Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
09.05.17 . Video . Reactie Blanche: 'Het was verschrikkelijk'
Op de persconferentie na afloop van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev bekende Blanche dat ze het verschrikkelijk vond om tot het allerlaatste moment te moeten wachten om te horen of ze naar de finale mocht of niet. Per loting trok Blanche een positie in de tweede helft van de finale op zaterdag.
lees meer
09.05.17 . LIVE STREAM . Persconferentie winnaars halve finale 1
Meteen na de live uitzending van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 geven de tien gekwalificeerde landen een persconferentie in Kiev. Daarop wordt ook hun startvolgorde voor de grote finale van zaterdag geloot. De persconferentie wordt live uitgezonden. Die kan je hieronder bekijken.
lees meer
09.05.17 . Video . Blanche - City Lights (Live op Songfestival HF 1)
Blanche trad als vijfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Blanche zong het door Pierre Dumoulin geschreven nummer City Lights. Nadat de witte jurk met zilveren vlinders op veel kritiek werd onthaald, koos Blanche voor een andere zwarte jurk van Johanne Riss. Bekijk hieronder het optreden van de Belgische inzending.
lees meer
09.05.17 . LIVE STREAM . Eurovisie Songfestival 2017 - Halve Finale 1
Vanavond om 21u00 vindt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 plaats in het International Exhibition Centre in Kiev. De show wordt gepresenteerd door Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk en Timur Miroshnychenko. BelgiŽ wordt vertegenwoordigd door Blanche met het lied City Lights. Bekijk de show via onderstaande live stream.
lees meer
08.05.17 . Video . Redt zwarte jurk Blanche uit de gevarenzone?
Vanmiddag vond de eerste generale repetitie voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 plaats in Kiev. Blanche verscheen op het podium in een zwarte jurk, nadat haar eerdere keuze voor een witte jurk vorige kritisch werd onthaald. Bekijk hieronder de eerste generale repetitie van City Lights.
lees meer
07.05.17 . Live . Openingsceremonie Eurovisie Songfestival 2017
Om 16 uur deze namiddag vindt de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival 2017 plaats in het Mariinskipaleis in Kiev, OekraÔne. Alle 42 deelnemende landen en de presentatoren van de show zullen op de rode loper worden verwelkomd om de pers te woord te staan. Hieronder kan je de uitzending van de openingsceremonie live bekijken.
lees meer
07.05.17 . Video . Alma - Requiem (Repetitie Frankrijk)
Zangeres Alma - Alexandra Maquet - vertegenwoordigt Frankrijk in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Alma en haar nummer Requiem werden intern geselecteerd door de Franse delegatieleider Edoardo Grassi. Op het podium in Kiev komt ook het Franse symbool bij uitstek - de Eiffeltoren - prominent in beeld. Bekijk hieronder de repetitie.
lees meer
07.05.17 . Video . Lucie Jones - Never Give Up On You (Repetitie Verenigd Koninkrijk)
Het Verenigd Koninkrijk wordt in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 vertegenwoordigd door Lucie Jones met het nummer Never Give Up On You. Lucie Jones raakte bekend via deelname aan The X Factor en won het ticket naar Kiev na het winnen van de Britse nationale finale. Bekijk hieronder de repetitie van Lucie Jones in Kiev.
lees meer
07.05.17 . Video . Levina - Perfect Life (Repetitie Duitsland)
Isabella Levina Lueen vertegenwoordigt Duitsland in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Haar nummer Perfect Life dat start als Titanium van David Guetta & Sia en pas later origineel wordt, werd gekozen uit twee nummers tijdens de Duitse nationale finale eerder dit jaar. Bekijk hieronder de repetitiebeelden van Duitsland in Kiev.
lees meer
07.05.17 . Video . Manel Navarro - Do It For Your Lover (Repetitie Spanje)
Spanje neemt dit jaar deel aan de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 met Manel Navarro en het lied Do It For Your Lover. Manel bereikte Kiev na het winnen van een tumultueuze nationale finale waarin hij - zo wordt beweerd - niet helemaal fair zijn rivale Mirela versloeg. Bekijk hieronder de Spaanse repetitie in Kiev.
