Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
25.02.11 . Video . Sandra Kim - J'aime La Vie (Live op MNM)
De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM vierde deze week de 25ste verjaardag van het nummer waarmee Sandra Kim het Eurovisie Songfestival won in 1986. Tot slot mocht Sandra Kim vanochtend zelf haar J'aime La Vie brengen. Sandra Kim zong ook nog haar laatste single Anyway The Wind Blows.
lees meer
25.02.11 . Video . Yüksek Sadakat - Live It Up (Turkije)
Vanavond stelde de Turkse omroep TRT het nummer Live It Up voor waarmee Yüksek Sadakat Turkije zal vertegenwoordigen in de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Yüksek Sadakat bestaat uit Kenan Vural, Serkan Özgen, Kutlu Özmakinacı, Uğur Onatkut en Alpay Şalt.
lees meer
25.02.11 . Video . Lena Meyer-Landrut - Taken By A Stranger (Clip)
Lena Meyer-Landrut heeft een videoclip opgenomen voor Taken By A Stranger, het nummer dat ze voor Duitsland zal zingen in de finale van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf op zaterdag 14 mei. Bekijk hieronder een fragment. De volledige videoclip van Taken By A Stranger staat op Lena's officiële website.
lees meer
24.02.11 . Video . Evelina Sašenko - C'est Ma Vie (Litouwen)
Evelina Sašenko vertegenwoordigt Litouwen in de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer C'est Ma Vie. In de superfinale van de Litouwse nationale selecties Eurovizija 2011 versloeg ze Linas Adomaitis met Floating To You en Rūta Ščiogolevaitė met Break Free.
lees meer
24.02.11 . Video . Previews vierde voorronde Melodifestivalen 2011
Previews van Melody Club - The Hunter, Julia Alvgard - Better Or Worse, Lasse Stefanz - I Surrender, Linda Pritchard - Alive, Anders Fernette - Run, Linda Bengtzing - E De Fel På Mig, Nicke Borg - Leaving Home en Love Generation - Dance Alone zijn nu te bekijken via www.svtplay.se
lees meer
24.02.11 . Video . Lady Linn - J'aime La Vie (Live op MNM)
Lady Linn zong vanochtend haar eigen versie van J'aime La Vie in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. De radiozender viert deze week de 25ste verjaardag van het nummer waarmee Sandra Kim het Eurovisie Songfestival won in 1986. Lady Linn zong ook nog haar eigen single That's Allright.
lees meer
23.02.11 . Video . Polly Genova - Na Inat (Bulgarije 2011)
Polly Genova vertegenwoordigt Bulgarije in de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Polly Genova was de beste van negentien kandidaten in de Bulgaarse nationale finale met het nummer Na Inat. Milena Slavova met Fire In My Hair en Mona met Teen Life vervolledigden het podium.
lees meer
23.02.11 . Video . Udo - J'aime La Vie (Live op MNM)
Udo Mechels zong vanochtend zijn eigen versie van J'aime La Vie in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. De radiozender viert deze week de 25ste verjaardag van het nummer waarmee Sandra Kim het Eurovisie Songfestival won in 1986. Udo zong ook nog zijn eigen single Voorbij.
lees meer
22.02.11 . Video . Silvy De Bie - J'aime La Vie (Live op MNM)
Silvy De Bie van Sylver zong vanochtend haar eigen versie van J'aime La Vie in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. De radiozender viert deze week de 25ste verjaardag van het nummer waarmee Sandra Kim het Eurovisie Songfestival won in 1986. Sil zong ook nog haar eigen nieuwe single Selfish.
lees meer
21.02.11 . Video . Dino Merlin - Love In Rewind (Songfestival 2011)
In Bosnië & Herzegovina heeft Dino Merlin de Bosnische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf voorgesteld: Love In Rewind. Merlin schreef ook de eerste Bosnische inzending in 1993 en werd samen met Beatrice Polout en het lied Putnici zevende op het Eurovisie Songfestival in 1999.
