Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
02.02.11 . Video . J Cool - Dans Ma Chanson (VivaCité)
J Cool plaatste zich met Dans Ma Chanson voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder zijn optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en zijn eerste reactie na zijn kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
01.02.11 . Video . The Blazing - Our Way (VivaCité)
The Blazing plaatste zich met Our Way voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder hun optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en hun eerste reactie na hun kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
01.02.11 . Video . Lena overtuigt enkel met Taken By A Stranger
In Duitsland reageert de media vandaag zeer kritisch op de eerste halve finale van Unser Song für Deutschland met Lena Meyer-Landrut, een 2 uur durende show op ProSieben voor 18 minuten muziek. Enkel met het lied Taken By A Stranger wist Lena de kijkers en het publiek voor drie minuten te boeien.
lees meer
31.01.11 . Video . Thayss N' Bau - Somewhere With You (VivaCité)
Thayss N' Bau plaatsten zich met Somewhere With You voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder hun optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en hun eerste reactie na hun kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
31.01.11 . Video . Syla K. - Simple Love (VivaCité)
Syla K. (echte naam Isabelle Maes) plaatste zich met Simple Love voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder haar optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en haar eerste reactie na haar kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
30.01.11 . Video . Alexandre Deschamps - Elle Merveille (VivaCité)
Alexandre Deschamps plaatste zich met Elle Merveille voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder zijn optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en zijn eerste reactie na zijn kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
30.01.11 . Video . 3JS zingen Je Vecht Nooit Alleen op Songfestival
In Nederland hebben een vakjury en het televotende publiek beslist dat de 3JS Nederland zullen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf met het nummer Je Vecht Nooit Alleen. Het lied kreeg de voorkeur op Ga Dan Niet, De Stroom, Toen Ik Jou Vergat en Weelderig Waardeloos.
lees meer
30.01.11 . Video . Chloé Ditlefsen - Just One Chance (VivaCité)
Chloé Ditlefsen plaatste zich met Just One Chance voor de finale van Eurovision 2011: Qui? A vous de choisir! die op zaterdag 12 februari plaats vindt. Bekijk hieronder haar optreden tijdens de radiovoorronde op VivaCité en haar eerste reactie na haar kwalificatie op www.rtbf.be. # STEM IN ONZE POLL
lees meer
24.01.11 . Video . Sandra Kim in rolstoel op Musicals In Concert
Tijdens Musicals In Concert dat afgelopen weekend in Vorst Nationaal plaats vond, werd Sandra Kim in een rolstoel het podium opgereden. Door een klein ongeval ligt het onderbeen van de zangeres in het gips. Sandra Kim zong er onder andere I Dreamed A Dream uit de musical Les Misérables.
lees meer
23.01.11 . Video . Sarina - Rien En Apparence (Sounds Jazz Club)
Gisteren trad Sarina Cohn op in de Sounds Jazz Club in Elsene. Sarina zong er drie nummers, waaronder Rien En Apparence, waarmee ze zich kwalificeerde voor de radiovoorronde van de Belgische selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 die op zondagvoormiddag 30 januari wordt uitgezonden op VivaCité.
lees meer
23.01.11 . Video . Dean Saunders wint Popstars op SBS6
Een unieke gebeurtenis in Nederland: een dag nadat zijn broer Ben Saunders de RTL4-talentenjacht The Voice of Holland won, heeft Dean Saunders het SBS6-programma Popstars gewonnen. In de finale versloeg hij Simone Nijssen. Ben en Dean namen in 2003 samen deel aan het Nationaal Songfestival met Stand As One.
lees meer
22.01.11 . Video . Syla K. stelt videoclip Simple Love voor
Ook Syla K. heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. De zangeres uit Affligem sleutelde aan haar inzending voor de Belgische selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 waarmee ze zich kwalificeerde en nam een videoclip voor het nummer Simple Love op. Die kan je hieronder bekijken.
lees meer
22.01.11 . Video . Ben Saunders wint The Voice of Holland
Ben Saunders, voormalig kandidaat aan het Nederlands Nationaal Songfestival in 2003, heeft het RTL4-programma The Voice of Holland gewonnen. Saunders staat momenteel met 4 nummers in de top 15 van de Nederlandse charts, waaronder op 1 met Kill For A Broken Heart. In 2012 start VTM met De Stem van Vlaanderen.
lees meer
16.01.11 . Video . Erna Hrönn op de voorgrond met Ástin Min Eina
Erna Hrönn Ólafsdóttir plaatste zich gisteren voor de finale in IJsland met Ástin Min Eina. Erna stond al twee keer op het podium van het Eurovisie Songfestival. In 2009 zong ze de backings voor Yohanna samen met Friðrik Ómar van Euroband en Hera Björk Þórhallsdóttir en in 2010 de backings voor diezelfde Hera Björk.
lees meer
15.01.11 . Video . Bekijk de 24 liedjes voor Malta Eurosong 2011
De Maltese omroep TVM stelde gisteravond de 24 liedjes voor Malta Eurosong 2011 voor. Eén van de kandidaten is Raquela met een half Belgische inzending. Haar nummer If I Could Do It All Again werd gecomponeerd door Marc Paelinck en Mathias Strasser. Alle andere acts kan je bekijken op www.televisionmalta.com.
lees meer
15.01.11 . Video . Eerste Natalia Meets Anastacia in Sportpaleis
De eerste van zes Natalia Meets Anastacia concerten in het Antwerpse Sportpaleis was gisteren meteen een schot in de roos. De show vol hits, glamour, girl power en zelfs een dertigkoppig gospelkoor kreeg achteraf lovende kritieken van zowel de Vlaamse pers als van het publiek.
lees meer
15.01.11 . Video . Kate Ryan als Fergie in Helden Von Morgen
Kate Ryan maakte gisteravond een opvallende verschijning in de ÖRF talentenjacht Helden Von Morgen in Oostenrijk. Samen met Lukas Plöchl (kandidaat Oostenrijkse selecties 2011) zong Kate The Time (Dirty Bit) van Black Eyed Peas. Met Sara Nardelli, één van de andere kandidaten, zong ze Ella Elle L'a.
lees meer
10.01.11 . Video . Anna Rossinelli op SwissAward gala
Afgelopen weekend stelde Anna Rossinelli op het SwissAward gala in Zwitserland een vernieuwde versie van In Love For A While voor. Het nummer werd op 11 december jongstleden verkozen om Zwitserland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf.
lees meer
08.01.11 . Video . Tom Dice - Me And My Guitar (Live MIA's 2010)
Stromae kaapte vrijdagavond de MIA Award voor de Hit Van Het Jaar weg met zijn wereldhit Alors On Danse. Ook Me And My Guitar van Tom Dice, de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2010, was één van de vier genomineerde hits. Tom mocht het nummer brengen tijdens de live-show op Eén.
lees meer
04.01.11 . Video . Etienne Deleyre, Mael en Steve Linden live
Vier kandidaten voor de Belgische selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 stelden in december hun lied voor tijdens de You Gay Tea Dance in Brussel. Etienne Deleyre met The Way You Are, Mael met L'Ancre De Nos Vies en Steve Linden met C'Est La Musique kwalificeerden zich. Fabian Zeli met Dezobeir niet.
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!