Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
11.05.11 . Video . Generale repetitie Witloof Bay en de 3JS
In Düsseldorf vonden vandaag de eerste twee generale repetities voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 plaats. Bekijk hieronder de eerste generale repetitie van Witloof Bay met With Love Baby en de 3JS met Never Alone voorafgegaan door de Belgische en Nederlandse postcard.
lees meer
10.05.11 . Video . Generale repetitie eerste halve finale Düsseldorf
In de Arena in Düsseldorf werden gisteren en vandaag samen drie generale repetities voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011, die vanavond plaats vindt, gehouden. Bekijk hieronder een samenvatting van de optredens van alle negentien kandidaten tijdens de generale repetitie.
lees meer
10.05.11 . Italië: Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Songtekst)
Raphael Gualazzi treedt voor Italië als twaalfde aan in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Italiaanse inzending voor Düsseldorf heet Madness Of Love en werd geschreven door Raffaele Gualazzi zelf. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Madness Of Love.
lees meer
10.05.11 . Sven Pichal nieuwe co-commentator André Vermeulen
Sven Pichal debuteert vanavond als commentator van het Eurovisie Songfestival. De presentator van het Radio 1 programmma Peeters & Pichal geeft samen met André Vermeulen het commentaar vanuit Brussel. Bekijk hieronder het interview dat TV Limburg met Sven Pichal had.
lees meer
09.05.11 . Video . Openingsparty Eurovisie Songfestival 2011
Afgelopen zaterdag begaven - op de Belgen na - alle kandidaten van het Eurovisie Songfestival 2011 zich via de rode loper naar de openingsparty van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Tonhalle in Düsseldorf. Eurovision.tv was er bij en sprokkelde de volgende reacties bij de kandidaten.
lees meer
09.05.11 . Frankrijk: Amaury Vassili - Sognu (Video + Songtekst)
Amaury Vassili treedt voor Frankrijk als elfde aan in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Franse inzending voor Düsseldorf heet Sognu en werd geschreven door Daniel Moyne, Quentin Bachelet, Jean-Pierre Marcellesi en Julie Miller. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Sognu.
lees meer
08.05.11 . Video . Denemarken, Ierland en de Big 5
Denemarken, Ierland, Frankrijk, Italië, UK, Duitsland en Spanje repeteerden een tweede keer: A Friend In London met New Tomorrow, Jedward met Lipstick, Amaury Vassili met Sognu, Raphael Gualazzi met Madness Of Love, Blue met I Can, Lena met Taken By A Stranger en Lucía Pérez met Que Me Quiten Lo Bailao.
lees meer
08.05.11 . Video . Officiële opening Eurovisie Songfestival 2011
Gisteravond werd het Eurovisie Songfestival 2011 plechtig geopend met een openingsfeest in de Tonhalle in Düsseldorf. 42 delegaties maakten er via de rode loper hun opwachting. Enkel de Belgische delegatie blonk uit in afwezigheid. Bekijk de officiële start van de openingsparty.
lees meer
08.05.11 . Video . Slovenië, Roemenië, Estland, Belarus en Letland
Slovenië, Roemenië, Estland, Wit-Rusland en Letland repeteren deze ochtend de tweede keer. Bekijk de repetities en backstage beelden van Maja Keuc met Vanilija, Hotel FM met Change, Getter Jaani met Rockefeller Street, Anastasia Vinnikova met I Love Belarus en Musiqq met Angel In Disguise. Refresh voor updates
lees meer
08.05.11 . Video . TROS en 3JS feestje op boot in Düsseldorf
De Nederlandse omroep TROS organiseerde afgelopen vrijdag een Nederlands feestje op een boot in Düsseldorf. De 3JS stelden er hun nummer Never Alone voor aan de pers, enkele Nederlandse gasten en verschillende van hun concurrenten op het Eurovisie Songfestival 2011 die ook hun nummer mochten zingen.
