Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
08.05.11 . Video . TROS en 3JS feestje op boot in Düsseldorf
De Nederlandse omroep TROS organiseerde afgelopen vrijdag een Nederlands feestje op een boot in Düsseldorf. De 3JS stelden er hun nummer Never Alone voor aan de pers, enkele Nederlandse gasten en verschillende van hun concurrenten op het Eurovisie Songfestival 2011 die ook hun nummer mochten zingen.
lees meer
07.05.11 . Video . Lucía Pérez - Que Me Quiten Lo Bailao
Lucía Pérez uit Spanje mocht als allerlaatste van alle 43 deelnemers voor de eerste keer repeteren in de Düsseldorf Arena. Samen met haar dansers oefende ze Que Me Quiten Lo Bailao. Bekijk hieronder de eerste Spaanse repetitie voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
07.05.11 . Video . Lena - Taken By A Stranger (Eerste repetitie)
Lena Meyer-Landrut, de winnares van het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo die dit jaar in Düsseldorf haar eigen titel verdedigt, mocht vandaag voor de eerste keer repeteren in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de inzending van Duitsland: Taken By A Stranger.
lees meer
07.05.11 . Video . Blue - I Can (Eerste repetitie)
Blue repeteerde deze namiddag voor het eerst voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe brachten hun twee backings en vier extra videoschermen mee waarop videobeelden van de vier leden van Blue worden getoond. Bekijk hieronder hun eerste repetitie.
lees meer
07.05.11 . Video . Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Repetitie)
Italië keert dit jaar na jarenlange afwezigheid terug op het Eurovisie Songfestival 2011. Raphael Gualazzi repeteerde deze namiddag voor het eerst zijn nummer Madness Of Love op het podium in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste Italiaanse repetitie en backstagebeelden van Raphael Gualazzi.
lees meer
07.05.11 . Video . Amaury Vassili - Sognu (Eerste repetitie)
Als eerste van de vijf Big 5 landen mocht Frankrijk vanmiddag repeteren voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena. Amaury Vassili zingt het nummer Sognu met zijn voeten in de rook en tegen een achtergrond van donderwolken. Bekijk hieronder de eerste Franse repetitie.
lees meer
06.05.11 . Video . Witloof Bay zingt Lena's Satellite in perszaal
Op de Belgische persconferentie op het Eurovisie Songfestival 2011 verraste Witloof Bay vanavond met drie nummers: Baby One More Time van Britney Spears, Waterloo van Abba en speciaal voor de Duitse pers Satellite van Lena. Bekijk hieronder het acapella optreden van Waterloo en Satellite (Beelden: 3minutes.me)
lees meer
06.05.11 . Video . België, Slovakije, Oekraïne en Moldavië
Deze namiddag repeteerden België, Slovakije, Oekraïne en Moldavië voor de tweede keer. Bekijk hieronder de tweede repetitie en backstagebeelden van Witloof Bay met With Love Baby, TWiiNS met I'm Still Alive, Mika Newton met Angeli en Zdob si Zdub met So Lucky. Refresh voor updates
lees meer
06.05.11 . Video . Tweede repetitie Bosnië, Oostenrijk, Nederland
Deze namiddag repeteerden Bosnië & Herzegovina, Oostenrijk en Nederland voor de tweede keer in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de tweede repetitie en backstage beelden van Dino Merlin met Love In Rewind, Nadine Beiler with The Secret Is Love en de 3JS met Never Alone. Refresh voor updates
lees meer
06.05.11 . Video . Tweede repetitie van IJsland tot Griekenland
Vanochtend repeteerden IJsland, Hongarije, Portugal, Litouwen, Azerbeidzjan en Griekenland een tweede keer: Sigurjón's Friends met Coming Home, Kati Wolf met What About My Dreams, Homens da Luta met Luta é Alegria, Evelina met C'est Ma Vie, Ell & Nikki met Running Scared en Loukas Giorkas met Watch My Dance.
lees meer
05.05.11 . Video . Finland, Malta, San Marino en Kroatië
Deze namiddag repeteerden Finland, Malta, San Marino en Kroatië voor de tweede keer voor het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Paradise Oskar met Da Da Dam, Glen Vella met One Life, Senit Zadik met Stand By en Daria Kinzer met Celebrate. Refresh voor updates!
lees meer
05.05.11 . Video . Servië, Rusland, Zwitserland en Georgië
Vanmiddag repeteerden Servië, Rusland, Zwitserland en Georgië voor de tweede keer voor het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Nina met Čaroban, Alexej Vorobjov met Get You, Anna Rossinelli met In Love For A While en Eldrine met One More Day. Refresh voor updates!
lees meer
05.05.11 . Video . Polen, Noorwegen, Albanië, Armenië en Turkije
Vanochtend repeteerden Polen, Noorwegen, Albanië, Armenië en Turkije een tweede keer. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Magdalena Tul met Jestem, Stella Mwangi met Haba Haba, Aurela Gaçe met Feel The Passion, Emmy met Boom-Boom en Yüksek Sadakat met Live It Up. Refresh voor updates!
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Jedward - Lipstick (Ierland)
Als laatsten van alle halve finalisten repeteerden John en Edward Grimes, beter gekend als Jedward, op het podium van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. De identieke tweeling uit Dublin die bekend raakte na deelname aan de Britse editie van X Factor vertegenwoordigt Ierland met het nummer Lipstick.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . A Friend In London - New Tomorrow
Op weg naar Düsseldorf kwam A Friend In London verschillende plagiaatspoken tegen, maar geen enkele was sterk genoeg om te voorkomen dat de groep Denemarken mag vertegenwoordigen met het lied New Tomorrow in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder hun eerste repetitie.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Musiqq - Angel In Disguise (Letland)
Het duo Musiqq vertegenwoordigt Letland in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Angel In Disguise. Marats Ogļezņevs en Emīls Balceris beginnen hun act met hun rug naar het publiek en worden vocaal ondersteund door vier backings. Bekijk hieronder hun eerste repetitie in Düsseldorf.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Anastasiya Vinnikova - I Love Belarus
Anastasiya Vinnikova vertegenwoordigt Wit-Rusland in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 en bezingt haar eigen land met veel liefde. I Love Belarus is de titel van de Wit-Russische inzending die Anastasiya Vinnikova vandaag voor het eerst repeteerde in de Düsseldorf Arena.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Getter Jaani - Rockefeller Street
Volgens de bookmakers is Getter Jaani uit Estland dit jaar een van de grote kanshebbers op de overwinning met het nummer Rockefeller Street. Dat mocht ze vandaag bewijzen tijdens haar eerste repetitie voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Hotel FM - Change (Roemenië)
Hotel FM vertegenwoordigt Roemenië in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Change. De Roemeense band die op het podium wordt vergezeld door twee danseressen met trompet repeteerde vanmiddag voor het eerste op het podium in de Düsseldorf Arena.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Maja Keuc - No One (Slovenië)
Maja Keuc vertegenwoordigt Slovenië in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vandaag mocht ze voor het eerst repeteren in de Düsseldorf Arena. Maja zingt het nummer No One samen met haar vier achtergrondzangeressen. Bekijk hieronder de eerste Sloveense repetitie.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!