Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
31.03.11 . KroatiŽ: Daria Kinzer - Celebrate (Video + Songtekst)
Daria Kinzer treedt voor KroatiŽ als dertiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Kroatische inzending voor DŁsseldorf heet Celebrate en werd geschreven door Boris Djurdjevic en Marina Mudrinić. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Celebrate.
lees meer
30.03.11 . San Marino: Senit - Stand By (Video + Songtekst)
Senit Zadik treedt voor San Marino als twaalfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De San Marinese inzending voor DŁsseldorf heet Stand By en werd geschreven door Radiosa Romani. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Stand By.
lees meer
29.03.11 . Malta: Glen Vella - One Life (Video + Songtekst)
Glen Vella treedt voor Malta als elfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Maltese inzending voor DŁsseldorf heet One Life en werd geschreven door Paul Giordimaina en Fleur Balzan. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van One Life.
lees meer
28.03.11 . Finland: Paradise Oskar - Da Da Dam (Video + Tekst)
Paradise Oskar treedt voor Finland als tiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Finse inzending voor DŁsseldorf heet Da Da Dam en werd geschreven door Axel EhnstrŲm. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Da Da Dam.
lees meer
27.03.11 . GeorgiŽ: Eldrine - One More Day (Video + Songtekst)
Eldrine treedt voor GeorgiŽ als negende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Georgische inzending voor DŁsseldorf heet One More Day en werd geschreven door DJ BE$$, DJ Rock en Mikheil Chelidze. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van One More Day.
lees meer
26.03.11 . Zwitserland: Anna Rossinelli - In Love For A While
Anna Rossinelli treedt voor Zwitserland als achtste aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Zwitserse inzending voor DŁsseldorf heet In Love For A While en werd geschreven door David Klein. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van In Love For A While.
lees meer
25.03.11 . Rusland: Alex Sparrow - Get You (Video + Songtekst)
Alex Sparrow treedt voor Rusland als zevende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Russische inzending voor DŁsseldorf heet Get You en werd geschreven door Alexej Vorobjov, RedOne, AJ Junior, Bilal "The Chef" en Eric Sanicola. Bekijk hieronder de previewvideo en tekst van Get You.
lees meer
24.03.11 . ServiŽ: Nina - Čaroban (Video + Songtekst)
Nina (Danica Radojčić) treedt voor ServiŽ als zesde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Servische inzending voor DŁsseldorf heet Čaroban en werd geschreven door Kristina Kovač. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Čaroban.
lees meer
23.03.11 . Turkije: YŁksek Sadakat - Live It Up (Video + Tekst)
YŁksek Sadakat treedt voor Turkije als vijfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Turkse inzending voor DŁsseldorf heet Live It Up en werd geschreven door Kutlu ÷zmakinaci en ErgŁn Arsal. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Live It Up.
lees meer
22.03.11 . Video . Witloof Bay - Baby One More Time (A capella)
Deze week is 't Archief in Leuven een heus 90's cafť waar Thibaut Renard artiesten van vroeger en nu ontvangt! Zet je radio op MNM of ga er de optredens live volgen tussen 19u en 21u. Ook Witloof Bay kwam langs en bracht er Baby One More Time van Britney Spears in een volledige a capella gezongen versie.
lees meer
22.03.11 . ArmeniŽ: Emmy - Boom Boom (Video + Songtekst)
Emmy treedt voor ArmeniŽ als vierde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Armeense inzending voor DŁsseldorf heet Boom Boom en werd geschreven door Hayk Harutyunyan, Hayk Hovhannisyan en Sosi Khanikyan. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Boom Boom.
lees meer
22.03.11 . Video . Interview met Witloof Bay op Eurovision.tv
In een interview met Eurovision.tv vertellen de leden van Witloof Bay over hun overwinning in de Belgische nationale finale en hun voorbereidingen op het Eurovisie Songfestival 2011. Daarnaast zingen ze hun inzending With Love Baby en imiteert leadzanger Nicolas Dorian Baby One More Time van Britney Spears.
lees meer
21.03.11 . AlbaniŽ: Aurela GaÁe - Feel The Passion (Video + Tekst)
Aurela GaÁe treedt voor AlbaniŽ als derde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Albanese inzending voor DŁsseldorf heet Feel The Passion en werd geschreven door Shpetim Saraci en Sokol Marsi. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Feel The Passion.
lees meer
20.03.11 . Noorwegen: Stella Mwangi - Haba Haba (Video + Tekst)
Stella Mwangi treedt voor Noorwegen als tweede aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Noorse inzending voor DŁsseldorf heet Haba Haba en werd door Big City, Beyond51 en Stella Mwangi zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Haba Haba.
lees meer
19.03.11 . Polen: Magdalena Tul - Jestem (Video + Songtekst)
Magdalena Tul treedt voor Polen als eerste aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Poolse inzending voor DŁsseldorf heet Jestem en werd door Magdalena Tul zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Jestem.
lees meer
16.03.11 . Video . Idool 2011 finalisten - More To Me (Videoclip)
Vrijdag starten de Idool-liveshows met Maureen Vanherberghen, Nour Lahdo, Jonas Cole, Astrid Wittevrongel, Gregory Van Walle, Juan-Manuel Palomo, Falko De Bolster, Kristof De Cleyn, Alyssa Luypaert, Kato Callebaut, Kevin Kayirangwa, Devon Vancuyl, Dennis De Neyer, Lora Van Hooff en Saartje D'Haveloose.
lees meer
14.03.11 . Video . Glen Vella - One Life (Videoclip)
Vanavond stelde de Maltese omroep TVM haar officiŽle previewvideo voor het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf voor. De Maltese inzending getiteld One Life wordt gezongen door Glen Vella, de winnaar van Malta Eurosong 2011. Bekijk hieronder de Maltese videoclip.
lees meer
14.03.11 . Video . 3JS - Never Alone (Videoclip Songfestival 2011)
Vandaag dienden de delegaties uit de 43 deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival 2011 hun officiŽle videoclip in op de Heads of Delegation meeting in DŁsseldorf. Ook Nederland nam een videoclip op voor Never Alone, het nummer dat door de 3Js zal worden gezongen tijdens de tweede halve finale op 12 mei.
lees meer
13.03.11 . Video . Ell & Nikki - Running Scared (Azerbeidzjan)
Ell & Nikki vertegenwoordigen Azerbeidzjan op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Running Scared. Eldar Qasımov en Nigar Camal namen in februari afzonderlijk deel aan de nationale finale in Azerbeidzjan, maar de jury stelde koos hen als duo uit voor DŁsseldorf.
lees meer
12.03.11 . Video . Eric Saade - Popular (Zweden Songfestival 2011)
Eric Saade vertegenwoordigt Zweden op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf met het nummer Popular, geschreven door Fredrik Kempe. Saade won vlot de televoting. Bij de internationale jury's scoorde maar net iets beter dan Danny Saucedo met In The Club en Sanna Nielsen met I'm In Love.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!