Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
01.05.11 . Repetitievideo . Magdalena Tul - Jestem (Polen)
Magdalena Tul opende de eerste repetitiedag in de Düsseldorf Arena. Magdalena vertegenwoordigt Polen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Jestem. Op het podium wordt ze geflankeerd door vier danseressen waarvan er twee samen met een derde zanger de backings verzorgen.
lees meer
01.05.11 . Video . Welkom in de Düsseldorf Arena!
Vandaag gaat het Eurovisie Songfestival 2011 definitief van start. Vanaf 10u repeteren de eerste artiesten op het podium in de Düsseldorf Arena. Gisteren werd het perscentrum naast de Düsseldorf Arena geopend. In onderstaande video nemen we alvast een kijkje in het perscentrum.
lees meer
30.04.11 . Letland: Musiqq - Angel In Disguise (Video + Songtekst)
Musiqq treedt voor Letland als zestiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Letse inzending voor Düsseldorf heet Angel In Disguise en werd geschreven door Marats Ogleznevs. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst van Angel In Disguise.
lees meer
30.04.11 . Video . Blue - I Can (Live in Paul O'Grady Live op ITV)
Blue hield gisteravond een kleine generale repetitie voor het Eurovisie Songfestival 2011. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe traden samen met hun twee backings live op tijdens de Paul O'Grady Live show op ITV. Bekijk hieronder hun live-uitvoering van hun Songfestivalnummer I Can.
lees meer
30.04.11 . Video . Eerste repetitiebeelden uit de Düsseldorf Arena
Morgen gaan de repetities voor het Eurovisie Songfestival 2011 van start. Ondertussen werd het podium, het geluid en de belichting in de Düsseldorf Arena reeds uitvoerig getest. Onderstaande video op de tonen van Rockefeller Street geeft al een duidelijk beeld van het podium en de indrukwekkende videomuur in Düsseldorf.
lees meer
30.04.11 . Estland: Getter Jaani - Rockefeller Street (Songtekst)
Getter Jaani treedt voor Estland als vijftiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Estische inzending voor Düsseldorf heet Rockefeller Street en werd geschreven door Sven Lõhmus. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst van Rockefeller Street.
lees meer
30.04.11 . Roemeniė: Hotel FM - Change (Video + Songtekst)
Hotel FM treedt voor Roemeniė als veertiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Roemeense inzending voor Düsseldorf heet Change en werd geschreven door Alexandra Ivan en Gabriel Băruţa. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst van Change.
lees meer
30.04.11 . Video . Magdalena Tul (Interview in Amsterdam)
Magdalena Tul vertegenwoordigt Polen op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Eerder deze maand kwam ze de Poolse inzending Jestem promoten op Eurovision In Concert in Amsterdam. Bekijk hieronder de beelden van haar optreden en het interview dat ze gaf aan Eurovision.tv.
lees meer
29.04.11 . Sloveniė: Maja Keuc - No One (Video + Songtekst)
Maja Keuc treedt voor Sloveniė als dertiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Slovenische inzending voor Düsseldorf heet No One en werd geschreven door Matjaž Vlašič en Urša Vlašič. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst van No One.
lees meer
28.04.11 . Israėl: Dana International - Ding Dong (Video + Tekst)
Dana International treedt voor Israėl als twaalfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Israėlische inzending voor Düsseldorf heet Ding Dong en werd door Dana International zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst van Ding Dong.
lees meer
27.04.11 . Macedoniė: Vlatko Ilievski - Rusinka (Video + Tekst)
Vlatko Ilievski treedt voor Macedoniė als elfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Macedonische inzending voor Düsseldorf Rusinka werd geschreven door Grigor Koprov, Vladimir Dojchinovski, Marko Marinkovikj-Slatkaristika en Jovan Jovanov. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst.
lees meer
26.04.11 . Bulgarije: Poli Genova - Na Inat (Video + Songtekst)
Poli Genova treedt voor Bulgarije als tiende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Bulgaarse inzending voor Düsseldorf Na Inat werd geschreven door Sebastian Arman, David Bronner, Borislav Milanov en Poli Genova. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst.
lees meer
26.04.11 . Video . Danica 'Nina' Radojčić (Interview in Amsterdam)
Nina vertegenwoordig Serviė op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Čaroban. Nina, die eigenlijk Danica Radojčić heet, kwam de Servische inzending eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
26.04.11 . Video . Kate Ryan - LoveLife (Anne's Vlaamse 10)
LoveLife, de nieuwe single van Kate Ryan, is deze week de hoogste nieuwkomer in de Ultratop 50 in Vlaanderen. Enkel Judas van Lady GaGa komt nog hoger binnen in de charts. Bekijk hieronder het optreden van Kate Ryan in Anne's Vlaamse 10 dat afgelopen zondag op VTM werd uitgezonden.
lees meer
26.04.11 . Cyprus: Christos Mylordos - San Aggelos S'Agapisa
Christos Mylordos treedt voor Cyprus als negende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Cypriotische inzending voor Düsseldorf San Aggelos S'Agapisa werd geschreven door Andreas Anastasiou en Mihalis Antoniou. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en de songtekst.
lees meer
25.04.11 . Zweden: Eric Saade - Popular (Video + Songtekst)
Eric Saade treedt voor Zweden als achtste aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Zweedse inzending voor Düsseldorf heet Popular en werd geschreven door Fredrik Kempe. Bekijk hieronder de officiėle Zweedse previewvideo en de songtekst van Popular.
lees meer
24.04.11 . Video . Witloof Bay, TWiiNS, Musiqq en Hotel FM in Gent
TWiiNS uit Slovakije, Musiqq uit Letland en Hotel FM uit Roemeniė stelden hun inzendingen I'm Still Alive, Angel in Disguise en Change zaterdag voor in Gent. Tijdens een boottochtje op de Gentse binnenwateren begeleidde Roxorloops van Witloof Bay de internationale gasten met beatbox.
lees meer
24.04.11 . Video . Yüksek Sadakat (Interview in Amsterdam)
De rockgroep Yüksek Sadakat vertegenwoordigt Turkije op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Live It Up. Dat kwam Yüksek Sadakat eerder deze maand promoten in Amsterdam en Volendam. Bekijk hieronder hun interview met Eurovision.tv en optreden op Eurovision In Concert 2011.
lees meer
23.04.11 . Video . Daria Kinzer (Interview in Volendam)
Daria Kinzer vertegenwoordigt Kroatiė op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met Celebrate. Dat nummer kwam Daria eerder deze maand promoten in Amsterdam en Volendam. Bekijk hieronder het interview dat Daria aan Eurovision.tv gaf en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
22.04.11 . Moldaviė: Zdob și Zdub - So Lucky (Video + Songtekst)
Zdob și Zdub treedt voor Moldaviė als zevende aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Moldavische inzending voor Düsseldorf So Lucky werd geschreven door Mihai Gincu, Marc Elsner en Andy Schuman. Bekijk hieronder de officiėle previewvideo en songtekst van So Lucky.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!