Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
24.04.11 . Video . Witloof Bay, TWiiNS, Musiqq en Hotel FM in Gent
TWiiNS uit Slovakije, Musiqq uit Letland en Hotel FM uit RoemeniŽ stelden hun inzendingen I'm Still Alive, Angel in Disguise en Change zaterdag voor in Gent. Tijdens een boottochtje op de Gentse binnenwateren begeleidde Roxorloops van Witloof Bay de internationale gasten met beatbox.
lees meer
24.04.11 . Video . YŁksek Sadakat (Interview in Amsterdam)
De rockgroep YŁksek Sadakat vertegenwoordigt Turkije op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Live It Up. Dat kwam YŁksek Sadakat eerder deze maand promoten in Amsterdam en Volendam. Bekijk hieronder hun interview met Eurovision.tv en optreden op Eurovision In Concert 2011.
lees meer
23.04.11 . Video . Daria Kinzer (Interview in Volendam)
Daria Kinzer vertegenwoordigt KroatiŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf met Celebrate. Dat nummer kwam Daria eerder deze maand promoten in Amsterdam en Volendam. Bekijk hieronder het interview dat Daria aan Eurovision.tv gaf en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
22.04.11 . MoldaviŽ: Zdob și Zdub - So Lucky (Video + Songtekst)
Zdob și Zdub treedt voor MoldaviŽ als zevende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Moldavische inzending voor DŁsseldorf So Lucky werd geschreven door Mihai Gincu, Marc Elsner en Andy Schuman. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van So Lucky.
lees meer
22.04.11 . Video . Aurela GaÁe (Interview in Amsterdam)
Aurela GaÁe vertegenwoordigt AlbaniŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Feel The Passion. Aurela kwam de Albanese inzending voor DŁsseldorf eerder deze maand promoten in Volendam en Amsterdam. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en beelden van Eurovision In Concert.
lees meer
21.04.11 . OekraÔne: Mika Newton - Angel (Video + Songtekst)
Mika Newton treedt voor OekraÔne als zesde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De OekraÔense inzending voor DŁsseldorf Angel werd geschreven door Ruslan Kvinta en Maryna Skomorohova. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Angel.
lees meer
21.04.11 . Video . Glen Vella (Interview in Amsterdam)
Glen Vella vertegenwoordigt Malta op het Eurovisie Songfestival 2011 met One Life. Glen kwam het nummer eerder deze maand promoten in Nederland. Bekijk hieronder zijn interview met Eurovision.tv en beelden van zijn optreden tijdens Eurovision In Concert 2011 in Amsterdam.
lees meer
20.04.11 . Video . Christos Mylordos (Interview in Amsterdam)
Christos Mylordos vertegenwoordigt Cyprus op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf. Christos kwam zijn nummer San Aggelos S' Agapisa eerder deze maand promoten in Amsterdam. Beelden van zijn optreden tijdens Eurovision In Concert en zijn interview met Eurovision.tv kan je hieronder bekijken.
lees meer
20.04.11 . Slovakije: TWiiNS - I'm Still Alive (Video + Songtekst)
TWiiNS treedt voor Slovakije als vijfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Slovaakse inzending voor DŁsseldorf I'm Still Alive werd geschreven door Bryan Todd, Sandra Nordstrom en Branislav Jancich. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van I'm Still Alive.
lees meer
20.04.11 . Video . Senit (Interview in Amsterdam)
Senit vertegenwoordigt San Marino op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf met het nummer Stand By. Senit kwam haar nummer promoten tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met de zangeres had en beelden van haar optreden tijdens het concert.
lees meer
19.04.11 . Video . Nadine Beiler (Interview in Amsterdam)
Nadine Beiler vertegenwoordigt Oostenrijk op het Eurovisie Songfestival 2011 met The Secret Is Love. Dat nummer kwam ze eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam.
lees meer
19.04.11 . BelgiŽ: Witloof Bay - With Love Baby (Video + Tekst)
Witloof Bay treedt voor BelgiŽ als vierde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Belgische inzending voor DŁsseldorf With Love Baby werd geschreven door BenoÓt Giaux en RoxorLoops. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van With Love Baby.
lees meer
19.04.11 . Video . Paradise Oskar (Interview in Amsterdam)
Paradise Oskar vertegenwoordigt Finland op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Da Da Dam. De Finse zanger kwam het nummer eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met Paradise Oskar had en zijn optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
18.04.11 . Nederland: 3JS - Never Alone (Video + Songtekst)
De 3JS treden voor Nederland als derde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Nederlandse inzending voor DŁsseldorf Never Alone werd geschreven door Jaap Kwakman, Jan Dulles en Jaap de Witte. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Never Alone.
lees meer
18.04.11 . Oostenrijk: Nadine Beiler - The Secret Is Love (Tekst)
Nadine Beiler treedt voor Oostenrijk als tweede aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Oostenrijkse inzending voor DŁsseldorf The Secret Is Love werd geschreven door Thomas Rabitsch en Nadine Beiler zelf. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van The Secret Is Love.
lees meer
18.04.11 . Video . Emmy (Interview in Volendam)
Emmy vertegenwoordigt ArmeniŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Boom Boom dat ze eerder deze maand in Nederland ging promoten. Bekijk hieronder het interview dat ze aan Eurovision.tv gaf in Volendam en beelden van haar optreden op Eurovision In Concert in Amsterdam.
lees meer
17.04.11 . Video . Emmy, Alexey en Eric op Armenia Music Awards
Emmy uit ArmeniŽ, Alexey Vorobyov uit Rusland en Eric Saade uit Zweden traden dit weekend op tijdens de Armenia Music Awards. Ze stelden er hun inzendingen voor het Eurovisie Songfestival 2011 voor. Bekijk hieronder de optredens van Emmy met Boom Boom, Alexey Vorobyov met Get You en Eric Saade met Popular.
lees meer
17.04.11 . Video . Musiqq (Interview in Volendam)
Het Letse duo Musiqq vertegenwoordigt Letland op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Angel in Disguise. Marats Ogļezņevs en Emīls Balceris waren vorig weekend present in Volendam en Amsterdam om er hun inzending voor DŁsseldorf te promoten. Eurovision.tv sprak met hen.
lees meer
17.04.11 . Video . Maja Keuc (Interview in Volendam)
Maja Keuc vertegenwoordigt SloveniŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer No One dat ze tijdens het promoweekend in Volendam en Amsterdam kwam promoten. Maja wil SloveniŽ voor het eerst sinds lang weer in de finale brengen, vertelt ze in onderstaand interview met Eurovision.tv.
lees meer
16.04.11 . Video . Your Country Needs Blue vanavond op BBC One
Vanavond om 19u10 zendt BBC One Your Country Needs Blue uit. In deze special met Graham Norton zien we hoe Blue van hun nummer I Can het perfecte Songfestivalnummer maakt. Sir Cliff Richard, Lulu, Robbie Williams, Arlene Phillips, JLS, John Barrowman, Robin Gibb en David Arnold geven raad.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!