Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
04.04.11 . Litouwen: Evelina Saöenko - C'est Ma Vie (Songtekst)
Evelina Saöenko treedt voor Litouwen als zeventiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Litouwse inzending voor DŁsseldorf heet C'est Ma Vie en werd geschreven door Paulius Zdanavičius en Andrius Kairys. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van C'est Ma Vie.
lees meer
03.04.11 . Portugal: Homens Da Luta - Luta … Alegria (Songtekst)
Homens Da Luta treedt voor Portugal als zestiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Portugese inzending voor DŁsseldorf heet Luta … Alegria en werd geschreven door Vasco Duarte en Jel. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Luta … Alegria.
lees meer
02.04.11 . Video . Hadise - Superman (Teaser nieuwe videoclip)
Op 11 april brengt Hadise in Turkije haar tweede Turkse album op de markt. Voor het nummer Superman, ťťn van de songs op de cd, naam Hadise met Nihat Odabasi een videoclip. De teaser voor de clip werd dit weekend door Hadise via YouTube en Facebook gelanceerd. Bekijk hieronder een fragment uit de Superman clip.
lees meer
02.04.11 . Hongarije: Kati Wolf - What About My Dreams? (Tekst)
Kati Wolf treedt voor Hongarije als vijftiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Hongaarse inzending voor DŁsseldorf heet What About My Dreams? en werd geschreven door Viktor Rakonczai, Gergő RŠcz, Pťter Geszti en Johnny K. Palmer. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst.
lees meer
01.04.11 . IJsland: Sjonni's Friends - Coming Home (Video + Tekst)
Sjonni's Friends treedt voor IJsland als veertiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De IJslandse inzending voor DŁsseldorf heet Coming Home en werd geschreven door Thorunn Clausen en de overleden Sigurjon 'Sjonni' Brink. Bekijk hieronder de previewvideo en songtekst van Coming Home.
lees meer
31.03.11 . KroatiŽ: Daria Kinzer - Celebrate (Video + Songtekst)
Daria Kinzer treedt voor KroatiŽ als dertiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Kroatische inzending voor DŁsseldorf heet Celebrate en werd geschreven door Boris Djurdjevic en Marina Mudrinić. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Celebrate.
lees meer
30.03.11 . San Marino: Senit - Stand By (Video + Songtekst)
Senit Zadik treedt voor San Marino als twaalfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De San Marinese inzending voor DŁsseldorf heet Stand By en werd geschreven door Radiosa Romani. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Stand By.
lees meer
29.03.11 . Malta: Glen Vella - One Life (Video + Songtekst)
Glen Vella treedt voor Malta als elfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Maltese inzending voor DŁsseldorf heet One Life en werd geschreven door Paul Giordimaina en Fleur Balzan. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van One Life.
lees meer
28.03.11 . Finland: Paradise Oskar - Da Da Dam (Video + Tekst)
Paradise Oskar treedt voor Finland als tiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Finse inzending voor DŁsseldorf heet Da Da Dam en werd geschreven door Axel EhnstrŲm. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Da Da Dam.
lees meer
27.03.11 . GeorgiŽ: Eldrine - One More Day (Video + Songtekst)
Eldrine treedt voor GeorgiŽ als negende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Georgische inzending voor DŁsseldorf heet One More Day en werd geschreven door DJ BE$$, DJ Rock en Mikheil Chelidze. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van One More Day.
lees meer
26.03.11 . Zwitserland: Anna Rossinelli - In Love For A While
Anna Rossinelli treedt voor Zwitserland als achtste aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Zwitserse inzending voor DŁsseldorf heet In Love For A While en werd geschreven door David Klein. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van In Love For A While.
lees meer
25.03.11 . Rusland: Alex Sparrow - Get You (Video + Songtekst)
Alex Sparrow treedt voor Rusland als zevende aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Russische inzending voor DŁsseldorf heet Get You en werd geschreven door Alexej Vorobjov, RedOne, AJ Junior, Bilal "The Chef" en Eric Sanicola. Bekijk hieronder de previewvideo en tekst van Get You.
lees meer
24.03.11 . ServiŽ: Nina - Čaroban (Video + Songtekst)
Nina (Danica Radojčić) treedt voor ServiŽ als zesde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Servische inzending voor DŁsseldorf heet Čaroban en werd geschreven door Kristina Kovač. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Čaroban.
lees meer
23.03.11 . Turkije: YŁksek Sadakat - Live It Up (Video + Tekst)
YŁksek Sadakat treedt voor Turkije als vijfde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Turkse inzending voor DŁsseldorf heet Live It Up en werd geschreven door Kutlu ÷zmakinaci en ErgŁn Arsal. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Live It Up.
lees meer
22.03.11 . Video . Witloof Bay - Baby One More Time (A capella)
Deze week is 't Archief in Leuven een heus 90's cafť waar Thibaut Renard artiesten van vroeger en nu ontvangt! Zet je radio op MNM of ga er de optredens live volgen tussen 19u en 21u. Ook Witloof Bay kwam langs en bracht er Baby One More Time van Britney Spears in een volledige a capella gezongen versie.
lees meer
22.03.11 . ArmeniŽ: Emmy - Boom Boom (Video + Songtekst)
Emmy treedt voor ArmeniŽ als vierde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Armeense inzending voor DŁsseldorf heet Boom Boom en werd geschreven door Hayk Harutyunyan, Hayk Hovhannisyan en Sosi Khanikyan. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en songtekst van Boom Boom.
lees meer
22.03.11 . Video . Interview met Witloof Bay op Eurovision.tv
In een interview met Eurovision.tv vertellen de leden van Witloof Bay over hun overwinning in de Belgische nationale finale en hun voorbereidingen op het Eurovisie Songfestival 2011. Daarnaast zingen ze hun inzending With Love Baby en imiteert leadzanger Nicolas Dorian Baby One More Time van Britney Spears.
lees meer
21.03.11 . AlbaniŽ: Aurela GaÁe - Feel The Passion (Video + Tekst)
Aurela GaÁe treedt voor AlbaniŽ als derde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Albanese inzending voor DŁsseldorf heet Feel The Passion en werd geschreven door Shpetim Saraci en Sokol Marsi. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Feel The Passion.
lees meer
20.03.11 . Noorwegen: Stella Mwangi - Haba Haba (Video + Tekst)
Stella Mwangi treedt voor Noorwegen als tweede aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Noorse inzending voor DŁsseldorf heet Haba Haba en werd door Big City, Beyond51 en Stella Mwangi zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Haba Haba.
lees meer
19.03.11 . Polen: Magdalena Tul - Jestem (Video + Songtekst)
Magdalena Tul treedt voor Polen als eerste aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Poolse inzending voor DŁsseldorf heet Jestem en werd door Magdalena Tul zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiŽle previewvideo en de songtekst van Jestem.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!