Word onze fan op Facebook
Zoek nieuws op Belgovision.com
Click here for news in English


 
15.01.11 . Video . Eerste Natalia Meets Anastacia in Sportpaleis
De eerste van zes Natalia Meets Anastacia concerten in het Antwerpse Sportpaleis was gisteren meteen een schot in de roos. De show vol hits, glamour, girl power en zelfs een dertigkoppig gospelkoor kreeg achteraf lovende kritieken van zowel de Vlaamse pers als van het publiek.
lees meer
15.01.11 . Video . Kate Ryan als Fergie in Helden Von Morgen
Kate Ryan maakte gisteravond een opvallende verschijning in de ÷RF talentenjacht Helden Von Morgen in Oostenrijk. Samen met Lukas PlŲchl (kandidaat Oostenrijkse selecties 2011) zong Kate The Time (Dirty Bit) van Black Eyed Peas. Met Sara Nardelli, ťťn van de andere kandidaten, zong ze Ella Elle L'a.
lees meer
10.01.11 . Video . Anna Rossinelli op SwissAward gala
Afgelopen weekend stelde Anna Rossinelli op het SwissAward gala in Zwitserland een vernieuwde versie van In Love For A While voor. Het nummer werd op 11 december jongstleden verkozen om Zwitserland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011 in DŁsseldorf.
lees meer
08.01.11 . Video . Tom Dice - Me And My Guitar (Live MIA's 2010)
Stromae kaapte vrijdagavond de MIA Award voor de Hit Van Het Jaar weg met zijn wereldhit Alors On Danse. Ook Me And My Guitar van Tom Dice, de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2010, was ťťn van de vier genomineerde hits. Tom mocht het nummer brengen tijdens de live-show op Eťn.
lees meer
04.01.11 . Video . Etienne Deleyre, Mael en Steve Linden live
Vier kandidaten voor de Belgische selecties voor het Eurovisie Songfestival 2011 stelden in december hun lied voor tijdens de You Gay Tea Dance in Brussel. Etienne Deleyre met The Way You Are, Mael met L'Ancre De Nos Vies en Steve Linden met C'Est La Musique kwalificeerden zich. Fabian Zeli met Dezobeir niet.
lees meer
23.12.10 . Video . Nationale finales krijgen eigen Eurovisie-intro
Net als het Eurovisie Songfestival met haar bekende begintune - het Te Deum van Charpentier - krijgen ook de nationale finales hun eigen intro op dezelfde muziek maar met een andere visuele omkadering waarin het in 2004 geÔntroduceerde logo met het hart werd verwerkt. De intro gaat vanavond in premiŤre in AlbaniŽ.
lees meer
17.12.10 . Kate Ryan stelt songs voor nieuw album in 2011 voor
Terwijl ze met haar nieuwe Zweedse producer Anders Hansson (BWO, Alcazar, Agnes) aan haar in mei 2011 te verschijnen album werkt, geeft Kate Ryan een voorsmaakje van haar nieuwe songs Madness, Life After Love, Crazyville, Run To Me, Robots, One Life, One More Time, Running Away en Walk To The Beat.
lees meer
13.12.10 . Video . Katerine Avgoustakis - Merry Xmas
Of het Griekse ticket naar het Eurovisie Songfestival 2011 onder de kerstboom van Katerine zal liggen, weet enkel de Kerstman. Een kerstsingle alvast wel: Merry Xmas, geschreven door Katerine zelf en Yves Gaillard, kan je in een Veronica Ferraro Mix (David Guetta & Kelly Rowland) en een FTW Mix downloaden op iTunes.
lees meer
07.12.10 . Video . Sandra Kim in Dance Dance videoclip Ellektra
Dance Dance is de nieuwe single van Ellektra. Tijdens de Big Live van JIM liet Eline De Munck in een aparte studio verschillende bekende Belgen passeren. Zo zie je Sandra Kim, VJ Dimi, Catherine Moerkerke, Lasgo, Lester & Abdou, Antony Arandia en vele anderen in de clip van Dance Dance die je hieronder kan bekijken.
lees meer
05.12.10 . Video . Madcon Feat. Ameerah in The Dome 56
In Duitsland stormen Ameerah en Madcon deze week de single charts binnen op de twaalfde plaats met Freaky Like Me. Ze mochten dan ook niet ontbreken in de 56ste aflevering van The Dome, het grootste Duitse muziekprogramma op tv dat deze keer in de ISS Dome in DŁsseldorf werd opgenomen.
lees meer
21.11.10 . Herbekijk het Junior Eurovisie Songfestival 2010 online
