Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
26.06.11 . Video . Seppe - Hey Hallo Jij! (Junior Eurosong 2011)
Seppe Laeremans uit Herselt is één van de acht kandidaten in Junior Eurosong 2011. Seppe zingt het liedje Hey Hallo Jij! waarvoor hij onderstaande videoclip opnam. Moet Seppe België vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011? Post hieronder een Facebook reactie met jouw mening!
lees meer
26.06.11 . Video . Naomi - Niemand Krijgt Ons Klein (JE 2011)
Naomi Piscador uit Merelbeke is één van de acht kandidaten in Junior Eurosong 2011. Naomi zingt het liedje Niemand Krijgt Ons Klein waarvoor ze onderstaande videoclip opnam. Moet Naomi België vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011? Post hieronder een Facebook reactie met jouw mening!
lees meer
26.06.11 . Video . Evelyn - Music And Me (Junior Eurosong 2011)
Evelyn De Bels uit Mechelen is één van de acht kandidaten in Junior Eurosong 2011. Evelyn zingt het liedje Music And Me waarvoor ze onderstaande videoclip opnam. Moet Evelyn België vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011? Post hieronder een Facebook reactie met jouw mening!
lees meer
26.06.11 . Video . Juniors - Kei! Vet! Cool! (Junior Eurosong 2011)
Evelyn, Naomi, Seppe, Alexandra, Ciska, Flor, Femke en Vince, de acht finalisten van Junior Eurosong 2011, namen samen een groepslied op. De videoclip van Kei! Vet! Cool!, een nummer dat werd geschreven door Peter Gillis, Miguel Wiels en Cliff Vrancken, kan je hieronder bekijken.
lees meer
19.06.11 . Video . Tom Dice & Elisa Tovati - Il Nous Faut (Videoclip)
Het duet dat Tom Dice met de Franse zangeres Elisa Tovati opnam is een hit in Frankrijk. Il Nous Faut stijgt deze week van de 28ste naar de 15de plaats in de officiële Franse single charts. De videoclip die Tom Dice en Elisa Tovati voor Il Nous Faut opnamen in IJsland, kan je hieronder bekijken.
lees meer
17.06.11 . Video . Tom Dice en Elisa Tovati scoren met Il Nous Faut
Tom Dice scoort een hit in Frankrijk met Il Nous Faut, een duet met de Franse zangeres Elisa Tovati. Het succes brengt ook verschillende interviews en tv-optredens met zich mee. Gisteravond zongen Tom Dice en Elisa Tovati Il Nous Faut in C'à Vous op de Franse zender France 5.
lees meer
16.06.11 . Video . Kate Ryan promoot single LoveLife in Europa
Kate Ryan trekt momenteel doorheen Europa om haar nieuwe single LoveLife te promoten. Vooral in Spanje staan er veel optredens en interviews op het programma. De Dagshow van VTM gaf Kate een camera mee toen ze vorige week in Spanje tourde en optrad op festivals waar ook Enrique Iglesias en Taio Cruz optraden.
lees meer
08.06.11 . Video . De 3JS - De Stroom (Videoclip)
Op het afgelopen Eurovisie Songfestival 2011 eindigden de 3JS voor Nederland als allerlaatste. In Nederland gaat het de groep nog steeds voor de wind. Deze week brengen de 3JS De Stroom, één van de andere nummers uit het Nationaal Songfestival 2011, uit op single. De videoclip van De Stroom kan je hieronder bekijken.
lees meer
05.06.11 . Video . Ell & Nikki - Running Scared (MUZ TV Awards)
Afgelopen vrijdag vond de MUZ TV Awards show plaats in het Olimpiskii Stadion in Moskou, Rusland. Ook Ell & Nikki, de winnaars van het Eurovisie Songfestival 2011, traden er op en zongen het winnend lied van Azerbeidzjan, Running Scared. Binnenkort gaat het duo op promotour doorheen Europa.
lees meer
05.06.11 . Video . Kevin - She's Got Moves (Idool 2011 Videoclip)
Idool 2011 winnaar Kevin heeft de videoclip voor zijn eerste single She's Got Moves uitgebracht. Die videoclip kan je hieronder bekijken. Wil je dat ook The Joker, de Idool 2011 single van Kato, wordt uitgebracht, dan kan je dat via deze Release 'THE JOKER' van KATO Facebookpagina bekend maken.
