Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
21.03.11 . Albanië: Aurela Gaçe - Feel The Passion (Video + Tekst)
Aurela Gaçe treedt voor Albanië als derde aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Albanese inzending voor Düsseldorf heet Feel The Passion en werd geschreven door Shpetim Saraci en Sokol Marsi. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Feel The Passion.
lees meer
20.03.11 . Noorwegen: Stella Mwangi - Haba Haba (Video + Tekst)
Stella Mwangi treedt voor Noorwegen als tweede aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Noorse inzending voor Düsseldorf heet Haba Haba en werd door Big City, Beyond51 en Stella Mwangi zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Haba Haba.
lees meer
19.03.11 . Polen: Magdalena Tul - Jestem (Video + Songtekst)
Magdalena Tul treedt voor Polen als eerste aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011. De Poolse inzending voor Düsseldorf heet Jestem en werd door Magdalena Tul zelf geschreven. Bekijk hieronder de officiële previewvideo en de songtekst van Jestem.
lees meer
16.03.11 . Video . Idool 2011 finalisten - More To Me (Videoclip)
Vrijdag starten de Idool-liveshows met Maureen Vanherberghen, Nour Lahdo, Jonas Cole, Astrid Wittevrongel, Gregory Van Walle, Juan-Manuel Palomo, Falko De Bolster, Kristof De Cleyn, Alyssa Luypaert, Kato Callebaut, Kevin Kayirangwa, Devon Vancuyl, Dennis De Neyer, Lora Van Hooff en Saartje D'Haveloose.
lees meer
14.03.11 . Video . Glen Vella - One Life (Videoclip)
Vanavond stelde de Maltese omroep TVM haar officiële previewvideo voor het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf voor. De Maltese inzending getiteld One Life wordt gezongen door Glen Vella, de winnaar van Malta Eurosong 2011. Bekijk hieronder de Maltese videoclip.
lees meer
14.03.11 . Video . 3JS - Never Alone (Videoclip Songfestival 2011)
Vandaag dienden de delegaties uit de 43 deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival 2011 hun officiële videoclip in op de Heads of Delegation meeting in Düsseldorf. Ook Nederland nam een videoclip op voor Never Alone, het nummer dat door de 3Js zal worden gezongen tijdens de tweede halve finale op 12 mei.
lees meer
13.03.11 . Video . Ell & Nikki - Running Scared (Azerbeidzjan)
Ell & Nikki vertegenwoordigen Azerbeidzjan op het Eurovisie Songfestival 2011 met het nummer Running Scared. Eldar Qasımov en Nigar Camal namen in februari afzonderlijk deel aan de nationale finale in Azerbeidzjan, maar de jury stelde koos hen als duo uit voor Düsseldorf.
lees meer
12.03.11 . Video . Eric Saade - Popular (Zweden Songfestival 2011)
Eric Saade vertegenwoordigt Zweden op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Popular, geschreven door Fredrik Kempe. Saade won vlot de televoting. Bij de internationale jury's scoorde maar net iets beter dan Danny Saucedo met In The Club en Sanna Nielsen met I'm In Love.
lees meer
12.03.11 . Video . Blue - I Can (Videoclip Songfestival 2011)
Nadat ze gisteren de Britse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 voor het eerst live zongen tijdens de Graham Norton Show op BBC 1, werd vandaag de videoclip van Blue voor het nummer I Can uitgebracht. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe namen de videoclip op in Londen.
lees meer
12.03.11 . Video . Sanna Nielsen en Linda Bengtzing klaar voor MF
Met hun Zweedse schlagerpop proberen Sanna Nielsen en Linda Bengtzing vanavond weerstand te bieden aan het discogeweld van Danny Saucedo en Eric Saade. Sanna, die dit jaar met I'm In Love aantreedt, en Linda met E Det Fel På Mej hebben elk jarenlange ervaring met Melodifestivalen. Eurovision.tv sprak met hen.