Heb je de live-uitzending van het Junior Eurovisie Songfestival 2010 in Minsk zaterdagavond gemist of wil je de show nog eens herbekijken, dan kan je nu terecht op www.junioreurovision.tv/esctv waar je de hele show die werd gewonnen door Vladimir Arzumanyan uit ArmeniŽ on demand kan herbekijken.
lees meer
21.11.10 . Videodagboek 7: Jill & Lauren trots en tevreden
Trots op dat ze BelgiŽ mochten vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival en tevreden met hun zevende plaats, vliegen Jill & Lauren vandaag terug naar BelgiŽ. Je kan ze rond 18u30 gaan verwelkomen in Zaventem. Dit is hun laatste videodagboek. (Bekijk ook dag 6), dag 5, dag 4, dag 3, dag 2, dag 1).
lees meer
21.11.10 . Video . Eerste reactie Vladimir Arzumanyan uit ArmeniŽ
Na afloop van het Junior Eurovisie Songfestival 2010 reageerde Vladimir Arzumanyan erg blij op zijn overwinning. Voor de delegatie van ArmeniŽ in Minsk kwam de overwinning echter totaal onverwacht. Bekijk hieronder de eerste reactie uit het Armeense kamp vlak na het einde van de show.
lees meer
20.11.10 . Video . Vladimir Arzumanyan - Mama (Live in Minsk)
Vladimir Arzumanyan uit ArmeniŽ is de winnaar van het Junior Eurovisie Songfestival 2010. Vladimir trad in de Minsk Arena als tiende aan, net na Jill & Lauren. Zijn optreden kan je hieronder bekijken. De resultaten van het Junior Eurovisie Songfestival 2010 vind je op onze Minsk 2010 pagina.
lees meer
20.11.10 . Video . Jill & Lauren - Get Up! (Live in Minsk)
De Belgische kandidaten Jill & Lauren traden als negende aan tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2010 met het Get Up!. Bekijk hieronder hun optreden op het podium in de Minsk Arena. Wat vond jij van het optreden van Jill & Lauren? Laat het ons weten in een Facebook-reactie onder de video.
lees meer
20.11.10 . Video . Anna & Senna - My Family (Live in Minsk)
De Nederlandse kandidaten Anna & Senna traden als derde aan tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2010 met My Family. Bekijk hieronder hun optreden op het podium in de Minsk Arena. Wat vond jij van het optreden van Anna & Senna? Laat het ons weten in een Facebook-reactie onder de video.
lees meer
20.11.10 . Video . Alexander Rybak zingt Europe's Skies in Minsk
Alexander Rybak, de winnaar van het Eurovisie Songfestival in 2009 met het nummer Fairytale, treedt vanavond op tijdens de intervalact van het Junior Eurovisie Songfestival 2010. Deze namiddag gaf Alexander Rybak een persconferentie in Minsk. Junioreurovision.tv was er bij. Vanavond zingt hij Europe's Skies.
lees meer
20.11.10 . Video . Generale repetitie Junior Eurovisie Songfestival
Gisteren vonden in de Minsk Arena de eerste twee generale repetities voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 plaats. Een samenvatting van de shows kan je hieronder bekijken. Anna & Senna uit Nederland komen in het eerste filmpje aan bod. Het optreden van Jill & Lauren opent het tweede filmpje.
lees meer
19.11.10 . Videodagboek 6 . Jill & Lauren zongen voor 15.000 man
Vandaag vonden in de Minsk Arena in Wit-Rusland de twee eerste generale repetities voor het Junior Eurovisie Songfestival 2010 plaats. Bij de tweede waren 15.000 toeschouwers aanwezig en dat gaf echt een kick, vertellen Jill en Lauren in deel 6 van hun videodagboek. (Bekijk ook dag 5, dag 4, dag 3, dag 2, dag 1).
lees meer
18.11.10 . Videodagboek 5 . Uitkijken naar de generale repetities
Vandaag hielden Jill en Lauren in Minsk hun tweede repetitie, repeteerden ze met de andere kandidaten de openingsact en gingen ze naar het circus. De meisjes kijken in hun videodagboek ook uit naar de eerste generale repetitie van morgen. Dit is hun videodagboek deel 5! (Bekijk ook dag 4, dag 3, dag 2, dag 1).
lees meer

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 volgende
 


© Belgovision.com 2005-2008 | From the heart of Europe! | sign up as user - contact us!