Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
15.05.11 . Video . Reacties Lena, Eric Saade, Raphael en Ell/Nikki
Na de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 sprokkelde Eurovision.tv reacties bij de hoofdrolspelers van de avond: Lena Meyer-Landrut, de winnares van vorig jaar, de nummer drie Eric Saade uit Zweden, de nummer twee Raphael Gualazzi en de winnaars Ell en Nikki.
lees meer
15.05.11 . Video . Ell & Nikki: 'Bedankt Azerbeidzjan!'
Na hun overwinning volgden er vele bedankjes van Ell en Nikki aan de mensen die op hen gestemd hebben en aan het volk in Azerbeidzjan. Op de persconferentie werd de zege nog gevierd met een liedje in het Azerbeidzjaans. Volgend jaar mag Ictimai TV het Eurovisie Songfestival 2012 organiseren in Bakoe.
lees meer
15.05.11 . Video . Ell & Nikki - Running Scared (Live in Düsseldorf)
Ell en Nikki hebben het Eurovisie Songfestival 2011 gewonnen met het nummer Running Scared. Eldar Qasımov en Nigar Camal namen afzonderlijk deel aan de nationale finale in Azerbeidzjan maar werden door de jury aangewezen om als duo naar Düsseldorf te gaan. Herbekijk hieronder hun winnend optreden.
lees meer
14.05.11 . Video . Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Big 5 Party)
Het wordt vanavond ook uitkijken naar de terugkeer van Italië op het Eurovisie Songfestival. Italië wordt vertegenwoordigd door Raphael Gualazzi met het nummer Madness Of Love. Omdat Italië er weer bij is werd de Big 4 de Big 5. Raphael Gualazzi mocht bijgevolg ook optreden tijdens de Big 5 party in Düsseldorf.
lees meer
14.05.11 . Video . Lucía Pérez - Que Me Quiten (Live op Big 5 Party)
Van alle Big 5 landen scoort Spanje volgens de bookmakers vanavond in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 het slechtst. Spanje wordt vertegenwoordigd door Lucía Pérez en ook zij zong haar nummer Que Me Quiten Lo Bailao op de Big 5 party tijdens een boottochtje op de Rijn in Düsseldorf.
lees meer
14.05.11 . Video . Lena - Taken By A Stranger (Live op Big 5 Party)
Ook Lena Meyer-Landrut was van de partij op het Big 5 feestje in Düsseldorf. Tijdens het boottochtje op de Rijn zong ze het nummer waarmee ze vanavond probeert haar titel op het Eurovisie Songfestival 2011 te verlengen. Bekijk hieronder haar uitvoering van Taken By A Stranger.
lees meer
14.05.11 . Video . Amaury Vassili - Sognu (Live op Big 5 Party)
Vanavond is Amaury Vassili uit Frankrijk de te kloppen kandidaat in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Eerder deze week zong Amaury Vassili de Franse inzending Sognu live op de Big 5 party tijdens een boottochtje op de Rijn in Düsseldorf. Bekijk hieronder zijn optreden.
lees meer
14.05.11 . Video . Witloof Bay feat. Alexander Rybak
Witloof Bay is er vanavond niet meer bij in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Donderdag, net voor de tweede halve finale, had de groep nog een ontmoeting met Alexander Rybak, de Noorse winnaar in 2009. Witloof Bay zong zijn Fairytale en Alexander Rybak begeleidde With Love Baby op zijn viool.
lees meer
14.05.11 . Video . Een kijkje in de officiële Eurovision Shop
Naast de CD, DVD en Blue Ray van het Eurovisie Songfestival biedt de officiële shop van het Eurovisie Songfestival nog heel wat andere merchandising van het Eurovisie Songfestival aan zoals t-shirts, petjes, sjaals, etc... Bestel de gadgets van je favoriete songfestivallanden op Eurovisionshop.tv.
lees meer
14.05.11 . Video . Generale repetitie finale Eurovisie Songfestival
Deze namiddag wordt er in de Düsseldorf Arena voor de laatste keer gerepeteerd voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 die vanavond plaats vindt. Gisteren werden er reeds twee generale repetitie voor de finale gehouden. Eurovision.tv volgde de 25 finalisten op en naast het podium.
lees meer
13.05.11 . Video . Reacties tien finalisten na tweede halve finale
De kandidaten uit Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië & Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië en Zweden plaatsten zich gisteravond voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder hun eerste reactie en de loting van hun startpositie voor de finale.
lees meer
13.05.11 . Video . Blue - I Can (Unplugged op Big 5 Party)
Net als de voorbije jaren houden de rechtstreeks geplaatste finalisten een gezamenlijk feestje. Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en voor het eerst Italië nodigden de pers uit voor een boottochtje op de Rijn. Daar bracht Blue onderstaande unpluggedversie van I Can.
lees meer
13.05.11 . Video . In bed met Lena Meyer-Landrut in Düsseldorf
Morgenavond verdedigt Lena Meyer-Landrut haar titel in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Met Taken By A Stranger probeert ze haar eerste plaats met Satellite vorig jaar in Oslo nog eens over te doen. Eurovision.tv dook met Lena in bed voor een uitgebreid interview.
lees meer
12.05.11 . Video . Witloof Bay - With love baby (Live in Düsseldorf)
Witloof Bay trad als vierde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena. Witloof Bay vertegenwoordigde België namens de Franstalige omroep RTBF met het nummer With Love Baby. Bekijk hieronder het optreden van Witloof Bay in de tweede halve finale.
lees meer
12.05.11 . Video . 3JS - Never Alone (Live in Düsseldorf)
Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap De Witte van de 3JS zongen vanavond als derde in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena. Ze vertegenwoordigden Nederland met het nummer Never Alone. Bekijk hieronder het optreden van de 3JS met Never Alone.
lees meer
12.05.11 . Video . Preview tweede halve finale Songfestival 2011
Vanmiddag werd er in de Düsseldorf Arena voor de laatste keer gerepeteerd voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk de optredens van Dino Merlin over de 3JS, Witloof Bay, Eric Saade en Dana International tot Jedward in onderstaand overzicht van alle kandidaten.
lees meer
12.05.11 . Duitsland: Lena - Taken By A Stranger (Video + Tekst)
Lena Meyer-Landrut treedt voor Duitsland als zestiende aan in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Duitse inzending Taken By A Stranger werd geschreven door Gus Seyffert, Nicole Morier en Monica Birkenes. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Taken By A Stranger.
lees meer
12.05.11 . Video . Maak kennis met Supervisor Jon Ola Sand
Eind vorig jaar nam Svante Stockselius afscheid van het Eurovisie Songfestival. Zijn taken werden overgenomen door de Noor Jon Ola Sand (Executive Supervisor Eurovision Song Contest) en de Nederlander Sietse Bakker (Event Supervisor Eurovision Song Contest & Executive Supervisor Junior Eurovision).
lees meer
11.05.11 . Verenigd Koninkrijk: Blue - I Can (Video + Songtekst)
Blue treedt voor het Verenigd Koninkrijk als veertiende aan in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Britse inzending I Can werd geschreven door Ciaron Bell, Ben Collier, Ian Hope, Duncan James, Liam Keenan, Lee Ryan en StarSign. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van I Can.
lees meer
11.05.11 . Video . Reacties tien finalisten na eerste halve finale
De kandidaten uit Servië, Litouwen, Griekenland, Azerbeidzjan, Georgië, Zwitserland, Hongarije, Finland, Rusland en IJsland plaatsten zich gisteravond voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder hun eerste reactie en de loting van hun startpositie voor de finale.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!