigt Wit-Rusland op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Angely Dobra. Dat werd geschreven door Lidiya Zablotskaya zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Wit-Russische inzending.
lees meer
06.11.11 . Video . CANDY - Candy Music (GeorgiŽ)
CANDY vertegenwoordigt GeorgiŽ op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Candy Music, geschreven door CANDY (Irina Khechanova, Mariam Gvaladze, Ana Khanchalyan, Gvantsa Saneblidze, Irina Kovalenko) en George Kukhianidze. Bekijk hieronder de videoclip en songtekst.
lees meer
17.10.11 . Video . Laura Omloop - Wereld Vol Kleuren (Familie)
Op woensdag 19 oktober krijgen de kijkers de making of van de nieuwe videoclip van Laura Omloop te zien. De song Wereld Vol Kleuren werd speciaal voor de verhaallijn van Familie geschreven en is ook terug te vinden de gelijknamige full cd van Laura Omloop, die vanaf 30 oktober te koop is.
lees meer
15.10.11 . Video . Paulina Skrabytė - Debesys (Litouwen)
Paulina Skrabytė uit Palanga vertegenwoordigt Litouwen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Debesys (The clouds). Dat werd geschreven door Mindaugas Lapinskis en Paulina Skrabytė zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Litouwse inzending.
lees meer
14.10.11 . Video . Dorijan Dlaka - Zimi Ovoj Frak (MacedoniŽ)
Dorijan Dlaka uit Skopje vertegenwoordigt MacedoniŽ op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Zimi Ovoj Frak. Dat werd door Dorijan Dlaka zelf geschreven. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Macedonische inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
13.10.11 . Video . Erik Rapp - Faller (Zweden)
Erik Rapp uit Leksand vertegenwoordigt Zweden op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan met het nummer Faller. Dat werd geschreven door Johan Jamtberg, Mikael Gunneras en Erik Rapp zelf. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van de Zweedse inzending.
lees meer
06.10.11 . Video . Ruth Jacott & Edsilia Rombley - Uit Het Oog...
Twee voormalige Nederlandse vertegenwoordigsters op het Eurovisie Songfestival hebben samen een duet ingezongen. Ruth Jacott en Edsilia Rombley brachten het nummer Uit Het Oog, Niet Uit Mijn Hart in Nederland uit op single. De bijbehorende videoclip kan je hieronder bekijken.
lees meer
02.10.11 . Video . Reactie Femke na winst in Junior Eurosong 2011
Na haar overwinning in de finale van Junior Eurosong 2011 met het nummer Een Kusje Meer gaf Femke Verschueren een interview aan Junioreurovision.tv, de officiŽle website van het Junior Eurovisie Songfestival. Bekijk hieronder haar eerste reactie. Ook haar zus Ymke en de mama van Femke komen aan het woord.
lees meer
01.10.11 . Video . Femke - Een Kusje Meer (Videoclip + Songtekst)
Op zaterdag 3 december vertegenwoordigt Femke Verschueren ons land op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan, ArmeniŽ met Een Kusje Meer. De producers van Femkes nummer zijn Peter Gillis en Vincent Goeminne. Bekijk hieronder de videoclip en de songtekst van Een Kusje Meer.
lees meer
02.09.11 . Video . Elz Bakker - Laat Mij Voor Jou De Laatste Zijn
De Nederlandse zangeres Elz Bakker heeft het nummer waarmee de Zweedse zangeres Carola Melodifestivalen 2006 won en Zweden vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in Athene in het Nederlands gecoverd. Invincible heet nu Laat Mij Voor Jou De Laatste Zijn. Bekijk hieronder de videoclip.
lees meer
25.08.11 . Video . Kandidaten Junior Eurosong 2011 stellen zich voor
Afgelopen dinsdag stelde Ketnet de najaarsprogrammatie en de acht kandidaten van Junior Eurosong 2011 voor aan de pers. Maak hieronder kennis met Evelyn De Bels, Naomi Piscador, Seppe Laeremans, Alexandra Gadzina, Ciska Slowack, Flor Busschaert, Femke Verschueren en Vince Seys.
lees meer
12.08.11 . Video . The Joker van Kato Radio 2 Zomerhit 2011
The Joker van Kato is Radio 2 Zomerhit 2011. De performance van Christoff op het Schlagerfestival, de kidspop van Laura, het beste Nederlandstalige lied Gek Op Jou van Clouseau, de doorbraak van Kevin, de ambiance van De Pitaboys, de beste zanger Milow en de beste zangeres Noťmie Wolfs vielen ook in de prijzen.
lees meer
02.08.11 . Video . Kristall - Evropa (OekraÔne)
De derde inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011 is bekend. De OekraÔense nationale finale werd gewonnen door Kristall (Kristina Kochegarova). Met het nummer Evropa zal ze OekraÔne vertegenwoordigen in de internationae finale in Jerevan op zaterdag 3 december.
lees meer
23.07.11 . Video . Jill & Lauren - Get Up! (Vlaanderen Muziekland)
Binnenkort gaat Ketnet op zoek naar een opvolger voor Jill & Lauren tijdens Junior Eurosong 2011. In afwachting daarvan mochten Jill & Lauren hun hit van vorig jaar nog eens zingen tijdens Vlaanderen Muziekland op Eťn. Met Get Up! zijn de meisjes ook genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit Awards 2011.
lees meer
22.07.11 . Video . Junior Songfestival 2011 - Yeah! Yeah!
In Nederland hebben de acht kandidaten voor het AVRO Junior Songfestival 2011 een videoclip opgenomen voor hun gezamenlijke nummer Yeah! Yeah! De clip met Lidewei Loot, Sera van der Vijver, Polle van Genechten, Noah Louise Celik, Rachel Traets, JoŽl Lobato, Yassir Arsalan en JuNme kan je hieronder bekijken.
lees meer
14.07.11 . Video . A Friend In London - New Tomorrow (Videoclip)
Twee maand nadat de groep vijfde werd voor Denemarken in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in het Duitse DŁsseldorf, heeft A Friend In London een videoclip uitgebracht voor het nummer New Tomorrow. De videoclip van New Tomorrow kan je hieronder bekijken.
lees meer
10.07.11 . Video . Regi & Turbo B feat. Ameerah - We Be Hot
Voormalig Eurosongkandidate Ameerah is gegeerd om refreintjes in te zingen. Naast Freaky Like Me van Madcon zong Ameerah ook We Be Hot van Regi & Turbo B in. We Be Hot verscheen een jaar geleden als op het album Registrated 2 van Regi en is nu ook op single te koop. Deze week werd ook de videoclip gelanceerd.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!