Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
22.04.11 . Video . Aurela Gaçe (Interview in Amsterdam)
Aurela Gaçe vertegenwoordigt Albanië op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Feel The Passion. Aurela kwam de Albanese inzending voor Düsseldorf eerder deze maand promoten in Volendam en Amsterdam. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en beelden van Eurovision In Concert.
lees meer
21.04.11 . Oekraïne: Mika Newton - Angel (Video + Songtekst)
Mika Newton treedt voor Oekraïne als zesde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Oekraïense inzending voor Düsseldorf Angel werd geschreven door Ruslan Kvinta en Maryna Skomorohova. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van Angel.
lees meer
21.04.11 . Video . Glen Vella (Interview in Amsterdam)
Glen Vella vertegenwoordigt Malta op het Eurovisie Songfestival 2011 met One Life. Glen kwam het nummer eerder deze maand promoten in Nederland. Bekijk hieronder zijn interview met Eurovision.tv en beelden van zijn optreden tijdens Eurovision In Concert 2011 in Amsterdam.
lees meer
20.04.11 . Video . Christos Mylordos (Interview in Amsterdam)
Christos Mylordos vertegenwoordigt Cyprus op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Christos kwam zijn nummer San Aggelos S' Agapisa eerder deze maand promoten in Amsterdam. Beelden van zijn optreden tijdens Eurovision In Concert en zijn interview met Eurovision.tv kan je hieronder bekijken.
lees meer
20.04.11 . Slovakije: TWiiNS - I'm Still Alive (Video + Songtekst)
TWiiNS treedt voor Slovakije als vijfde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Slovaakse inzending voor Düsseldorf I'm Still Alive werd geschreven door Bryan Todd, Sandra Nordstrom en Branislav Jancich. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en songtekst van I'm Still Alive.
lees meer
20.04.11 . Video . Senit (Interview in Amsterdam)
Senit vertegenwoordigt San Marino op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Stand By. Senit kwam haar nummer promoten tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met de zangeres had en beelden van haar optreden tijdens het concert.
lees meer
19.04.11 . Video . Nadine Beiler (Interview in Amsterdam)
Nadine Beiler vertegenwoordigt Oostenrijk op het Eurovisie Songfestival 2011 met The Secret Is Love. Dat nummer kwam ze eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder haar interview met Eurovision.tv en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam.
lees meer
19.04.11 . België: Witloof Bay - With Love Baby (Video + Tekst)
Witloof Bay treedt voor België als vierde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Belgische inzending voor Düsseldorf With Love Baby werd geschreven door Benoît Giaux en RoxorLoops. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van With Love Baby.
lees meer
19.04.11 . Video . Paradise Oskar (Interview in Amsterdam)
Paradise Oskar vertegenwoordigt Finland op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Da Da Dam. De Finse zanger kwam het nummer eerder deze maand in Nederland promoten. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met Paradise Oskar had en zijn optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
18.04.11 . Nederland: 3JS - Never Alone (Video + Songtekst)
De 3JS treden voor Nederland als derde aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Nederlandse inzending voor Düsseldorf Never Alone werd geschreven door Jaap Kwakman, Jan Dulles en Jaap de Witte. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Never Alone.
lees meer
18.04.11 . Oostenrijk: Nadine Beiler - The Secret Is Love (Tekst)
Nadine Beiler treedt voor Oostenrijk als tweede aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Oostenrijkse inzending voor Düsseldorf The Secret Is Love werd geschreven door Thomas Rabitsch en Nadine Beiler zelf. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van The Secret Is Love.
lees meer
18.04.11 . Video . Emmy (Interview in Volendam)
Emmy vertegenwoordigt Armenië op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Boom Boom dat ze eerder deze maand in Nederland ging promoten. Bekijk hieronder het interview dat ze aan Eurovision.tv gaf in Volendam en beelden van haar optreden op Eurovision In Concert in Amsterdam.
lees meer
17.04.11 . Video . Emmy, Alexey en Eric op Armenia Music Awards
Emmy uit Armenië, Alexey Vorobyov uit Rusland en Eric Saade uit Zweden traden dit weekend op tijdens de Armenia Music Awards. Ze stelden er hun inzendingen voor het Eurovisie Songfestival 2011 voor. Bekijk hieronder de optredens van Emmy met Boom Boom, Alexey Vorobyov met Get You en Eric Saade met Popular.
lees meer
17.04.11 . Video . Musiqq (Interview in Volendam)
Het Letse duo Musiqq vertegenwoordigt Letland op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Angel in Disguise. Marats Ogļezņevs en Emīls Balceris waren vorig weekend present in Volendam en Amsterdam om er hun inzending voor Düsseldorf te promoten. Eurovision.tv sprak met hen.
lees meer
17.04.11 . Video . Maja Keuc (Interview in Volendam)
Maja Keuc vertegenwoordigt Slovenië op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer No One dat ze tijdens het promoweekend in Volendam en Amsterdam kwam promoten. Maja wil Slovenië voor het eerst sinds lang weer in de finale brengen, vertelt ze in onderstaand interview met Eurovision.tv.
lees meer
16.04.11 . Video . Your Country Needs Blue vanavond op BBC One
Vanavond om 19u10 zendt BBC One Your Country Needs Blue uit. In deze special met Graham Norton zien we hoe Blue van hun nummer I Can het perfecte Songfestivalnummer maakt. Sir Cliff Richard, Lulu, Robbie Williams, Arlene Phillips, JLS, John Barrowman, Robin Gibb en David Arnold geven raad.
lees meer
16.04.11 . Video . De 3JS (Interview in Volendam)
De 3JS ontvingen afgelopen weekend hun concurrenten uit 21 landen in hun thuishaven Volendam. De 3JS vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Never Alone. Bekijk hieronder het interview dat Eurovision.tv met de 3JS had in Volendam.
lees meer
16.04.11 . Video . Anastasiya Vinnikova (Interview in Amsterdam)
Anastasiya Vinnikova vertegenwoordigt Wit-Rusland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer I Love Belarus dat ze vorig weekend in Amsterdam kwam promoten. Bekijk hieronder het interview van Anastasiya met Eurovision.tv en beelden van haar optreden tijdens Eurovision In Concert.
lees meer
16.04.11 . Video . Eric Saade - Popular (Videoclip)
De Zweedse vertegenwoordiger voor het Eurovisie Songfestival 2011 Eric Saade heeft een videoclip opgenomen voor de Zweedse inzending Popular. Bekijk de videoclip hieronder. Saade maakt momenteel promotie in Rusland met tv-optredens tijdens onder andere Star Academy en The Russian & Armenian Music Awards.
lees meer
15.04.11 . Video . Poli Genova (Interview in Amsterdam)
Poli Genova vertegenwoordigt Bulgarije op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Na Inat. Poli stelde haar nummer en band voor Düsseldorf voor tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Het interview met Eurovision.tv en beelden van het optreden in Club Air kan je hieronder bekijken.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!