Word onze fan op Facebook




Zoek nieuws op Belgovision.com




Click here for news in English


 
18.02.11 . Video . Lucía Pérez - Que Me Quiten Lo Bailao (Spanje)
Lucía Pérez vertegenwoordigt Spanje op het Eurovisie Songfestival 2011. Met Que Me Quiten Lo Bailao (Rafael Artesero Herrero) versloeg ze Melissa met Eos (Jesús Cañadilla, Alejandro de Pinedo) en Auryn met Volver (Primoz Poglajen, Jonas Gladnikoff, Camilla Gottschalck, Christina Schilling) in Eurovisión 2011.
lees meer
18.02.11 . Video . Lena Meyer-Landrut - Taken By A Stranger
Lena Meyer-Landrut vertegenwoordigt Duitsland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met Taken By A Stranger. Dat werd beslist tijdens de finale van Unser Song für Deutschland op ARD. Het nummer kreeg de voorkeur op A Million And One, Push Forward, Mama Told Me, Maybe en What Happened To Me.
lees meer
18.02.11 . Video . Previews nationale Songfestivalfinale Bulgarije
Op 23 februari nemen 19 artiesten deel aan de Bulgaarse nationale selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. 4 van de 23 geselecteerden werden gediskwalificeerd of trokken zich terug. Previews van alle deelnemende nummers kan je in onderstaande video bekijken.
lees meer
15.02.11 . Video . Drukke tijden voor Witloof Bay (TV Brussel)
Het winnen van de Belgische nationale finale bracht heel wat drukte met zich mee voor Witloof Bay. Zo nam nam de groep deel aan een chatsessie georganiseerd door Le Soir, stonden er vandaag nog interviews op het programma op onder andere VivaCité en waren er tv-opnames voor Au Quotidien en Sans Chichis.
lees meer
14.02.11 . Video . Magdalena Tul - Jestem (Polen)
Magdalena Tul vertegenwoordigt Polen met het nummer Jestem op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Ze verzamelde bijna de helft van alle stemmen in de finale van Krajowe Eliminacje 2011 waaraan tien kandidaten deelnamen. Anna Gogola werd tweede met Ktos Taki Jak Ty, Alizma derde met Bow To The Bow.
lees meer
13.02.11 . Video . Stella Mwangi wint MGP 2011 met Haba Haba
In navolging van Frankrijk met Jessy Matador en Allez Ola Olé vorig jaar in Olso, zorgt Noorwegen dit jaar in Düsseldorf voor de Afrikaanse klanken op het Eurovisie Songfestival. Bekijk hieronder de eerste reactie van Stella Mwangi na haar overwinning in Melodi Grand Prix 2011 met het nummer Haba Haba.
lees meer
13.02.11 . Video . Eerste reactie Witloof Bay na overwinning
Na hun overwinning in de Belgische finale voor het Eurovisie Songfestival 2011 stelde Witloof Bay in een interview dat de 20.000 EUR die de groep op Akamusic verzamelde, onder andere gebruikt zal worden om een professionele studio in te duiken om er een verbeterde versie van With Love Baby op te nemen.
lees meer
13.02.11 . Video . Sigurjón's Friends - Aftur Heim (IJsland)
Sigurjón Brink gaat alsnog naar het Songfestival: Sigurjón (36) overleed op 17 januari, waarna zijn vrienden Hreimur Örn Heimisson, Gunnar Ólason, Benedikt Brynleifsson, Vignir Snær Vigfússon, Matthías Matthíasson en Pálmi Sigurhjartarson besloten zijn lied Aftur Heim te zingen in de IJslandse selecties.
lees meer
12.02.11 . Video . Glen Vella - One Life (Malta Songfestival 2011)
Glen Vella vertegenwoordigt Malta op het Eurovisie Songfestival 2011 met One Life. In de finale van Eurosong 2011 eindigde Glen Vella als eerste voor Richard Edwards met Finally, Kurt Calleja met Over And Over, Fabrizio Faniello met No Surrender en Raquela met het Belgisch nummer If I Could Do It All Again van Marc Paelinck.
lees meer
12.02.11 . Video . Witloof Bay - With Love Baby (België)
De a capella groep Witloof Bay met beatboxer RoxorLoops vertegenwoordigt België in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2011 met het a capella gezongen nummer With Love Baby. Bekijk hieronder het optreden van de Belgische inzending voor Düsseldorf tijdens de Belgische nationale finale op La Une.
lees meer
12.02.11 . Video . Stella Mwangi - Haba Haba (Noorwegen)
Stella Mwangi vertegenwoordigt Noorwegen op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Haba Haba. In de superfinale van Melodi Grand Prix 2011 versloeg Stella The BlackSheeps met Dance Tonight, The Lucky Bullets met Fire Below en Sie Gubba met Alt Du Vil Ha.
lees meer
12.02.11 . Video . Paradise Oskar - Da Da Dam (Finland)
Paradise Oskar vertegenwoordigt Finland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Da Da Dam. Paradise Oskar versloeg Saara Alto met Blessed With Love en Father McKenzie met Good Enough in de superfinale van de Finse selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011.
lees meer
12.02.11 . Video . Jedward - Lipstick (Eurosong 2011 Ierland)
Jedward vertegenwoordigt Ierland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Lipstick. De tweelingbroers John en Edward Grimes versloegen Nikki Kavanagh met Falling, Don Mescall met Talking With Jennifer, The Vard Sisters met Send Me An Angel en Bling met Shine On in de Ierse Eurosongfinale.
lees meer
11.02.11 . Video . Trailer en poll finale Eurovision 2011: Qui?
Zaterdagavond om 20u15 presenteren Jean-Louis Lahaye en Maureen Louys de Belgische nationale finale voor het Eurovisie Songfestival 2011 op La Une. Bekijk hieronder de trailer voor de show, bekijk de video's van de 14 finalisten op onze videopagina en stem hier in onze poll op je favoriete kandidaten.
lees meer
11.02.11 . Video . Witloof Bay - With Love Baby (VivaCité)
Witloof Bay met Vlaams beatboxer RoxorLoops plaatste zich met With Love Baby voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder hun optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en hun eerste reactie na hun kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
10.02.11 . Video . Preview tweede voorronde Melodifestivalen 2011
Previews van Brolle - Seven Days And Seven Nights, Loreen - My Heart Is Refusing Me, Babsan - Ge Mig En Spanjor, Elisabeth Andreassen - Vaken I En Dröm, Sanna Nielsen - I'm In Love, The Moniker - Oh My God!, Anniela - Elektrisk en Christian Walz - Like Suicide zijn nu te bekijken via www.svtplay.se.
lees meer
08.02.11 . Video . Gautier Reyz - Addiction (VivaCité)
De Franse zanger Gautier Reyz plaatste zich met Addiction voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder zijn optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en zijn eerste reactie na zijn kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
06.02.11 . Video . Kaptain Oats - Reset (VivaCité)
Guillaume Vermeire en zijn groep Kaptain Oats plaatsten zich met Reset voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder hun optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en hun eerste reactie na hun kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
05.02.11 . Video . Sarina Cohn - Rien En Apparence (VivaCité)
Sarina Cohn plaatste zich met Rien En Apparence voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder haar optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en haar eerste reactie na haar kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
04.02.11 . Video . Clac et Les Portes - Claquer Les Portes (VivaCité)
Clac et Les Portes plaatste zich met Claquer Les Portes voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder hun optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en hun eerste reactie na hun kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!