Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
02.05.11 . Repetitievideo . Sjonni's Friends - Coming Home
Sjonni's Friends vertegenwoordigen IJsland als veertiende in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vanochtend repeteerden Sjonni's Friends het nummer Coming Home ter ere van de overleden zanger en componist van het nummer voor het eerst in de Düsseldorf Arena.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Daria Kinzer - Celebrate (Kroatië)
Daria Kinzer uit Kroatië treedt als dertiende op in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Daria repeteerde haar nummer Celebrate vanochtend voor het eerst op het songfestivalpodium in de Düsseldorf Arena begeleid door een DJ en vier achtergrondzangeressen.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Senit - Stand By (San Marino)
San Marino treedt al twaalfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. San Marino wordt in Düsseldorf vertegenwoordigd door Senit. Versterkt door twee gitaristen en een driekoppig achtergrondkoortje repeteerde Senit haar nummer Stand By vanmorgen voor het eerst.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Glen Vella - One Life (Malta)
Glen Vella uit Malta treedt als elfde op tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Maltese zanger repeteerde zijn nummer One Life vanochtend voor het eerst op het podium in de Düsseldorf Arena, bijgestaan door drie achtergrondzangeressen met zonnebril en twee dansers.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Paradise Oskar - Da Da Dam (Finland)
Paradise Oskar uit Finland is de tiende en laatste kandidaat die op de eerste repetitiedag zijn nummer voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 mocht repeteren. Met Da Da Dam doet Paradise Oskar terugdenken aan Tom Dice, die vorig jaar hoog scoorde met Me And My Guitar.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Eldrine - One More Day (Georgië)
Eldrine uit Georgië treedt als negende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De groep repeteerde hun rocknummer One More Day vandaag voor het eerst op het podium van de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de beelden van de eerste Georgische repetitie.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Anna Rossinelli - In Love For A While
Anna Rossinelli uit Zwitserland staat als achtste op het podium tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vergezeld door haar twee muzikanten brengt ze het nummer In Love For A While. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de Zwitserse inzending in de Düsseldorf Arena.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Alexey Vorobyov - Get You (Rusland)
Alexey Vorobyov is de zevende artiest op het podium tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Russische inzending Get You wordt vocaal ondersteund door twee Zweedse backings: Britta Bergström, die ook achter Kate Ryan stond in Athene, en Henrik Rongedahl.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Nina - Čaroban (Servië)
Servië is het zesde van negentien landen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Servische zangeres Nina wordt op het podium in de Düsseldorf Arena vergezeld door drie achtergrondzangeressen. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de Servische inzending Čaroban.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Yüksek Sadakat - Live It Up (Turkije)
Yüksek Sadakat treedt als vijfde op in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf en repeteerde de Turkse inzending Live It Up vanochtend voor het eerst in de Düsseldorf Arena. De Turkse rockgroep wordt vergezeld door een danseres in een bolvormige kooi.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Emmy - Boom Boom (Armenië)
De vierde kandidate in de eerste halve finale - Emmy uit Armenië - maakt haar opwachting in een reuze bokshandschoen. Boom Boom is de titel van de Armeense inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011. Tijdens haar act vormen vier dansers een boksring rond de zangeres. Een extra zangeres ondersteunt Emmy.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Aurela Gaçe - Feel The Passion (Alb)
Aurela Gaçe is de derde kandidate in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Aurela vertegenwoordigt Albanië met het nummer Feel The Passion. Ze wordt op het podium vergezeld door een gitarist, een drummer en drie backing vocalisten. Bekijk hieronder haar eerste repetitie in Düsseldorf.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Stella Mwangi - Haba Haba (Noorwegen)
Stella Mwangi uit Noorwegen zingt als tweede in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. In een gouden jurkje en vergezeld door vijf backing vocalisten in rode outfits repeteerde Stella de Noorse inzending Haba Haba vanochtend voor het eerst op het podium in de Düsseldorf Arena.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Magdalena Tul - Jestem (Polen)
Magdalena Tul opende de eerste repetitiedag in de Düsseldorf Arena. Magdalena vertegenwoordigt Polen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Jestem. Op het podium wordt ze geflankeerd door vier danseressen waarvan er twee samen met een derde zanger de backings verzorgen.
lees meer
01.05.11 . Video . Welkom in de Düsseldorf Arena!
Vandaag gaat het Eurovisie Songfestival 2011 definitief van start. Vanaf 10u repeteren de eerste artiesten op het podium in de Düsseldorf Arena. Gisteren werd het perscentrum naast de Düsseldorf Arena geopend. In onderstaande video nemen we alvast een kijkje in het perscentrum.
lees meer
30.04.11 . Letland: Musiqq - Angel In Disguise (Video + Songtekst)
Musiqq treedt voor Letland als zestiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Letse inzending voor Düsseldorf heet Angel In Disguise en werd geschreven door Marats Ogleznevs. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Angel In Disguise.
lees meer
30.04.11 . Video . Blue - I Can (Live in Paul O'Grady Live op ITV)
Blue hield gisteravond een kleine generale repetitie voor het Eurovisie Songfestival 2011. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe traden samen met hun twee backings live op tijdens de Paul O'Grady Live show op ITV. Bekijk hieronder hun live-uitvoering van hun Songfestivalnummer I Can.
lees meer
30.04.11 . Video . Eerste repetitiebeelden uit de Düsseldorf Arena
Morgen gaan de repetities voor het Eurovisie Songfestival 2011 van start. Ondertussen werd het podium, het geluid en de belichting in de Düsseldorf Arena reeds uitvoerig getest. Onderstaande video op de tonen van Rockefeller Street geeft al een duidelijk beeld van het podium en de indrukwekkende videomuur in Düsseldorf.
lees meer
30.04.11 . Estland: Getter Jaani - Rockefeller Street (Songtekst)
Getter Jaani treedt voor Estland als vijftiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Estische inzending voor Düsseldorf heet Rockefeller Street en werd geschreven door Sven Lõhmus. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Rockefeller Street.
lees meer
30.04.11 . Roemenië: Hotel FM - Change (Video + Songtekst)
Hotel FM treedt voor Roemenië als veertiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Roemeense inzending voor Düsseldorf heet Change en werd geschreven door Alexandra Ivan en Gabriel Băruţa. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Change.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!