lees meer
07.05.17 . Video . Francesco Gabbani - Occidentali's Karma (Repetitie ItaliŽ)
Francesco Gabbani is de grote favoriet om het Eurovisie Songfestival 2017 te winnen. Sinds hij het Festival di Sanremo 2017 won, staat hij op 1 genoteerd bij de bookmakers en de videoclip van Occidentali's Karma werd meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. Bekijk hieronder de beelden van de repetitie van ItaliŽ voor de finale in Kiev.
lees meer
07.05.17 . Video . O.Torvald - Time (Repetitie OekraÔne)
Dankzij de overwinning van Jamala met het nummer 1944, vorig jaar op het Eurovisie Songfestival 2016 in Stockholm, mag OekraÔne dit jaar het festival in Kiev organiseren en is het land rechtstreeks geplaatst voor de finale. OekraÔne wordt vertegenzoordigd door O.Torvald met het nummer Time. Bekijk hieronder de officiŽle repetitiebeelden.
lees meer
06.05.17 . Video . TV-beelden OG3NE op Songfestival vrijgegeven
Nederland repeteerde vandaag voor de tweede keer op het podium van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev. OG3NE - de zussen Lisa, Amy en Shelley Vol - treden op donderdag 11 mei als zesde aan in de tweede halve finale met het nummer Lights and Shadows, geschreven door hun vader Rick Vol en Rory de Kievit, de vriend van Shelley Vol.
lees meer
04.05.17 . Video . TV-beelden Blanche op Songfestival vrijgegeven
Voor het eerste geeft de EBU de echte tv-beelden van de repetities voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival vrij. Van alle kandidaten verschijnt er een fragment van ongeveer 30 seconden online op het Eurovision Song Contest YouTube-kanaal. Hieronder kan je de tv-beelden van de tweede repetitie van Blanche bekijken.
lees meer
04.05.17 . Video . Blanche - City Lights (Tweede repetitie in Kiev)
Vanochtend repeteerde Blanche haar nummer City Lights voor de tweede maal op het podium van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev. Blanche onthulde ook het lange, witte kleed met zilveren sterren dat ze samen met de Belgische ontwerpster Johanne Riss ontwierp en dat ze ook op dinsdag 9 mei in de eerste halve finale zal dragen.
lees meer
02.05.17 . Video . OG3NE - Lights and Shadows (Eerste repetitie)
Nederland repeteerde vandaag voor het eerst op het podium van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev. OG3NE - de zussen Lisa, Amy en Shelley Vol - treden op donderdag 11 mei als zesde aan in de tweede halve finale met het nummer Lights and Shadows, geschreven door hun vader Rick Vol en Rory de Kievit, de vriend van Shelley Vol.
lees meer
30.04.17 . Video . Blanche - City Lights (Eerste repetitie in Kiev)
Vanmiddag repeteerde Blanche voor het eerst op het podium van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev. De jurk die Blanche ontwierp samen met de Belgische ontwerpster Johanne Riss, bleef nog even in de kast hangen. Voorlopig kon Blanche nog niet overtuigen met haar act. Op dinsdag 9 mei treedt Blanche als vijfde aan in de eerste halve finale.
lees meer
20.04.17 . Video . Blanche - City Lights (Akoestisch in Vlaanderen)
City Lights van Blanche is reeds een hit in de Ultratop in Vlaanderen en die hit kan alleen nog maar groter worden na een mega promotour langs de Vlaamse radio- en tv-zenders. Blanche zong een akoestische versie van City Lights bij Van Gils & Gasten op Eťn, bij Radio 2, bij Maarten & Dorothee op Q Music, bij Raf & Rani op Joe en bij MNM.
lees meer
19.04.17 . Video . Blanche - City Lights (Live The Voice Belgique)
Op 18 april maakte Blanche haar opwachting in de halve finale van The Voice Belgique op RTBF. Blanche - toen nog gewoon Ellie Delvaux - nam zelf deel aan het vijfde seizoen van The Voice en bereikte toen de de halve finale. Bekijk hieronder het optreden van City Lights, waarbij Blanche wordt vergezeld door twee zangeressen/danseressen.
lees meer
17.04.17 . Video . Blanche - City Lights (Live in Madrid)
Ook in de Spaanse hoofdstad Madrid werd er een Eurovision Pre-Party georganiseed. De Belgische kandidate voor Kiev, Blanche, was een van de tientallen artiesten die er op 15 april hun inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 kwamen voorstellen aan de fans. Hoe City Lights in Spanje werd onthaald, kan je hieronder bekijken.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!