Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
09.05.11 . Video . Openingsparty Eurovisie Songfestival 2011
Afgelopen zaterdag begaven - op de Belgen na - alle kandidaten van het Eurovisie Songfestival 2011 zich via de rode loper naar de openingsparty van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Tonhalle in DŁsseldorf. Eurovision.tv was er bij en sprokkelde de volgende reacties bij de kandidaten.
lees meer
09.05.11 . Frankrijk: Amaury Vassili - Sognu (Video + Songtekst)
Amaury Vassili treedt voor Frankrijk als elfde aan in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Franse inzending voor DŁsseldorf heet Sognu en werd geschreven door Daniel Moyne, Quentin Bachelet, Jean-Pierre Marcellesi en Julie Miller. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Sognu.
lees meer
08.05.11 . Video . Denemarken, Ierland en de Big 5
Denemarken, Ierland, Frankrijk, ItaliŽ, UK, Duitsland en Spanje repeteerden een tweede keer: A Friend In London met New Tomorrow, Jedward met Lipstick, Amaury Vassili met Sognu, Raphael Gualazzi met Madness Of Love, Blue met I Can, Lena met Taken By A Stranger en LucŪa Pťrez met Que Me Quiten Lo Bailao.
lees meer
08.05.11 . Video . OfficiŽle opening Eurovisie Songfestival 2011
Gisteravond werd het Eurovisie Songfestival 2011 plechtig geopend met een openingsfeest in de Tonhalle in DŁsseldorf. 42 delegaties maakten er via de rode loper hun opwachting. Enkel de Belgische delegatie blonk uit in afwezigheid. Bekijk de officiŽle start van de openingsparty.
lees meer
08.05.11 . Video . SloveniŽ, RoemeniŽ, Estland, Belarus en Letland
SloveniŽ, RoemeniŽ, Estland, Wit-Rusland en Letland repeteren deze ochtend de tweede keer. Bekijk de repetities en backstage beelden van Maja Keuc met Vanilija, Hotel FM met Change, Getter Jaani met Rockefeller Street, Anastasia Vinnikova met I Love Belarus en Musiqq met Angel In Disguise. Refresh voor updates
lees meer
08.05.11 . Video . TROS en 3JS feestje op boot in DŁsseldorf
De Nederlandse omroep TROS organiseerde afgelopen vrijdag een Nederlands feestje op een boot in DŁsseldorf. De 3JS stelden er hun nummer Never Alone voor aan de pers, enkele Nederlandse gasten en verschillende van hun concurrenten op het Eurovisie Songfestival 2011 die ook hun nummer mochten zingen.
lees meer
07.05.11 . Video . LucŪa Pťrez - Que Me Quiten Lo Bailao
LucŪa Pťrez uit Spanje mocht als allerlaatste van alle 43 deelnemers voor de eerste keer repeteren in de DŁsseldorf Arena. Samen met haar dansers oefende ze Que Me Quiten Lo Bailao. Bekijk hieronder de eerste Spaanse repetitie voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
07.05.11 . Video . Lena - Taken By A Stranger (Eerste repetitie)
Lena Meyer-Landrut, de winnares van het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo die dit jaar in DŁsseldorf haar eigen titel verdedigt, mocht vandaag voor de eerste keer repeteren in de DŁsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de inzending van Duitsland: Taken By A Stranger.
lees meer
07.05.11 . Video . Blue - I Can (Eerste repetitie)
Blue repeteerde deze namiddag voor het eerst voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe brachten hun twee backings en vier extra videoschermen mee waarop videobeelden van de vier leden van Blue worden getoond. Bekijk hieronder hun eerste repetitie.
lees meer
07.05.11 . Video . Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Repetitie)
ItaliŽ keert dit jaar na jarenlange afwezigheid terug op het Eurovisie Songfestival 2011. Raphael Gualazzi repeteerde deze namiddag voor het eerst zijn nummer Madness Of Love op het podium in de DŁsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste Italiaanse repetitie en backstagebeelden van Raphael Gualazzi.
