Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
05.05.11 . Video . Servië, Rusland, Zwitserland en Georgië
Vanmiddag repeteerden Servië, Rusland, Zwitserland en Georgië voor de tweede keer voor het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Nina met Čaroban, Alexej Vorobjov met Get You, Anna Rossinelli met In Love For A While en Eldrine met One More Day. Refresh voor updates!
lees meer
05.05.11 . Video . Polen, Noorwegen, Albanië, Armenië en Turkije
Vanochtend repeteerden Polen, Noorwegen, Albanië, Armenië en Turkije een tweede keer. Bekijk hieronder de backstagebeelden en repetitie van Magdalena Tul met Jestem, Stella Mwangi met Haba Haba, Aurela Gaçe met Feel The Passion, Emmy met Boom-Boom en Yüksek Sadakat met Live It Up. Refresh voor updates!
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Jedward - Lipstick (Ierland)
Als laatsten van alle halve finalisten repeteerden John en Edward Grimes, beter gekend als Jedward, op het podium van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. De identieke tweeling uit Dublin die bekend raakte na deelname aan de Britse editie van X Factor vertegenwoordigt Ierland met het nummer Lipstick.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . A Friend In London - New Tomorrow
Op weg naar Düsseldorf kwam A Friend In London verschillende plagiaatspoken tegen, maar geen enkele was sterk genoeg om te voorkomen dat de groep Denemarken mag vertegenwoordigen met het lied New Tomorrow in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder hun eerste repetitie.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Musiqq - Angel In Disguise (Letland)
Het duo Musiqq vertegenwoordigt Letland in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Angel In Disguise. Marats Ogļezņevs en Emīls Balceris beginnen hun act met hun rug naar het publiek en worden vocaal ondersteund door vier backings. Bekijk hieronder hun eerste repetitie in Düsseldorf.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Anastasiya Vinnikova - I Love Belarus
Anastasiya Vinnikova vertegenwoordigt Wit-Rusland in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 en bezingt haar eigen land met veel liefde. I Love Belarus is de titel van de Wit-Russische inzending die Anastasiya Vinnikova vandaag voor het eerst repeteerde in de Düsseldorf Arena.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Getter Jaani - Rockefeller Street
Volgens de bookmakers is Getter Jaani uit Estland dit jaar een van de grote kanshebbers op de overwinning met het nummer Rockefeller Street. Dat mocht ze vandaag bewijzen tijdens haar eerste repetitie voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Hotel FM - Change (Roemenië)
Hotel FM vertegenwoordigt Roemenië in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Change. De Roemeense band die op het podium wordt vergezeld door twee danseressen met trompet repeteerde vanmiddag voor het eerste op het podium in de Düsseldorf Arena.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Maja Keuc - No One (Slovenië)
Maja Keuc vertegenwoordigt Slovenië in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vandaag mocht ze voor het eerst repeteren in de Düsseldorf Arena. Maja zingt het nummer No One samen met haar vier achtergrondzangeressen. Bekijk hieronder de eerste Sloveense repetitie.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Dana International - Ding Dong (Israël)
Dana International won het Eurovisie Songfestival in 1998 met het nummer Diva en waagt dit jaar opnieuw haar kans met het zelfgeschreven nummer Ding Dong. Dana treedt als twaalfde aan in de tweede halve finale en mocht vanochtend samen met haar vijf achtergrondzangeressen voor het eerst repeteren in Düsseldorf.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Vlatko Ilievski - Rusinka (Macedonië)
Vlatko Ilievski uit Macedonië treedt als elfde op in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Rusinka. Vlatko repeteerde vanochtend voor het eerst in Düsseldorf. Op het podium wordt hij omringd door vijf dansers. Bekijk hieronder de eerste Macedonische repetitie.
lees meer
04.05.11 . Repetitievideo . Poli Genova - Na Inat (Bulgarije)
Poli Genova uit Bulgarije mocht vanochtend als eerste haar nummer voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Bulgaarse inzending heet Na Inat. Op het podium wordt Poli bijgestaan door haar band. Bekijk hieronder de eerste Bulgaarse repetitie.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . Christos Mylordos (Cyprus)
Cyprus wordt in Düsseldorf vertegenwoordigd door Christos Mylordos met het nummer San Aggelos S'Agapisa. De Cypriotische kandidaat heeft zich voor zijn act geïnspireerd op een gimmick uit de act van This Is Our Night van Sakis Rouvas. Bekijk hieronder zijn eerste repetitie op het Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . Eric Saade - Popular (Zweden)
Eric Saade moest de dansers waarmee hij Melodifestivalen 2011 won, ruilen voor zingende exemplaren. Met zijn nieuw team van drie dansers en twee backing vocals repeteerde Eric Saade vandaag voor het eerst zijn nummer Popular op het podium in de Düsseldorf Arena. Ook de glazen kooien kwamen mee uit Zweden.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . Zdob și Zdub - So Lucky (Moldavië)
Voor Zdob și Zdub is het repeteren op het Eurovisie Songfestival geen nieuwigheid. De groep nam namelijk al eens deel aan het Eurovisie Songfestival. In Düsseldorf zingt Zdob și Zdub het nummer So Lucky. Bekijk hieronder de eerste Moldavische repetitie in de Düsseldorf Arena.
lees meer
03.05.11 . Repetitie video . Mika Newton - Angel (Oekraïne)
Mika Newton uit Oekraïne zorgt voor een unikum tijdens het Eurovisie Songfestival 2011. Haar achtergrondbeelden worden live op het podium gecreëerd door zandkunstenares Kseniia Simonova die wereldberoemd werd via YouTube na haar overwinning in Ukraine's Got Talent. Bekijk de eerste Oekraïense repetitie.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . TWiiNS - I'm Still Alive (Slovakije)
De Slovaakse tweelingzusjes TWiiNS treden als vijfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vanmiddag repeteerden ze voor het eerst hun nummer I'm Still Alive op het podium van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Bekijk hieronder de eerste repetitie van Slovakije.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . Witloof Bay - With Love Baby (België)
Zopas repeteerde Witloof Bay voor het eerst op het podium van de Düsseldorf Arena. Witloof Bay treedt als vierde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de Belgische inzending With Love Baby. De groep keert straks terug naar België.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . 3JS - Never Alone (Nederland)
Per boot aangekomen in Düsseldorf repeteerden de 3JS vanochtend als derde voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in de Düsseldorf Arena. Bij het nummer Never Alone worden de 3JS bijgestaan door de backings Brian Zalmijn, Lesley en Michèle van der Aa.
lees meer
03.05.11 . Repetitievideo . Nadine Beiler - The Secret Is Love
The Secret Is Love, de inzending uit Oostenrijk gezongen door Nadine Beiler, is het tweede nummer in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Nadine en haar backing vocals repeteerden The Secret Is Love vanochtend voor het eerst in de Düsseldorf Arena.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!