Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
30.04.11 . Video . Magdalena Tul (Interview in Amsterdam)
Magdalena Tul vertegenwoordigt Polen op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf. Eerder deze maand kwam ze de Poolse inzending Jestem promoten op Eurovision In Concert in Amsterdam. Bekijk hieronder de beelden van haar optreden en het interview dat ze gaf aan Eurovision.tv.
lees meer
29.04.11 . SloveniŽ: Maja Keuc - No One (Video + Songtekst)
Maja Keuc treedt voor SloveniŽ als dertiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Slovenische inzending voor DŁsseldorf heet No One en werd geschreven door Matjaě Vlaöič en Uröa Vlaöič. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van No One.
lees meer
28.04.11 . IsraŽl: Dana International - Ding Dong (Video + Tekst)
Dana International treedt voor IsraŽl als twaalfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De IsraŽlische inzending voor DŁsseldorf heet Ding Dong en werd door Dana International zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Ding Dong.
lees meer
27.04.11 . MacedoniŽ: Vlatko Ilievski - Rusinka (Video + Tekst)
Vlatko Ilievski treedt voor MacedoniŽ als elfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Macedonische inzending voor DŁsseldorf Rusinka werd geschreven door Grigor Koprov, Vladimir Dojchinovski, Marko Marinkovikj-Slatkaristika en Jovan Jovanov. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst.
lees meer
26.04.11 . Bulgarije: Poli Genova - Na Inat (Video + Songtekst)
Poli Genova treedt voor Bulgarije als tiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Bulgaarse inzending voor DŁsseldorf Na Inat werd geschreven door Sebastian Arman, David Bronner, Borislav Milanov en Poli Genova. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst.
lees meer
26.04.11 . Video . Danica 'Nina' Radojčić (Interview in Amsterdam)
Nina vertegenwoordig ServiŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Čaroban. Nina, die eigenlijk Danica Radojčić heet, kwam de Servische inzending eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
26.04.11 . Video . Kate Ryan - LoveLife (Anne's Vlaamse 10)
LoveLife, de nieuwe single van Kate Ryan, is deze week de hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen. Enkel Judas van Lady GaGa komt nog hoger binnen in de charts. Bekijk hieronder het optreden van Kate Ryan in Anne's Vlaamse 10 dat afgelopen zondag op VTM werd uitgezonden.
lees meer
26.04.11 . Cyprus: Christos Mylordos - San Aggelos S'Agapisa
Christos Mylordos treedt voor Cyprus als negende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Cypriotische inzending voor DŁsseldorf San Aggelos S'Agapisa werd geschreven door Andreas Anastasiou en Mihalis Antoniou. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst.
lees meer
25.04.11 . Zweden: Eric Saade - Popular (Video + Songtekst)
Eric Saade treedt voor Zweden als achtste aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Zweedse inzending voor DŁsseldorf heet Popular en werd geschreven door Fredrik Kempe. Bekijk hieronder de officiŽle Zweedse previewvideo en de songtekst van Popular.
lees meer
24.04.11 . Video . Witloof Bay, TWiiNS, Musiqq en Hotel FM in Gent
TWiiNS uit Slovakije, Musiqq uit Letland en Hotel FM uit RoemeniŽ stelden hun inzendingen I'm Still Alive, Angel in Disguise en Change zaterdag voor in Gent. Tijdens een boottochtje op de Gentse binnenwateren begeleidde Roxorloops van Witloof Bay de internationale gasten met beatbox.
lees meer
24.04.11 . Video . YŁksek Sadakat (Interview in Amsterdam)
De rockgroep YŁksek Sadakat vertegenwoordigt Turkije op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Live It Up. Dat kwam YŁksek Sadakat eerder deze maand promoten in Amsterdam en Volendam. Bekijk hieronder hun interview met Eurovision.tv en optreden op Eurovision In Concert 2011.
lees meer
23.04.11 . Video . Daria Kinzer (Interview in Volendam)
Daria Kinzer vertegenwoordigt KroatiŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf met Celebrate. Dat nummer kwam Daria eerder deze maand promoten in Amsterdam en Volendam. Bekijk hieronder het interview dat Daria aan Eurovision.tv gaf en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
22.04.11 . MoldaviŽ: Zdob și Zdub - So Lucky (Video + Songtekst)
Zdob și Zdub treedt voor MoldaviŽ als zevende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Moldavische inzending voor DŁsseldorf So Lucky werd geschreven door Mihai Gincu, Marc Elsner en Andy Schuman. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van So Lucky.
lees meer
22.04.11 . Video . Aurela GaÁe (Interview in Amsterdam)
Aurela GaÁe vertegenwoordigt AlbaniŽ op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Feel The Passion. Aurela kwam de Albanese inzending voor DŁsseldorf eerder deze maand promoten in Volendam en Amsterdam. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en beelden van Eurovision In Concert.
lees meer
21.04.11 . OekraÔne: Mika Newton - Angel (Video + Songtekst)
Mika Newton treedt voor OekraÔne als zesde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De OekraÔense inzending voor DŁsseldorf Angel werd geschreven door Ruslan Kvinta en Maryna Skomorohova. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Angel.
lees meer
21.04.11 . Video . Glen Vella (Interview in Amsterdam)
Glen Vella vertegenwoordigt Malta op het Eurovisie Songfestival 2011 met One Life. Glen kwam het nummer eerder deze maand promoten in Nederland. Bekijk hieronder zijn interview met Eurovision.tv en beelden van zijn optreden tijdens Eurovision In Concert 2011 in Amsterdam.
lees meer
20.04.11 . Video . Christos Mylordos (Interview in Amsterdam)
Christos Mylordos vertegenwoordigt Cyprus op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf. Christos kwam zijn nummer San Aggelos S' Agapisa eerder deze maand promoten in Amsterdam. Beelden van zijn optreden tijdens Eurovision In Concert en zijn interview met Eurovision.tv kan je hieronder bekijken.
lees meer
20.04.11 . Slovakije: TWiiNS - I'm Still Alive (Video + Songtekst)
TWiiNS treedt voor Slovakije als vijfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Slovaakse inzending voor DŁsseldorf I'm Still Alive werd geschreven door Bryan Todd, Sandra Nordstrom en Branislav Jancich. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van I'm Still Alive.
lees meer
20.04.11 . Video . Senit (Interview in Amsterdam)
Senit vertegenwoordigt San Marino op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf met het nummer Stand By. Senit kwam haar nummer promoten tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met de zangeres had en beelden van haar optreden tijdens het concert.
lees meer
19.04.11 . Video . Nadine Beiler (Interview in Amsterdam)
Nadine Beiler vertegenwoordigt Oostenrijk op het Eurovisie Songfestival 2011 met The Secret Is Love. Dat nummer kwam ze eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!