Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
03.05.11 . Repetitievideo . Dino Merlin - Love In Rewind (Bosnië)
Bosnië & Herzegovina was vanmorgen het eerste van de negentien deelnemende landen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 dat repeteerde in de Düsseldorf Arena. Dino Merlin en zijn band brengen Love In Rewind. Bekijk hieronder de eerste Bosnische repetitie.
lees meer
02.05.11 . Video . 3JS per boot naar eerste repetitie in Düsseldorf
Ook de Nederlandse kandidaten de 3JS repeteren dinsdag voor het eerst hun lied Never Alone op het podium van het Eurovisie Songfestival in de Düsseldorf Arena. De 3JS vertrokken maandag per boot vanuit Volendam richting Düsseldorf, waar ze om 11u20 verwacht worden voor hun eerste repetitie.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Ell & Nikki - Running Scared
Ell & Nikki vertegenwoordigen Azerbeidzjan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vandaag repeteerden ze voor het eerst in de Düsseldorf Arena. Op het podium worden Ell & Nikki bijgestaan door vier achtergrondzangeressen. Bekijk hieronder de eerste repetitie van Running Scared.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike
Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike is de Griekse act in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. De Grieken repeteerden vandaag voor het eerst hun nummer Watch My Dance op het podium in de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de eerste repetitie van Griekenland.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Homens Da Luta - A Luta E Alegria
Homens Da Luta zingt voor Portugal het protestlied A Luta E Alegria in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De zes leden van de groep tonen protestborden met daarop hun slogan in verschillende Europese talen. Bekijk hieronder de eerste Portugese repetitie in de Düsseldorf Arena.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Evelina Sašenko - C'est Ma Vie
Evelina Sašenko vertegenwoordigt Litouwen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Vandaag repeteerde ze voor de eerste keer haar Engelstalige nummer met een deels in het Frans gezongen refrein C'est Ma Vie op het podium in de Düsseldorf Arena.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Kati Wolf - What About My Dreams
What About My Dreams is het vijftiende liedje in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011, gezongen door één van de fanfavorieten, Kati Wolf uit Hongarije. Kati Wolf wordt op het podium in de Düsseldorf Arena geflankeerd door drie dansers en twee achtergrondzangeressen.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Sjonni's Friends - Coming Home
Sjonni's Friends vertegenwoordigen IJsland als veertiende in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vanochtend repeteerden Sjonni's Friends het nummer Coming Home ter ere van de overleden zanger en componist van het nummer voor het eerst in de Düsseldorf Arena.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Daria Kinzer - Celebrate (Kroatië)
Daria Kinzer uit Kroatië treedt als dertiende op in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Daria repeteerde haar nummer Celebrate vanochtend voor het eerst op het songfestivalpodium in de Düsseldorf Arena begeleid door een DJ en vier achtergrondzangeressen.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Senit - Stand By (San Marino)
San Marino treedt al twaalfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. San Marino wordt in Düsseldorf vertegenwoordigd door Senit. Versterkt door twee gitaristen en een driekoppig achtergrondkoortje repeteerde Senit haar nummer Stand By vanmorgen voor het eerst.
lees meer
02.05.11 . Repetitievideo . Glen Vella - One Life (Malta)
Glen Vella uit Malta treedt als elfde op tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Maltese zanger repeteerde zijn nummer One Life vanochtend voor het eerst op het podium in de Düsseldorf Arena, bijgestaan door drie achtergrondzangeressen met zonnebril en twee dansers.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Paradise Oskar - Da Da Dam (Finland)
Paradise Oskar uit Finland is de tiende en laatste kandidaat die op de eerste repetitiedag zijn nummer voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 mocht repeteren. Met Da Da Dam doet Paradise Oskar terugdenken aan Tom Dice, die vorig jaar hoog scoorde met Me And My Guitar.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Eldrine - One More Day (Georgië)
Eldrine uit Georgië treedt als negende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De groep repeteerde hun rocknummer One More Day vandaag voor het eerst op het podium van de Düsseldorf Arena. Bekijk hieronder de beelden van de eerste Georgische repetitie.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Anna Rossinelli - In Love For A While
Anna Rossinelli uit Zwitserland staat als achtste op het podium tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Vergezeld door haar twee muzikanten brengt ze het nummer In Love For A While. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de Zwitserse inzending in de Düsseldorf Arena.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Alexey Vorobyov - Get You (Rusland)
Alexey Vorobyov is de zevende artiest op het podium tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Russische inzending Get You wordt vocaal ondersteund door twee Zweedse backings: Britta Bergström, die ook achter Kate Ryan stond in Athene, en Henrik Rongedahl.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Nina - Čaroban (Servië)
Servië is het zesde van negentien landen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Servische zangeres Nina wordt op het podium in de Düsseldorf Arena vergezeld door drie achtergrondzangeressen. Bekijk hieronder de eerste repetitie van de Servische inzending Čaroban.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Yüksek Sadakat - Live It Up (Turkije)
Yüksek Sadakat treedt als vijfde op in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf en repeteerde de Turkse inzending Live It Up vanochtend voor het eerst in de Düsseldorf Arena. De Turkse rockgroep wordt vergezeld door een danseres in een bolvormige kooi.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Emmy - Boom Boom (Armenië)
De vierde kandidate in de eerste halve finale - Emmy uit Armenië - maakt haar opwachting in een reuze bokshandschoen. Boom Boom is de titel van de Armeense inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011. Tijdens haar act vormen vier dansers een boksring rond de zangeres. Een extra zangeres ondersteunt Emmy.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Aurela Gaçe - Feel The Passion (Alb)
Aurela Gaçe is de derde kandidate in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Aurela vertegenwoordigt Albanië met het nummer Feel The Passion. Ze wordt op het podium vergezeld door een gitarist, een drummer en drie backing vocalisten. Bekijk hieronder haar eerste repetitie in Düsseldorf.
lees meer
01.05.11 . Repetitievideo . Stella Mwangi - Haba Haba (Noorwegen)
Stella Mwangi uit Noorwegen zingt als tweede in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. In een gouden jurkje en vergezeld door vijf backing vocalisten in rode outfits repeteerde Stella de Noorse inzending Haba Haba vanochtend voor het eerst op het podium in de Düsseldorf Arena.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!