lees meer
21.02.11 . Video . Belle Perez - J'aime La Vie (Live op MNM)
Belle Perez zong vanochtend haar eigen versie van J'aime La Vie in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. De radiozender viert deze week de 25ste verjaardag van het nummer waarmee Sandra Kim het Eurovisie Songfestival won in 1986. Belle zong ook nog haar eigen single La Colegiala.
lees meer
19.02.11 . Video . Raphael Gualazzi - Follia D'amore (Italië)
Raphael Gualazzi, de winnaar van de Giovani-categorie op het Festival di Sanremo 2011, werd door een jury geselecteerd om Italië te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Mogelijk wordt zijn winnend nummer Follia D'amore ook de Italiaanse inzending voor het Songfestival.
lees meer
19.02.11 . Video . Eldrine - One More Day (Georgië)
De groep Eldrine vertegenwoordigt Georgië op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Eldrine won de Georgische nationale finale met het nummer One More Day. Eldrine bestaat uit Tamar Vadachkoria, Mikheil Chelidze, Irakli Bibilashvili, David Changoshvili, Tamar Shekiladze en Beso Tsikhelashvili.
lees meer
18.02.11 . Video . Lucía Pérez - Que Me Quiten Lo Bailao (Spanje)
Lucía Pérez vertegenwoordigt Spanje op het Eurovisie Songfestival 2011. Met Que Me Quiten Lo Bailao (Rafael Artesero Herrero) versloeg ze Melissa met Eos (Jesús Cañadilla, Alejandro de Pinedo) en Auryn met Volver (Primoz Poglajen, Jonas Gladnikoff, Camilla Gottschalck, Christina Schilling) in Eurovisión 2011.
lees meer
18.02.11 . Video . Lena Meyer-Landrut - Taken By A Stranger
Lena Meyer-Landrut vertegenwoordigt Duitsland op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met Taken By A Stranger. Dat werd beslist tijdens de finale van Unser Song für Deutschland op ARD. Het nummer kreeg de voorkeur op A Million And One, Push Forward, Mama Told Me, Maybe en What Happened To Me.
lees meer
18.02.11 . Video . Previews nationale Songfestivalfinale Bulgarije
Op 23 februari nemen 19 artiesten deel aan de Bulgaarse nationale selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. 4 van de 23 geselecteerden werden gediskwalificeerd of trokken zich terug. Previews van alle deelnemende nummers kan je in onderstaande video bekijken.
lees meer
15.02.11 . Video . Drukke tijden voor Witloof Bay (TV Brussel)
Het winnen van de Belgische nationale finale bracht heel wat drukte met zich mee voor Witloof Bay. Zo nam nam de groep deel aan een chatsessie georganiseerd door Le Soir, stonden er vandaag nog interviews op het programma op onder andere VivaCité en waren er tv-opnames voor Au Quotidien en Sans Chichis.
lees meer
14.02.11 . Video . Magdalena Tul - Jestem (Polen)
Magdalena Tul vertegenwoordigt Polen met het nummer Jestem op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf. Ze verzamelde bijna de helft van alle stemmen in de finale van Krajowe Eliminacje 2011 waaraan tien kandidaten deelnamen. Anna Gogola werd tweede met Ktos Taki Jak Ty, Alizma derde met Bow To The Bow.
lees meer
13.02.11 . Video . Stella Mwangi wint MGP 2011 met Haba Haba
In navolging van Frankrijk met Jessy Matador en Allez Ola Olé vorig jaar in Olso, zorgt Noorwegen dit jaar in Düsseldorf voor de Afrikaanse klanken op het Eurovisie Songfestival. Bekijk hieronder de eerste reactie van Stella Mwangi na haar overwinning in Melodi Grand Prix 2011 met het nummer Haba Haba.
lees meer
13.02.11 . Video . Eerste reactie Witloof Bay na overwinning
Na hun overwinning in de Belgische finale voor het Eurovisie Songfestival 2011 stelde Witloof Bay in een interview dat de 20.000 EUR die de groep op Akamusic verzamelde, onder andere gebruikt zal worden om een professionele studio in te duiken om er een verbeterde versie van With Love Baby op te nemen.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!