lees meer
29.05.11 . Video . Katya Ryabova - Kak Romeo i Jullietta (Rusland)
Ekaterina Ryabova heeft de Russische nationale finale gewonnen met Kak Romeo i Jullietta en mag Rusland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan. Katya Ryabova wordt de eerste kandidate die voor de tweede keer aan het Junior Eurovisie Songfestival deelneemt. In 2009 werd ze derde in Kiev.
lees meer
23.05.11 . Video . Jedward zingt Lipstick voor Obama in Dublin
De Amerikaanse president Barack Obama bracht vandaag een bezoek aan Ierland. In Dublin ontmoette hij president Mary McAleese en premier Enda Kenny, sprak hij de Ierse bevolking toe en woonde hij een concert bij waar ook Jedward optrad. Obama trekt deze week ook nog naar Groot-Brittannië, Frankrijk en Polen.
lees meer
17.05.11 . Video . A Friend In London: 'I want to fuck you'
De reactie van A Friend In London zanger Tim Schou Nielsen na de 12 punten voor Denemarken uit Nederland is een van de meest besproken momenten uit het Eurovisie Songfestival 2011 aan het worden. "You know baby, I want you, I want to fuck you," zei de Deen recht in de camera tegen de Nederlandse Mandy Huydts.
lees meer
15.05.11 . Video . Reacties Lena, Eric Saade, Raphael en Ell/Nikki
Na de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 sprokkelde Eurovision.tv reacties bij de hoofdrolspelers van de avond: Lena Meyer-Landrut, de winnares van vorig jaar, de nummer drie Eric Saade uit Zweden, de nummer twee Raphael Gualazzi en de winnaars Ell en Nikki.
lees meer
15.05.11 . Video . Ell & Nikki: 'Bedankt Azerbeidzjan!'
Na hun overwinning volgden er vele bedankjes van Ell en Nikki aan de mensen die op hen gestemd hebben en aan het volk in Azerbeidzjan. Op de persconferentie werd de zege nog gevierd met een liedje in het Azerbeidzjaans. Volgend jaar mag Ictimai TV het Eurovisie Songfestival 2012 organiseren in Bakoe.
lees meer
15.05.11 . Video . Ell & Nikki - Running Scared (Live in Düsseldorf)
Ell en Nikki hebben het Eurovisie Songfestival 2011 gewonnen met het nummer Running Scared. Eldar Qasımov en Nigar Camal namen afzonderlijk deel aan de nationale finale in Azerbeidzjan maar werden door de jury aangewezen om als duo naar Düsseldorf te gaan. Herbekijk hieronder hun winnend optreden.
lees meer
14.05.11 . Video . Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Big 5 Party)
Het wordt vanavond ook uitkijken naar de terugkeer van Italië op het Eurovisie Songfestival. Italië wordt vertegenwoordigd door Raphael Gualazzi met het nummer Madness Of Love. Omdat Italië er weer bij is werd de Big 4 de Big 5. Raphael Gualazzi mocht bijgevolg ook optreden tijdens de Big 5 party in Düsseldorf.
lees meer
14.05.11 . Video . Lucía Pérez - Que Me Quiten (Live op Big 5 Party)
Van alle Big 5 landen scoort Spanje volgens de bookmakers vanavond in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 het slechtst. Spanje wordt vertegenwoordigd door Lucía Pérez en ook zij zong haar nummer Que Me Quiten Lo Bailao op de Big 5 party tijdens een boottochtje op de Rijn in Düsseldorf.
lees meer
14.05.11 . Video . Lena - Taken By A Stranger (Live op Big 5 Party)
Ook Lena Meyer-Landrut was van de partij op het Big 5 feestje in Düsseldorf. Tijdens het boottochtje op de Rijn zong ze het nummer waarmee ze vanavond probeert haar titel op het Eurovisie Songfestival 2011 te verlengen. Bekijk hieronder haar uitvoering van Taken By A Stranger.
lees meer
14.05.11 . Video . Amaury Vassili - Sognu (Live op Big 5 Party)
Vanavond is Amaury Vassili uit Frankrijk de te kloppen kandidaat in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Eerder deze week zong Amaury Vassili de Franse inzending Sognu live op de Big 5 party tijdens een boottochtje op de Rijn in Düsseldorf. Bekijk hieronder zijn optreden.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!