lees meer
12.03.11 . Video . Alex Sparrow - Get You (Live in Star Factory)
Vanavond stelde Alexey Vorobyov de Russische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 officieel voor tijdens Star Factory. Vorobyev zal het nummer Get You in de halve finales in Düsseldorf brengen onder de artiestennaam Alex Sparrow. Bekijk hieronder de door RedOne geschreven inzending van Rusland.
lees meer
12.03.11 . Video . Blue - I Can (Live in de Graham Norton Show)
Blue zong vrijdagavond voor het eerst de Britse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 op tv. Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan en Simon Webbe zongen hun zelfgeschreven nummer I Can tijdens de Graham Norton Show op BBC 1. Bekijk hieronder de inzending van het Verenigd Koninkrijk voor Düsseldorf.
lees meer
11.03.11 . Video . Kati Wolf - What About My Dreams? (Hongarije)
De Hongaarse omroep MTV heeft de Songfestivalversie van de Hongaarse inzending voor Düsseldorf voorgesteld. Szerelem, Miért Múlsz werd grotendeels naar het Engels vertaald en heet nu What About My Dreams? De officiële videoclip van Hongarije met zangeres Kati Wolf kan je hieronder bekijken.
lees meer
11.03.11 . Video . Raphael Gualazzi - Madness Of Love (Italië 2011)
Raphael Gualazzi, de Italiaanse vertegenwoordiger in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf, zal zijn nummer Follia D'amore in een tweetalige versie zingen. In het Engels heet de Italiaanse inzending voor het Eurovisie Songfestival Madness Of Love.
lees meer
11.03.11 . Video . Senit Zadik - Stand By (San Marino 2011)
De San Marinese omroep SMRTV heeft vanavond de inzending van San Marino voor het Eurovisie Songfestival 2011 voorgesteld. Het nummer heet Stand By en wordt gezongen door Senit Zadik. Bekijk hieronder de San Marinese inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf.
lees meer
11.03.11 . Video . Danny en Eric Saade klaar voor Melodifestivalen
Zaterdagavond vindt dé nationale finale aller nationale finales voor het Eurovisie Songfestival plaats. Eurovision.tv sprak met twee van de grootste kanshebbers op de overwinning in Melodifestivalen 2011 in Zweden: Danny Saucedo met het nummer In The Club en Eric Saade met het nummer Popular.
lees meer
10.03.11 . Video . Witloof Bay - With Love Baby (Videoclip)
De videoclip en de definitieve versie van With Love Baby, het nummer waarmee Witloof Bay België vertegenwoordigt in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf, gingen vanavond in première op de website van de RTBF. Bekijk de clip hier. Op 5 april brengt Akamusic With Love Baby uit op single.
lees meer
10.03.11 . Video . Dana International opnieuw ten val met trofee
Net als toen ze de trofee mocht overhandigen aan Charlotte Nilsson op het Eurovisie Songfestival in 1999, kwam Dana International dinsdag met haar trofee ten val na haar zege in Kdam 2011. Bekijk hieronder de beelden. (op 2m55s in het filmpje). Ondertussen heeft Dana al een nieuwe versie van Ding Dong klaar.
lees meer
08.03.11 . Video . Dana International - Ding Dong (Israël 2011)
Dertien jaar nadat ze het Eurovisie Songfestival won, neemt de Israëlische transseksuele zangeres Dana International opnieuw deel aan het Eurovisie Songfestival. Dana International won de finale van Kdam 2011 in Israël met het nummer Ding Dong, waarmee ze in mei in Düsseldorf in de halve finales aantreedt.
lees meer
07.03.11 . Video . Amaury Vassili - Sognu (Live in Chabada + Clip)
Amaury Vassili heeft de inzending van Frankrijk voor het Eurovisie Songfestival 2011 Sognu vanavond voorgesteld in Chabada op France 3. Vlak na de uitzending werd ook de officiële videoclip van Sognu uitgebracht. Bekijk hieronder het optreden en de videoclip van Amaury Vassili.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!