Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
07.04.11 . Bosnië: Dino Merlin - Love In Rewind (Video + Tekst)
Dino Merlin treedt voor Bosnië & Herzegovina als eerste aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Bosnische inzending voor Düsseldorf heet Love In Rewind en werd geschreven door Dino Merlin zelf. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Love In Rewind.
lees meer
06.04.11 . Griekenland: Loucas Yiorkas ft Stereo Mike (Songtekst)
Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike treedt voor Griekenland als negentiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Griekse inzending voor Düsseldorf Watch My Dance werd geschreven door Giannis Christodoulopoulos en Eleana Vrachali. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst.
lees meer
05.04.11 . Azerbeidzjan: Ell & Nikki - Running Scared (Songtekst)
Ell & Nikki treden voor Azerbeidzjan als achttiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Azeri inzending voor Düsseldorf heet Running Scared en werd geschreven door Stefan Örn, Sandra Bjurman en Iain Farquharson. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst van Running Scared.
lees meer
04.04.11 . Litouwen: Evelina Sašenko - C'est Ma Vie (Songtekst)
Evelina Sašenko treedt voor Litouwen als zeventiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Litouwse inzending voor Düsseldorf heet C'est Ma Vie en werd geschreven door Paulius Zdanavičius en Andrius Kairys. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van C'est Ma Vie.
lees meer
03.04.11 . Portugal: Homens Da Luta - Luta É Alegria (Songtekst)
Homens Da Luta treedt voor Portugal als zestiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Portugese inzending voor Düsseldorf heet Luta É Alegria en werd geschreven door Vasco Duarte en Jel. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Luta É Alegria.
lees meer
02.04.11 . Video . Hadise - Superman (Teaser nieuwe videoclip)
Op 11 april brengt Hadise in Turkije haar tweede Turkse album op de markt. Voor het nummer Superman, één van de songs op de cd, naam Hadise met Nihat Odabasi een videoclip. De teaser voor de clip werd dit weekend door Hadise via YouTube en Facebook gelanceerd. Bekijk hieronder een fragment uit de Superman clip.
lees meer
02.04.11 . Hongarije: Kati Wolf - What About My Dreams? (Tekst)
Kati Wolf treedt voor Hongarije als vijftiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Hongaarse inzending voor Düsseldorf heet What About My Dreams? en werd geschreven door Viktor Rakonczai, Gergő Rácz, Péter Geszti en Johnny K. Palmer. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst.
lees meer
01.04.11 . IJsland: Sjonni's Friends - Coming Home (Video + Tekst)
Sjonni's Friends treedt voor IJsland als veertiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De IJslandse inzending voor Düsseldorf heet Coming Home en werd geschreven door Thorunn Clausen en de overleden Sigurjon 'Sjonni' Brink. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst van Coming Home.
lees meer
31.03.11 . Kroatië: Daria Kinzer - Celebrate (Video + Songtekst)
Daria Kinzer treedt voor Kroatië als dertiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Kroatische inzending voor Düsseldorf heet Celebrate en werd geschreven door Boris Djurdjevic en Marina Mudrinić. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Celebrate.
lees meer
30.03.11 . San Marino: Senit - Stand By (Video + Songtekst)
Senit Zadik treedt voor San Marino als twaalfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De San Marinese inzending voor Düsseldorf heet Stand By en werd geschreven door Radiosa Romani. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Stand By.
lees meer
29.03.11 . Malta: Glen Vella - One Life (Video + Songtekst)
Glen Vella treedt voor Malta als elfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Maltese inzending voor Düsseldorf heet One Life en werd geschreven door Paul Giordimaina en Fleur Balzan. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van One Life.
lees meer
28.03.11 . Finland: Paradise Oskar - Da Da Dam (Video + Tekst)
Paradise Oskar treedt voor Finland als tiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Finse inzending voor Düsseldorf heet Da Da Dam en werd geschreven door Axel Ehnström. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Da Da Dam.
lees meer
27.03.11 . Georgië: Eldrine - One More Day (Video + Songtekst)
Eldrine treedt voor Georgië als negende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Georgische inzending voor Düsseldorf heet One More Day en werd geschreven door DJ BE$$, DJ Rock en Mikheil Chelidze. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van One More Day.
lees meer
26.03.11 . Zwitserland: Anna Rossinelli - In Love For A While
Anna Rossinelli treedt voor Zwitserland als achtste aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Zwitserse inzending voor Düsseldorf heet In Love For A While en werd geschreven door David Klein. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van In Love For A While.
lees meer
25.03.11 . Rusland: Alex Sparrow - Get You (Video + Songtekst)
Alex Sparrow treedt voor Rusland als zevende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Russische inzending voor Düsseldorf heet Get You en werd geschreven door Alexej Vorobjov, RedOne, AJ Junior, Bilal "The Chef" en Eric Sanicola. Bekijk hieronder de previewvideo en tekst van Get You.
lees meer
24.03.11 . Servië: Nina - Čaroban (Video + Songtekst)
Nina (Danica Radojčić) treedt voor Servië als zesde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Servische inzending voor Düsseldorf heet Čaroban en werd geschreven door Kristina Kovač. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Čaroban.
lees meer
23.03.11 . Turkije: Yüksek Sadakat - Live It Up (Video + Tekst)
Yüksek Sadakat treedt voor Turkije als vijfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Turkse inzending voor Düsseldorf heet Live It Up en werd geschreven door Kutlu Özmakinaci en Ergün Arsal. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Live It Up.
lees meer
22.03.11 . Video . Witloof Bay - Baby One More Time (A capella)
Deze week is 't Archief in Leuven een heus 90's café waar Thibaut Renard artiesten van vroeger en nu ontvangt! Zet je radio op MNM of ga er de optredens live volgen tussen 19u en 21u. Ook Witloof Bay kwam langs en bracht er Baby One More Time van Britney Spears in een volledige a capella gezongen versie.
lees meer
22.03.11 . Armenië: Emmy - Boom Boom (Video + Songtekst)
Emmy treedt voor Armenië als vierde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Armeense inzending voor Düsseldorf heet Boom Boom en werd geschreven door Hayk Harutyunyan, Hayk Hovhannisyan en Sosi Khanikyan. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Boom Boom.
lees meer
22.03.11 . Video . Interview met Witloof Bay op Eurovision.tv
In een interview met Eurovision.tv vertellen de leden van Witloof Bay over hun overwinning in de Belgische nationale finale en hun voorbereidingen op het Eurovisie Songfestival 2011. Daarnaast zingen ze hun inzending With Love Baby en imiteert leadzanger Nicolas Dorian Baby One More Time van Britney Spears.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!