lees meer
07.05.11 . Video . Amaury Vassili - Sognu (Eerste repetitie)
Als eerste van de vijf Big 5 landen mocht Frankrijk vanmiddag repeteren voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de DŁsseldorf Arena. Amaury Vassili zingt het nummer Sognu met zijn voeten in de rook en tegen een achtergrond van donderwolken. Bekijk hieronder de eerste Franse repetitie.
lees meer
06.05.11 . Video . Witloof Bay zingt Lena's Satellite in perszaal
Op de Belgische persconferentie op het Eurovisie Songfestival 2011 verraste Witloof Bay vanavond met drie nummers: Baby One More Time van Britney Spears, Waterloo van Abba en speciaal voor de Duitse pers Satellite van Lena. Bekijk hieronder het acapella optreden van Waterloo en Satellite (Beelden: 3minutes.me)
lees meer
06.05.11 . Video . BelgiŽ, Slovakije, OekraÔne en MoldaviŽ
Deze namiddag repeteerden BelgiŽ, Slovakije, OekraÔne en MoldaviŽ voor de tweede keer. Bekijk hieronder de tweede repetitie en backstagebeelden van Witloof Bay met With Love Baby, TWiiNS met I'm Still Alive, Mika Newton met Angeli en Zdob si Zdub met So Lucky. Refresh voor updates
lees meer
06.05.11 . Video . Tweede repetitie BosniŽ, Oostenrijk, Nederland
Deze namiddag repeteerden BosniŽ & Herzegovina, Oostenrijk en Nederland voor de tweede keer in de DŁsseldorf Arena. Bekijk hieronder de tweede repetitie en backstage beelden van Dino Merlin met Love In Rewind, Nadine Beiler with The Secret Is Love en de 3JS met Never Alone. Refresh voor updates
lees meer
06.05.11 . Video . Tweede repetitie van IJsland tot Griekenland
Vanochtend repeteerden IJsland, Hongarije, Portugal, Litouwen, Azerbeidzjan en Griekenland een tweede keer: Sigurjůn's Friends met Coming Home, Kati Wolf met What About My Dreams, Homens da Luta met Luta ť Alegria, Evelina met C'est Ma Vie, Ell & Nikki met Running Scared en Loukas Giorkas met Watch My Dance.
lees meer
05.05.11 . Video . Finland, Malta, San Marino en KroatiŽ
Deze namiddag repeteerden Finland, Malta, San Marino en KroatiŽ voor de tweede keer voor het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Paradise Oskar met Da Da Dam, Glen Vella met One Life, Senit Zadik met Stand By en Daria Kinzer met Celebrate. Refresh voor updates!
lees meer
05.05.11 . Video . ServiŽ, Rusland, Zwitserland en GeorgiŽ
Vanmiddag repeteerden ServiŽ, Rusland, Zwitserland en GeorgiŽ voor de tweede keer voor het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Nina met Čaroban, Alexej Vorobjov met Get You, Anna Rossinelli met In Love For A While en Eldrine met One More Day. Refresh voor updates!
lees meer
05.05.11 . Video . Polen, Noorwegen, AlbaniŽ, ArmeniŽ en Turkije
Vanochtend repeteerden Polen, Noorwegen, AlbaniŽ, ArmeniŽ en Turkije een tweede keer. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Magdalena Tul met Jestem, Stella Mwangi met Haba Haba, Aurela GaÁe met Feel The Passion, Emmy met Boom-Boom en YŁksek Sadakat met Live It Up. Refresh voor updates!
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Jedward - Lipstick (Ierland)
Als laatsten van alle halve finalisten repeteerden John en Edward Grimes, beter gekend als Jedward, op het podium van het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf. De identieke tweeling uit Dublin die bekend raakte na deelname aan de Britse editie van X Factor vertegenwoordigt Ierland met het nummer Lipstick.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . A Friend In London - New Tomorrow
Op weg naar DŁsseldorf kwam A Friend In London verschillende plagiaatspoken tegen, maar geen enkele was sterk genoeg om te voorkomen dat de groep Denemarken mag vertegenwoordigen met het lied New Tomorrow in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder hun eerste repetitie.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!