Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
19.04.11 . België: Witloof Bay - With Love Baby (Video + Tekst)
Witloof Bay treedt voor België als vierde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Belgische inzending voor Düsseldorf With Love Baby werd geschreven door Benoît Giaux en RoxorLoops. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van With Love Baby.
lees meer
19.04.11 . Video . Paradise Oskar (Interview in Amsterdam)
Paradise Oskar vertegenwoordigt Finland op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Da Da Dam. De Finse zanger kwam het nummer eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met Paradise Oskar had en zijn optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
18.04.11 . Nederland: 3JS - Never Alone (Video + Songtekst)
De 3JS treden voor Nederland als derde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Nederlandse inzending voor Düsseldorf Never Alone werd geschreven door Jaap Kwakman, Jan Dulles en Jaap de Witte. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Never Alone.
lees meer
18.04.11 . Oostenrijk: Nadine Beiler - The Secret Is Love (Tekst)
Nadine Beiler treedt voor Oostenrijk als tweede aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Oostenrijkse inzending voor Düsseldorf The Secret Is Love werd geschreven door Thomas Rabitsch en Nadine Beiler zelf. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van The Secret Is Love.
lees meer
18.04.11 . Video . Emmy (Interview in Volendam)
Emmy vertegenwoordigt Armenië op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Boom Boom dat ze eerder deze maand in Nederland ging promoten. Bekijk hieronder het interview dat ze aan Eurovision.tv gaf in Volendam en beelden van haar optreden op Eurovision In Concert in Amsterdam.
lees meer
17.04.11 . Video . Emmy, Alexey en Eric op Armenia Music Awards
Emmy uit Armenië, Alexey Vorobyov uit Rusland en Eric Saade uit Zweden traden dit weekend op tijdens de Armenia Music Awards. Ze stelden er hun inzendingen voor het Eurovisie Songfestival 2011 voor. Bekijk hieronder de optredens van Emmy met Boom Boom, Alexey Vorobyov met Get You en Eric Saade met Popular.
lees meer
17.04.11 . Video . Musiqq (Interview in Volendam)
Het Letse duo Musiqq vertegenwoordigt Letland op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Angel in Disguise. Marats Ogļezņevs en Emīls Balceris waren vorig weekend present in Volendam en Amsterdam om er hun inzending voor Düsseldorf te promoten. Eurovision.tv sprak met hen.
lees meer
17.04.11 . Video . Maja Keuc (Interview in Volendam)
Maja Keuc vertegenwoordigt Slovenië op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer No One dat ze tijdens het promoweekend in Volendam en Amsterdam kwam promoten. Maja wil Slovenië voor het eerst sinds lang weer in de finale brengen, vertelt ze in onderstaand interview met Eurovision.tv.
lees meer
16.04.11 . Video . Your Country Needs Blue vanavond op BBC One
Vanavond om 19u10 zendt BBC One Your Country Needs Blue uit. In deze special met Graham Norton zien we hoe Blue van hun nummer I Can het perfecte Songfestivalnummer maakt. Sir Cliff Richard, Lulu, Robbie Williams, Arlene Phillips, JLS, John Barrowman, Robin Gibb en David Arnold geven raad.
lees meer
16.04.11 . Video . De 3JS (Interview in Volendam)
De 3JS ontvingen afgelopen weekend hun concurrenten uit 21 landen in hun thuishaven Volendam. De 3JS vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Never Alone. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met de 3JS had in Volendam.
lees meer
16.04.11 . Video . Anastasiya Vinnikova (Interview in Amsterdam)
Anastasiya Vinnikova vertegenwoordigt Wit-Rusland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer I Love Belarus dat ze vorig weekend in Amsterdam kwam promoten. Bekijk hieronder het interview van Anastasiya met Eurovision.tv en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
16.04.11 . Video . Eric Saade - Popular (Videoclip)
De Zweedse vertegenwoordiger voor het Eurovisie Songfestival 2011 Eric Saade heeft een videoclip opgenomen voor de Zweedse inzending Popular. Bekijk de videoclip hieronder. Saade maakt momenteel promotie in Rusland met tv-optredens tijdens onder andere Star Academy en The Russian & Armenian Music Awards.
lees meer
15.04.11 . Video . Poli Genova (Interview in Amsterdam)
Poli Genova vertegenwoordigt Bulgarije op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Na Inat. Poli stelde haar nummer en band voor Düsseldorf voor tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Het interview met Eurovision.tv en beelden van het optreden in Club Air kan je hieronder bekijken.
lees meer
13.04.11 . Video . Anna Rossinelli (Interview in Amsterdam)
Anna Rossinelli vertegenwoordigt Zwitserland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met In Love For A While. Samen met haar twee muzikanten kwam Anna Rossinelli de Zwitserse inzending promoten tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Eurovision.tv sprak met haar.
lees meer
12.04.11 . Video . Kate Ryan - LoveLife (Videoclip)
Kate Ryan is helemaal klaar om de Europese hitlijsten te bestormen met haar nieuwe single LoveLife, de voorbode van haar komende album Electroshock. Kate nam de videoclip van LoveLife, de single die een sample van Narcotic van Liquido bevat, enkele weken geleden op in Berlijn.
lees meer
11.04.11 . Video . Eurovision In Concert 2011 - Alle optredens
21 landen stelden hun inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 zaterdag voor in Club Air in Amsterdam. Bekijk hieronder een samenvatting van alle optredens van onder andere Aurela Gaçe, Emmy, Nadine Beiler, Poli Genova, Anastasiya Vinnikova, Anna Rossinelli, Mika Newton, Glen Vella, Yüksek Sadakat en Blue.
lees meer
10.04.11 . Video . Grieken Loucas Yiorkas & Stereo Mike in Brussel
Voor ze naar Eurovision In Concert in Amsterdam afreisden, brachten Loucas Yiorkas en Stereo Mike een bezoek aan de Grieken in Brussel ter promotie van hun inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 Watch My Dance. Eurovision.tv was er bij en interviewde de kandidaten uit Griekenland.
lees meer
07.04.11 . Bosnië: Dino Merlin - Love In Rewind (Video + Tekst)
Dino Merlin treedt voor Bosnië & Herzegovina als eerste aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Bosnische inzending voor Düsseldorf heet Love In Rewind en werd geschreven door Dino Merlin zelf. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Love In Rewind.
lees meer
06.04.11 . Griekenland: Loucas Yiorkas ft Stereo Mike (Songtekst)
Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike treedt voor Griekenland als negentiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Griekse inzending voor Düsseldorf Watch My Dance werd geschreven door Giannis Christodoulopoulos en Eleana Vrachali. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst.
lees meer
05.04.11 . Azerbeidzjan: Ell & Nikki - Running Scared (Songtekst)
Ell & Nikki treden voor Azerbeidzjan als achttiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Azeri inzending voor Düsseldorf heet Running Scared en werd geschreven door Stefan Örn, Sandra Bjurman en Iain Farquharson. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst van Running Scared.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!