lees meer
07.05.11 . Video . Lucía Pérez - Que Me Quiten Lo Bailao
Lucía Pérez uit Spanje mocht als allerlaatste van alle 43 deelnemers voor de eerste keer repeteren in de Düsseldorf Arena. Samen met haar dansers oefende ze Que Me Quiten Lo Bailao. Bekijk hieronder de eerste Spaanse repetitie voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
07.05.11 . Video . Lena - Taken By A Stranger (Eerste repetitie)
Lena Meyer-Landrut, de winnares van het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo die dit jaar in Düsseldorf haar eigen titel verdedigt, mocht vandaag voor de eerste keer repeteren in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de inzending van Duitsland: Taken By A Stranger.
lees meer
07.05.11 . Video . Blue - I Can (Eerste repetitie)
Blue repeteerde deze namiddag voor het eerst voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe brachten hun twee backings en vier extra videoschermen mee waarop videobeelden van de vier leden van Blue worden getoond. Bekijk hieronder hun eerste repetitie.
lees meer
07.05.11 . Video . Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Repetitie)
Italië keert dit jaar na jarenlange afwezigheid terug op het Eurovisie Songfestival 2011. Raphael Gualazzi repeteerde deze namiddag voor het eerst zijn nummer Madness Of Love op het podium in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste Italiaanse repetitie en backstagebeelden van Raphael Gualazzi.
lees meer
07.05.11 . Video . Amaury Vassili - Sognu (Eerste repetitie)
Als eerste van de vijf Big 5 landen mocht Frankrijk vanmiddag repeteren voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena. Amaury Vassili zingt het nummer Sognu met zijn voeten in de rook en tegen een achtergrond van donderwolken. Bekijk hieronder de eerste Franse repetitie.
lees meer
06.05.11 . Video . Witloof Bay zingt Lena's Satellite in perszaal
Op de Belgische persconferentie op het Eurovisie Songfestival 2011 verraste Witloof Bay vanavond met drie nummers: Baby One More Time van Britney Spears, Waterloo van Abba en speciaal voor de Duitse pers Satellite van Lena. Bekijk hieronder het acapella optreden van Waterloo en Satellite (Beelden: 3minutes.me)
lees meer
06.05.11 . Video . België, Slovakije, Oekraïne en Moldavië
Deze namiddag repeteerden België, Slovakije, Oekraïne en Moldavië voor de tweede keer. Bekijk hieronder de tweede repetitie en backstagebeelden van Witloof Bay met With Love Baby, TWiiNS met I'm Still Alive, Mika Newton met Angeli en Zdob si Zdub met So Lucky. Refresh voor updates
lees meer
06.05.11 . Video . Tweede repetitie Bosnië, Oostenrijk, Nederland
Deze namiddag repeteerden Bosnië & Herzegovina, Oostenrijk en Nederland voor de tweede keer in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de tweede repetitie en backstage beelden van Dino Merlin met Love In Rewind, Nadine Beiler with The Secret Is Love en de 3JS met Never Alone. Refresh voor updates
lees meer
06.05.11 . Video . Tweede repetitie van IJsland tot Griekenland
Vanochtend repeteerden IJsland, Hongarije, Portugal, Litouwen, Azerbeidzjan en Griekenland een tweede keer: Sigurjón's Friends met Coming Home, Kati Wolf met What About My Dreams, Homens da Luta met Luta é Alegria, Evelina met C'est Ma Vie, Ell & Nikki met Running Scared en Loukas Giorkas met Watch My Dance.
lees meer
05.05.11 . Video . Finland, Malta, San Marino en Kroatië
Deze namiddag repeteerden Finland, Malta, San Marino en Kroatië voor de tweede keer voor het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Paradise Oskar met Da Da Dam, Glen Vella met One Life, Senit Zadik met Stand By en Daria Kinzer met Celebrate. Refresh voor updates!
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!